Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
2.7.16 21:56

Tak jsme na to hupsli už před pár hodinama, tak teď se děj vůle boží :andel: a ještě si to pro jistotu zopákneme v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.7.16 09:42

@PinkBull Držím palce, ať vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.7.16 01:37

No už se pomalu blíží čas testování, chci testovat ve čtvrtek. Shodou okolností jsem byla dnes u mudr, říkala, že ovulace na sto pro proběhla, sliznice je 10 mm, takže by mělo vše být ok, ale zatím nemohla zjistit, zda těhotná jsem či ne. Moc tomu nějak nevěřím po více než půl roce snažení.
Testovat budu ve čtvrtek, do té doby to prý nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.16 20:54

Ahojte holky mám dotaz, s manželem se snažíme o druhé dítko. Zatím to nechceme šířit, tak proto anonymně. Začala jsem se testovat, protože mám cykly od porodu úplně rozhozené 30-50 dní. Teď jsem 20 den a čárka na ovu testech pořád sílí. Je možné že ovu teprve bude až tak pozdě? První dítko bylo na první pokus 17 DC, tak si nejsem jistá, jestli je to možné.
Jinak přidávám foto

• Citovat
  • Upravit
9374
13.7.16 08:36

Anonymní, jak jsi psala - cykly máš nepravidelné. Pokud někdy máš cyklus dlouhý třeba 50dní, tak ovulace může být cca 38DC. Vůbec bych to nesrovnávala s prvním dítětem, kdy jsi asi měla cyklus zhruba pravidelný. Teď může být ovulace kterýkoliv den, od toho se odvíjí délka cyklu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.7.16 08:43

Anonymní, když píšeš, že máš cykly až 50 dní, tak to možné je. Jak psala Petule, třeba tento cyklus budeš mít zase hodně dlouhý a ovulace opravdu bude až po 30 DC. Pokud čárka sílí, testuj dál a uvidíš! :-) To že jsi u prvního dítětě otěhotněla 17 DC to vůbec není směrodatné. Tentokrát to může opravdu úplně jinak.
Moje kamarádka při dvou dětech jednou otěhotněla přesně v půlce cyklu, 14 DC a u dcery pak těsně po MS, prý 8 DC. :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.7.16 08:43

Anonymní - dle mě ovulace teprve bude a pokud máš tak nepravidelné cykly, tak je to 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.7.16 08:44

Holky, tak jsem asi blázen - můžete mi poradit? Dělala jsem ovu testy 7.7. a pak až od 11.7. Vycházely negativní, tak jsem žila v domnění, že ovu proběhla od 8. do 10.7. - nicméně z posledního testu (spodní) se mi zdá, že čárka spíš sílí, tak nevím. Co myslíte? Ještě bych upřesnila, že mám cyklus 30 - 31 dní a dneska jsem 18 DC, což je na ovulaci dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.7.16 09:15

@Janka Z tak při cyklech 30-31 dní mi ovulace 18DC pozdě nepřijde. :nevim: To by odpovídalo luteální fázi 13 dní což je v pohodě. Já třeba měla cykly průměrně 32 dní a otěhotněla jsem 19 DC.

Když ale koukám na ty tvé testy tak všechny jsou totálně negativní :think: :think: :nevim: Je možné, že ovulace ještě vůbec neproběhla a třeba ani nebude. Možná, že máš zrovna tento měsíc anovulační cyklus, to se někdy také stane.
A nebo u tebe nefungují ovulační testy. Některé ženské to tak mají. Zkoušíš tento měsíc poprvé testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.7.16 09:19

@Yasminn Byla jsem od 8. do 10. 7 pryč, tak to jsem netestovala. v podstatě takhle testuju 1. měsíc, jsem po jednom ZT a jednom biochemickém těhu. Od té doby se nějak nedaří, tak jsem myslela, že by mi testy mohly pomoci, ale asi moc ne. Nejspíš byla ovulace v sobotu. Tulení proběhlo jen v pondělí, takže děj se vůle boží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.7.16 09:20

@Janka Z jinak pokud jde o to testování, hodně záleží na tom, jak moc piješ, pokud hodně, tak to může zkreslovat. Taky je důležité v jakou hodinu testuješ. Mělo by se testovat každý den cca ve stejnou dobu aby ty testy byly porovnatelné. :-)

Já osobně mám s ovulačními testy zkušenost dobrou, měla jsem tu testovací čárku silnější než kontrolní. A opravdu jsem následující den otěhotněla.

Zkus ještě testovat a uvidíš no. Držím palce :palec:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.7.16 09:21

@Janka Z jako je to opravdu možné, že ovulace proběhla v tu dobu jak jsi zrovna netestovala. :think: :think:
Tak uvidíš no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.7.16 09:22

@Yasminn Moc díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.7.16 10:37

@Janka Z Já teda neměla ani na pozitivním testu stejně sytou druhou čárku jako kontrolní, přesto mi tvé testy přijdou úplně negativní :nevim: Když testuješ první měsíc (a takhle můžeš testovat i několik, než se zase zadaří), docela se to prodraží. Já jsem to po pár měsících raději sledovala na děl. čípku, jak se začal zvětšovat a otvírat, začala jsem testovat. Jinak to nemělo cenu. Doporučuji, ať se zbytečně nestresuješ, jestli jsi zrovna ten jeden den neprošvihla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.7.16 10:50

@Petule030 Ano, vím, že jsou všechny negativní, jen ten poslední je z dneška a přijde mi, že je silnější, tak ještě zkusím večer a zítra a pak na to prdím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí