Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Ahojte holky, tak dneska jsem 28DC a čárka pořád slabá, tak už moc tomu nevěřím, že ovu vůbec přijde. Nevím, jestli mám kvůli tomu zajít na gyndu nebo počkat ještě potom na další cyklus a uvidí se.
Počkat. Třeba máš tento cyklus anovulační, třeba příště
Až když bys ani příští cyklus ovulaci nezachytila, šla bych na gyndu to řešit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky, tak dneska jsem 28DC a čárka pořád slabá, tak už moc tomu nevěřím, že ovu vůbec přijde. Nevím, jestli mám kvůli tomu zajít na gyndu nebo počkat ještě potom na další cyklus a uvidí se.
Ja čekala na opravdovou ovulaci 4 měsíce.. Tak teď čekám co bude jsem dnes 4 dpo
@Petule030 A myslíš má cenu se ještě testovat nebo to nechat tak a zkusit až ten další cyklus?
@Putňátko Páni, tak to bude ještě sranda. Doufám, že se tělo vzpamatuje co nejdřív. Jinak držím pěstičky, ať se podařilo.
@Anonymní píše:
@Petule030 A myslíš má cenu se ještě testovat nebo to nechat tak a zkusit až ten další cyklus?
Těžko říct. Ms nemáš pravidelně, co? Já osobně bych už tento cyklus netestovala, sex si můžete užívat i tak a zkusila bych až ten další. Přece jen ty testy nejsou zrovna levné, pokud má člověk testovat denně a dlouhodobě.
@Anonymní píše:
@Putňátko Páni, tak to bude ještě sranda. Doufám, že se tělo vzpamatuje co nejdřív. Jinak držím pěstičky, ať se podařilo.
Ještě bych hlídala…
Holky, tak jsem chtěla se už na to vykašlat a začít až další cyklus, ale došly ovu testy z ebay, tak jsem testovala dál a dneska 25DC a konečně // stejně sytě.
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem chtěla se už na to vykašlat a začít až další cyklus, ale došly ovu testy z ebay, tak jsem testovala dál a dneska 25DC a konečně // stejně sytě.
Super tak se dneska a zítra mazlete.. Ovu bude nejspíš zítra
@Anonymní píše:
Jinak ja uz sve dve našla ![]()
@Putňátko Moc ti gratuluji. Doufám, že se mi taky podaří a ty // najdu co nejdřív. Dneska, zítra a ještě pozítří to pojistíme.
Ahojte holky, tak se vám ozývám po tomto cyklu. Včera jsem si dělala těhu test a je pozitivní. Tak se nám hned zadařilo. Snad všechno bude v pořádku.
@Anonymní píše:
Ahojte holky, tak se vám ozývám po tomto cyklu. Včera jsem si dělala těhu test a je pozitivní. Tak se nám hned zadařilo. Snad všechno bude v pořádku.
Gratuluji!! Hezky jste tu ovu odchytli
Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky snazilky, poradte prosim dal by se tento test povazovat za pozitivni?
@Petule030 @Yasminn @Janka Z Děkuji holky, tak já si ještě nakoupím zásobu testu a zkusím ještě testovat. Já právě ani nevím, jaké jsem měla cykly před těhu, protože malá se podařila hned po vysazení prášku. Tak uvidím a snad k ovu dojde, protože ještě kojím 2× denně, ale to už prý ty účinky kojení nepůsobí antikoncepčně.