Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.16 11:58

@Petule030 @Yasminn @Janka Z Děkuji holky, tak já si ještě nakoupím zásobu testu a zkusím ještě testovat. Já právě ani nevím, jaké jsem měla cykly před těhu, protože malá se podařila hned po vysazení prášku. Tak uvidím a snad k ovu dojde, protože ještě kojím 2× denně, ale to už prý ty účinky kojení nepůsobí antikoncepčně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.16 17:19

Ahojte holky, tak dneska jsem 28DC a čárka pořád slabá, tak už moc tomu nevěřím, že ovu vůbec přijde. Nevím, jestli mám kvůli tomu zajít na gyndu nebo počkat ještě potom na další cyklus a uvidí se.

• Citovat
  • Upravit
9374
20.7.16 19:50

Počkat. Třeba máš tento cyklus anovulační, třeba příště :nevim: Až když bys ani příští cyklus ovulaci nezachytila, šla bych na gyndu to řešit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.7.16 20:49
@Anonymní píše:
Ahojte holky, tak dneska jsem 28DC a čárka pořád slabá, tak už moc tomu nevěřím, že ovu vůbec přijde. Nevím, jestli mám kvůli tomu zajít na gyndu nebo počkat ještě potom na další cyklus a uvidí se.

Ja čekala na opravdovou ovulaci 4 měsíce.. Tak teď čekám co bude jsem dnes 4 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.16 20:50

@Petule030 A myslíš má cenu se ještě testovat nebo to nechat tak a zkusit až ten další cyklus?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.16 20:51

@Putňátko Páni, tak to bude ještě sranda. Doufám, že se tělo vzpamatuje co nejdřív. Jinak držím pěstičky, ať se podařilo.

• Citovat
  • Upravit
9374
20.7.16 21:31
@Anonymní píše:
@Petule030 A myslíš má cenu se ještě testovat nebo to nechat tak a zkusit až ten další cyklus?

Těžko říct. Ms nemáš pravidelně, co? Já osobně bych už tento cyklus netestovala, sex si můžete užívat i tak a zkusila bych až ten další. Přece jen ty testy nejsou zrovna levné, pokud má člověk testovat denně a dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.7.16 22:01
@Anonymní píše:
@Putňátko Páni, tak to bude ještě sranda. Doufám, že se tělo vzpamatuje co nejdřív. Jinak držím pěstičky, ať se podařilo.

Ještě bych hlídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.16 11:49

Holky, tak jsem chtěla se už na to vykašlat a začít až další cyklus, ale došly ovu testy z ebay, tak jsem testovala dál a dneska 25DC a konečně // stejně sytě.

• Citovat
  • Upravit
722
27.7.16 12:10
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem chtěla se už na to vykašlat a začít až další cyklus, ale došly ovu testy z ebay, tak jsem testovala dál a dneska 25DC a konečně // stejně sytě.

Super tak se dneska a zítra mazlete.. Ovu bude nejspíš zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
27.7.16 12:11
@Anonymní píše:

Jinak ja uz sve dve našla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.16 12:36

@Putňátko Moc ti gratuluji. Doufám, že se mi taky podaří a ty // najdu co nejdřív. Dneska, zítra a ještě pozítří to pojistíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 12:01

Ahojte holky, tak se vám ozývám po tomto cyklu. Včera jsem si dělala těhu test a je pozitivní. Tak se nám hned zadařilo. Snad všechno bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
9374
10.8.16 19:51
@Anonymní píše:
Ahojte holky, tak se vám ozývám po tomto cyklu. Včera jsem si dělala těhu test a je pozitivní. Tak se nám hned zadařilo. Snad všechno bude v pořádku.

Gratuluji!! Hezky jste tu ovu odchytli :) Držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 08:59

Ahoj holky snazilky, poradte prosim dal by se tento test povazovat za pozitivni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex