Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Holky co myslíte? Myslíte, ze by mohla proběhnout ovu? Už ji chystám druhy cyklus a zatím bez úspěchu. První tri testy jsou GS a potom ty širší jsou wondfa. (Testovala jsem dvěma značkami, protože jsem wondfo objednavala přes net a čekala, až dorazí) Vím, ze wondfo by měl být pozitivní až při hodně silné carce, ale já minuly měsíc testovala ovu testama z dr. Maxe a ten mi neukazal vůbec nic. 16dc jsem testovala kolem 15hod a pak ve 21hod. Prosím o názor..
@Kikinina souhlas, podle mě bude ovu zítra, ovulace je v den posledních nízkých teplot, po ovu teploty stoupají a pokud 3 po sobě jdoucí jsou vyšší, ovu skutečně proběhla
vlitnete na to ![]()
@Megosek jaj, tak já třeba mám taky ty širší a mám druhou čárku vždycky silnou. Ale jestli ti max neukazal vůbec nic, tak je možný ze mas toho LH min než normálně bývá a mohla bys tohle brát jako pozitivní…BT nemeris?
@marinana
Tak super.. Mam po revizi a poprve kdyz se to povedlo tak jsme to nijak neresili a ted mam ze vseho strach.. 😊 🤨 Dekuji ![]()
@marinana ne nemerim. Vstávám v noci ještě k malému, i 3× za noc. Tak si myslím, ze by to bylo bezpředmětné. Ale trosku o tom začínám uvažovat.
Ahoj holky..
Omlouvam se ze zase otravuju, ale..
udelala jsem si ovu test i dnes a zase ho mam tak silny myslite, ze je to ok?
dekujiii za reakci..
Co se týče wondfo testů, mě celý cyklus dělal stejně silné čárky. Je to tím že je hodně citlivý. V ten ovulace hned druhá čárka byla zbarvená úplně jinak.
Wondfo i když čárky dělají pořád , jsou dle mě lepší než ostatní. Neb minulý měsíc jsem měla jiné značky a tam byla čárka světlejší než kontrolní , ale ovulace byla. Kdežto u wondfo neprobíhá dokud není opravdu zřetelně silnější.
@Anonymní píše:
Děvčata tak dnes byl zase pozitivní čárky jsou stejné je to možné?
Není ani jeden z nich pozitivní. Typuji, že značka testů je wondfo. Já takové testy mám celý cyklus. A musím potvrdit co ostatní holky z různých diskusí, že pozitivní je až tehdy když je opravdu čárka silnější než kontrolní. Takto:
Ahojte holky, tak to vypada, ze jsem se konečně dočkala. Akorát beru duphaston, myslíte, ze ovu nastane i přes ty prášky?
@MSM20 tak jsem se také nakonec dočkala pozitivního testu, jaký jsi měla ty ![]()