Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2650
14.1.19 14:42

Holky co myslíte? Myslíte, ze by mohla proběhnout ovu? Už ji chystám druhy cyklus a zatím bez úspěchu. První tri testy jsou GS a potom ty širší jsou wondfa. (Testovala jsem dvěma značkami, protože jsem wondfo objednavala přes net a čekala, až dorazí) Vím, ze wondfo by měl být pozitivní až při hodně silné carce, ale já minuly měsíc testovala ovu testama z dr. Maxe a ten mi neukazal vůbec nic. 16dc jsem testovala kolem 15hod a pak ve 21hod. Prosím o názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.19 15:26

Ooo dekuji 😊 porad v tom nejak plavu.. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
14.1.19 16:29

@Kikinina souhlas, podle mě bude ovu zítra, ovulace je v den posledních nízkých teplot, po ovu teploty stoupají a pokud 3 po sobě jdoucí jsou vyšší, ovu skutečně proběhla ;) vlitnete na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
14.1.19 16:32

@Megosek jaj, tak já třeba mám taky ty širší a mám druhou čárku vždycky silnou. Ale jestli ti max neukazal vůbec nic, tak je možný ze mas toho LH min než normálně bývá a mohla bys tohle brát jako pozitivní…BT nemeris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.19 16:37

@marinana
Tak super.. Mam po revizi a poprve kdyz se to povedlo tak jsme to nijak neresili a ted mam ze vseho strach.. 😊 🤨 Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
14.1.19 17:03

@marinana ne nemerim. Vstávám v noci ještě k malému, i 3× za noc. Tak si myslím, ze by to bylo bezpředmětné. Ale trosku o tom začínám uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
14.1.19 19:40

Tak jsem zase testovala teď večer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
14.1.19 22:18

@Megosek no je silnější :mrgreen: zkus zase zítra vecer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.1.19 10:30

Ahoj holky..
Omlouvam se ze zase otravuju, ale.. :D udelala jsem si ovu test i dnes a zase ho mam tak silny myslite, ze je to ok? :D :kytka: :kytka: dekujiii za reakci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
18.1.19 13:19

Co se týče wondfo testů, mě celý cyklus dělal stejně silné čárky. Je to tím že je hodně citlivý. V ten ovulace hned druhá čárka byla zbarvená úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
18.1.19 13:22

Wondfo i když čárky dělají pořád , jsou dle mě lepší než ostatní. Neb minulý měsíc jsem měla jiné značky a tam byla čárka světlejší než kontrolní , ale ovulace byla. Kdežto u wondfo neprobíhá dokud není opravdu zřetelně silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
18.1.19 17:47
@Anonymní píše:
Děvčata tak dnes byl zase pozitivní čárky jsou stejné je to možné?

Není ani jeden z nich pozitivní. Typuji, že značka testů je wondfo. Já takové testy mám celý cyklus. A musím potvrdit co ostatní holky z různých diskusí, že pozitivní je až tehdy když je opravdu čárka silnější než kontrolní. Takto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.1.19 20:08

Ahojte holky, tak to vypada, ze jsem se konečně dočkala. Akorát beru duphaston, myslíte, ze ovu nastane i přes ty prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.1.19 23:22

@MSM20 tak jsem se také nakonec dočkala pozitivního testu, jaký jsi měla ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.1.19 06:23

@Megosek
Supeeer tak hub na to. Přeji za 14 dní krásné //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...