Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tento ovu test pozitivní nebo negativní?
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Já bych řekla že jo, takhle z fotky vypadají ty čárky stejně. Takže hodně štěstíčka.
Sluni, stejně jsem to měla před 3 týdny, 11 i 12 CD krásné dálnice na ovu testu, takže jsme se dost snažili, no a v pondělí už jsem měla pozitivní těhu test.
Takže tobě přeju to samé. ![]()
Taky si myslím že pozitivní, obě čárky dost viditelné.
Tak příjemné snažení!! ![]()
ten včerejší se mi zdál silnejši
,nezbývá nic jiného než,jistiť a jistiť
,tím nic nezkazíš
Holky našla jsem něco k ovulačním testům tak to sem zkusím vložit,snad to k něčemu bude.Je to dlouhý ![]()
****Na kdy tedy plánovat styk?hned při prvním slabě pozitivním výsledku testu (a poté nejlépe každý druhý den) · nebo pokud již máte ovulačním testem stanovený den ovulace (nejsilnější test), tak jeden den před a poté nejlépe každý druhý den.
Ovulaci stanovujte spíše z odpolední moči (ne z ranní) a hlavně nepijte příliš vody tak 3 – 4 hodiny před testováním. Časový harmonogram zvyšování hladiny LH je často popisován nejasně či nejednoznačně.
Nejdřív dochází ke zvýšení LH v krvi, v moči je toto zvýšení patrné až po cca 8 až 12 hodinách. Po 24 až 36 hodinách od počátku vzestupu LH v krvi dojde k ovulaci. V krvi dosahuje LH svého maxima krátce (asi 12 hodin) před ovulací. Maximální hladina LH měřená ovulačním testem z moči se proto může shodovat se dnem ovulace. Modelové měření ovulačním testem by mělo vypadat asi takto : ***den x ** kontrolní a vaše linie jsou přibližně stejně intenzivní, k ovulaci dojde následující den. Ideální den pro pokus o miminko. **** den x + 1** vaše linie je intenzivnější, než kontrolní. Den ovulace. Někdy již může být pozdě pro oplodnění vajíčka, ale o pokus to stojí. ** *** den x + 2** ? kontrolní a vaše linie jsou stejně intenzivní, hladina LH klesá. V tomto cyklu jste pravděpodobně propásla to nejlepší období.
Holky, dneska byla čárka zase a teď právě cítím, že ovuluju…bolí mě na levé straně a břicho
tak snad se snaha vyplatí
![]()