Ovulační test

6.10.10 14:10

Ovu test

Ahoj holky, je tento ovu test pozitivní nebo negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.10.10 14:11

tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
6.10.10 14:13

Podle mě je jasně poziti :palec: vní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
6.10.10 14:13

Já bych řekla že jo, takhle z fotky vypadají ty čárky stejně. Takže hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
6.10.10 14:18

Takže přeji úspěšné snaženíčko!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
6.10.10 14:22

Sluni, stejně jsem to měla před 3 týdny, 11 i 12 CD krásné dálnice na ovu testu, takže jsme se dost snažili, no a v pondělí už jsem měla pozitivní těhu test.
Takže tobě přeju to samé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.10.10 14:22

pozitivní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
6.10.10 14:32

taky si myslím,že pozitivní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 14:56

Taky si myslím že pozitivní, obě čárky dost viditelné.
Tak příjemné snažení!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.10.10 15:04

taky jsem pro pozitivní :lol:

přeji pěkné tuleníčko :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:40

holky, super, díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 10:01

holky a ještě z dneška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.10.10 19:27

ten včerejší se mi zdál silnejši :palec: ,nezbývá nic jiného než,jistiť a jistiť :mrgreen: ,tím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
8.10.10 08:55

Holky našla jsem něco k ovulačním testům tak to sem zkusím vložit,snad to k něčemu bude.Je to dlouhý :-)

****Na kdy tedy plánovat styk?hned při prvním slabě pozitivním výsledku testu (a poté nejlépe každý druhý den) · nebo pokud již máte ovulačním testem stanovený den ovulace (nejsilnější test), tak jeden den před a poté nejlépe každý druhý den.
Ovulaci stanovujte spíše z odpolední moči (ne z ranní) a hlavně nepijte příliš vody tak 3 – 4 hodiny před testováním. Časový harmonogram zvyšování hladiny LH je často popisován nejasně či nejednoznačně.
Nejdřív dochází ke zvýšení LH v krvi, v moči je toto zvýšení patrné až po cca 8 až 12 hodinách. Po 24 až 36 hodinách od počátku vzestupu LH v krvi dojde k ovulaci. V krvi dosahuje LH svého maxima krátce (asi 12 hodin) před ovulací. Maximální hladina LH měřená ovulačním testem z moči se proto může shodovat se dnem ovulace. Modelové měření ovulačním testem by mělo vypadat asi takto : ***den x ** kontrolní a vaše linie jsou přibližně stejně intenzivní, k ovulaci dojde následující den. Ideální den pro pokus o miminko. **** den x + 1** vaše linie je intenzivnější, než kontrolní. Den ovulace. Někdy již může být pozdě pro oplodnění vajíčka, ale o pokus to stojí. ** *** den x + 2** ? kontrolní a vaše linie jsou stejně intenzivní, hladina LH klesá. V tomto cyklu jste pravděpodobně propásla to nejlepší období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 16:38

Holky, dneska byla čárka zase a teď právě cítím, že ovuluju…bolí mě na levé straně a břicho :-) tak snad se snaha vyplatí :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí