Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.10.10 13:51

9 dní, ale možná stačí týden :-D achjo…to se tak vleče… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 13:51

Jj..mě pobolívá v podbřišku teď nějak furt a k tomu mě bolelo v pravém prsu a dnes se přidalo i levé…celé se mi to zdá nějaké divné…když ovulace není, tak proč to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 13:54

Teď už se ti to povleče..to znám, čím víc se blíží ms, tím míň to utíká… :zed: :-D Já mám ještě čas…a vůbec se na tu dobu netěším…teď na to moc nemyslím a pak se to zas všechno vrátí ty myšlenky i kdybych stokrát nechtěla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.10.10 15:45

no, já minule testovala s tím citlivějším 10 a čárku jsem měla až 3 dny po vynechání MS a ještě ducha…já mám ovu později a tak i ty výsledky :lol: takže se to dříve dozvím z toho vynechání MS. Cyklus jsem měla 27, ale teď ten poslední jen 24, tak nevím, kdy to mám očekávat, či testovat :think: jinak ten 5.,6.den píšou, že dochází k uchycování, tak zítra a v pátek budu očekávat každé píchnutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.10.10 21:38

jé, to se to vleče holky ach jo :-( ještě přes týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 21:55

Tak já myslím že je vždycky lepší počkat na poslední den toho nejdelšího možného cyklu…na ty kratší bych ohledy moc nebrala…já je totiž brala a už jsem si myslela teď naposledy že se povedlo a on se mi cyklus jen prodloužil na průměrných 28 dní… :zed: A musím dodat že ducha jsem nikdy na těhu testu neměla…buď už normální nebo žádnou… :wink: A neboj Kači…uteče to jako voda… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
14.10.10 07:24

už jen 9 :pankac: nebo ještě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 07:51

já 8 :jazyk:

holky, nevím nevím, ale u mě se něco děje…zácpa, žáha, bolení, prsa…

a já můžu test dva dny před, aspoň na ducha :lol: ale taky se mi už stalo, že byl duch a za 2 dny ms :roll: tak buď miky ráda, žes ho neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
14.10.10 08:19
slunicko.lucinecka píše:
já 8 :jazyk:

holky, nevím nevím, ale u mě se něco děje…zácpa, žáha, bolení, prsa…

a já můžu test dva dny před, aspoň na ducha :lol: ale taky se mi už stalo, že byl duch a za 2 dny ms :roll: tak buď miky ráda, žes ho neměla :-)

no, já jsem poslední dobou pořád hladová jak vlk :lol: ale to bude asi blížící se zimou :mrgreen: jinak nic :-( takže spíš doufat nebudu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:36

já sem taky zvěfavá, co z toho bude :nevim: nebo spíš nebude :zed:

ale včera mi říkala babička, že se potkala ze sousedkou z vedlejšího vchodu (bývala sem tam jako malá na prázdninách, tak se všici známe) a prý jí říkala, že se jí o mě zdálo, že sem čekala dvojčátka :-D to je fakt drsný, nechápu, jak na mě přišla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.10.10 10:04

Ahojky holky… :kytka:
Tak to už máte opravdu za pár… :palec: To já furt ještě čekám na pozitivní ovu test… :zed: Na jednu stranu jsem ráda, že není teď přes týden a na druhou se bojím, aby vůbec pozitivní byl… :think: Ale co..uvidíme…řekla jsem si že takhle „věděcky“ to budu brát do konce roku a pak tomu dám volný průběh… 8-) Jsem zvědavá kdo z nás první najde ty své //… :kytka: Teď mě ještě straší taková věc…moc to sem nezapadá, ale stává se mi už tak 3týdny asi že se ráno probudím a mám „mrtvé“ levé stehno, tak jak si zalehnete ruku, ale já to mám na tom stehně jen tak…a dneska mě tam i tak divně píchalo jak jsem s tou nohou začala hýbat…docela mě to vystrašilo…nevíte náhodou co to může být… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
14.10.10 11:32
sonipa píše:
Ahojky holky… :kytka:
Tak to už máte opravdu za pár… :palec: To já furt ještě čekám na pozitivní ovu test… :zed: Na jednu stranu jsem ráda, že není teď přes týden a na druhou se bojím, aby vůbec pozitivní byl… :think: Ale co..uvidíme…řekla jsem si že takhle „věděcky“ to budu brát do konce roku a pak tomu dám volný průběh… 8-) Jsem zvědavá kdo z nás první najde ty své //… :kytka: Teď mě ještě straší taková věc…moc to sem nezapadá, ale stává se mi už tak 3týdny asi že se ráno probudím a mám „mrtvé“ levé stehno, tak jak si zalehnete ruku, ale já to mám na tom stehně jen tak…a dneska mě tam i tak divně píchalo jak jsem s tou nohou začala hýbat…docela mě to vystrašilo…nevíte náhodou co to může být… :think:

to má pořád manžel a občas i mamča ruku…a co jsem četla tak by to mohl být nedostatek hořčíku…a dalších těch stopových prvků…vlastně to měla ještě kamarádka a předbývalý :lol: takže to má asi dost lidí…no nic, mažu na oběd a pak na odpolední :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
14.10.10 11:33
slunicko.lucinecka píše:
já sem taky zvěfavá, co z toho bude :nevim: nebo spíš nebude :zed:ale včera mi říkala babička, že se potkala ze sousedkou z vedlejšího vchodu (bývala sem tam jako malá na prázdninách, tak se všici známe) a prý jí říkala, že se jí o mě zdálo, že sem čekala dvojčátka :-D to je fakt drsný, nechápu, jak na mě přišla :-D

to by byla prča, ale říká se, že po potratu se to stává častěji..ta dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.10.10 12:11

:mrgreen: tak si asi dělám starosti zbytečně…a manžel to má taky na stehně??? na ruce mi to přijde normální, ale na stehně na kterém jsem neležela už divné… :mrgreen: no nic..možná bych měla zkusit do sebe dostat nějaký ten hořčík třeba… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 12:31

Soni, tak se zkus zeptat v nějaké pradně na netu, jestli se ti s tím nechce k dr…ale taky bych to viděla na nějakej nedostatek… :nevim:

Miky, po těch mejch třech bych mohla mít i paterčata :-D (nevadí, beru vše nebo spíš COKOLI!!! :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí