Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Jj..mě pobolívá v podbřišku teď nějak furt a k tomu mě bolelo v pravém prsu a dnes se přidalo i levé…celé se mi to zdá nějaké divné…když ovulace není, tak proč to? ![]()
Teď už se ti to povleče..to znám, čím víc se blíží ms, tím míň to utíká…
Já mám ještě čas…a vůbec se na tu dobu netěším…teď na to moc nemyslím a pak se to zas všechno vrátí ty myšlenky i kdybych stokrát nechtěla… ![]()
no, já minule testovala s tím citlivějším 10 a čárku jsem měla až 3 dny po vynechání MS a ještě ducha…já mám ovu později a tak i ty výsledky
takže se to dříve dozvím z toho vynechání MS. Cyklus jsem měla 27, ale teď ten poslední jen 24, tak nevím, kdy to mám očekávat, či testovat
jinak ten 5.,6.den píšou, že dochází k uchycování, tak zítra a v pátek budu očekávat každé píchnutí ![]()
Tak já myslím že je vždycky lepší počkat na poslední den toho nejdelšího možného cyklu…na ty kratší bych ohledy moc nebrala…já je totiž brala a už jsem si myslela teď naposledy že se povedlo a on se mi cyklus jen prodloužil na průměrných 28 dní…
A musím dodat že ducha jsem nikdy na těhu testu neměla…buď už normální nebo žádnou…
A neboj Kači…uteče to jako voda… ![]()
já 8 ![]()
holky, nevím nevím, ale u mě se něco děje…zácpa, žáha, bolení, prsa…
a já můžu test dva dny před, aspoň na ducha
ale taky se mi už stalo, že byl duch a za 2 dny ms
tak buď miky ráda, žes ho neměla ![]()
slunicko.lucinecka píše:
já 8![]()
holky, nevím nevím, ale u mě se něco děje…zácpa, žáha, bolení, prsa…
a já můžu test dva dny před, aspoň na duchaale taky se mi už stalo, že byl duch a za 2 dny ms
tak buď miky ráda, žes ho neměla
no, já jsem poslední dobou pořád hladová jak vlk
ale to bude asi blížící se zimou
jinak nic
takže spíš doufat nebudu …
já sem taky zvěfavá, co z toho bude
nebo spíš nebude ![]()
ale včera mi říkala babička, že se potkala ze sousedkou z vedlejšího vchodu (bývala sem tam jako malá na prázdninách, tak se všici známe) a prý jí říkala, že se jí o mě zdálo, že sem čekala dvojčátka
to je fakt drsný, nechápu, jak na mě přišla ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak to už máte opravdu za pár…
To já furt ještě čekám na pozitivní ovu test…
Na jednu stranu jsem ráda, že není teď přes týden a na druhou se bojím, aby vůbec pozitivní byl…
Ale co..uvidíme…řekla jsem si že takhle „věděcky“ to budu brát do konce roku a pak tomu dám volný průběh…
Jsem zvědavá kdo z nás první najde ty své //…
Teď mě ještě straší taková věc…moc to sem nezapadá, ale stává se mi už tak 3týdny asi že se ráno probudím a mám „mrtvé“ levé stehno, tak jak si zalehnete ruku, ale já to mám na tom stehně jen tak…a dneska mě tam i tak divně píchalo jak jsem s tou nohou začala hýbat…docela mě to vystrašilo…nevíte náhodou co to může být… ![]()
sonipa píše:
Ahojky holky…
Tak to už máte opravdu za pár…To já furt ještě čekám na pozitivní ovu test…
Na jednu stranu jsem ráda, že není teď přes týden a na druhou se bojím, aby vůbec pozitivní byl…
Ale co..uvidíme…řekla jsem si že takhle „věděcky“ to budu brát do konce roku a pak tomu dám volný průběh…
Jsem zvědavá kdo z nás první najde ty své //…
Teď mě ještě straší taková věc…moc to sem nezapadá, ale stává se mi už tak 3týdny asi že se ráno probudím a mám „mrtvé“ levé stehno, tak jak si zalehnete ruku, ale já to mám na tom stehně jen tak…a dneska mě tam i tak divně píchalo jak jsem s tou nohou začala hýbat…docela mě to vystrašilo…nevíte náhodou co to může být…
to má pořád manžel a občas i mamča ruku…a co jsem četla tak by to mohl být nedostatek hořčíku…a dalších těch stopových prvků…vlastně to měla ještě kamarádka a předbývalý
takže to má asi dost lidí…no nic, mažu na oběd a pak na odpolední ![]()
slunicko.lucinecka píše:
já sem taky zvěfavá, co z toho budenebo spíš nebude
ale včera mi říkala babička, že se potkala ze sousedkou z vedlejšího vchodu (bývala sem tam jako malá na prázdninách, tak se všici známe) a prý jí říkala, že se jí o mě zdálo, že sem čekala dvojčátka
to je fakt drsný, nechápu, jak na mě přišla
to by byla prča, ale říká se, že po potratu se to stává častěji..ta dvojčata ![]()
tak si asi dělám starosti zbytečně…a manžel to má taky na stehně??? na ruce mi to přijde normální, ale na stehně na kterém jsem neležela už divné…
no nic..možná bych měla zkusit do sebe dostat nějaký ten hořčík třeba… ![]()
Soni, tak se zkus zeptat v nějaké pradně na netu, jestli se ti s tím nechce k dr…ale taky bych to viděla na nějakej nedostatek… ![]()
Miky, po těch mejch třech bych mohla mít i paterčata
(nevadí, beru vše nebo spíš COKOLI!!!
)