Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Tak jo..tady je fotečka..teď se mi zdá že ten pozitivní (asi) byl včera… ![]()
A máš pravdu..už aby bylo jaro..podzim mám ráda a chtěla jsem se na podzim i vdávat, ale finance to nedovolily…ale zimu nemusím, když už si chci užít sněhu, tak raději na horách, tady ve městě to není k ničemu…
![]()
Soni, tak to máš úplně jinak než já…já mám vždy testíky pozitivní dva dny..ty jsi ho měla opravdu včera a v noci to asi ještě stouplo a dnes už nic, takže podle mě jsi měla na 99,9 % ovu dnes, takže když včera něco bylo
tak by to mělo být v pohodě
teď už jen čekat ![]()
No tak to jsem prošvihla..včera byla ještě ta blbá noční…
No nic…jdeme někam ven na vínko…tak se tu mějte holky a zítra… ![]()
a v pátek také nic nebylo? to by mohlo také stačit..ale někdy se počítá ještě den poté, tak i neděle…musíme věřit..a hlavně že ty čárky na testíku byly…protože zase budou
tak si to užijte ![]()
PS:teď na to koukám znovu..dnes ovu, tak to by šlo i dnes, já to tak měla minule..tulení bylo až druhý den, když byla silná čárka, takže na ovu a vyšlo to..ty jsi ho měla včera pozitivní, to znamená ovu za cca.24-48 h., což by spadalo na neděli úplně v poho, tak nezoufej ![]()
no supr, dnes jsem se probudila a rýma jako hrom
teď to půjde na prudušky, nebo začne angína..a to jsem byla nemocná nedávno…já bych toho manžu
takhle přivleče bacily a já je okamžitě chytnu…ach jo
co nového u vás? ![]()
Dobré ránko…
Tak jsme včera byli na to vínko a moc jsme si to užili…
Dneska chceme na ten výlet a venku je strašná zima…brrr…
Já si nemoc vybrala tak před měsícem, tak mám zase na rok klid..moc ty bacilky na mě naštěstí nepůsobí… ![]()
Taky jsem uvažovala nad těma testíkama a četla příbalový letáček a po pozitivním testu by měla přijít ovulace za 24-48 hodin, jak píšeš, takže pokud budu brát ten páteční jako pozitivní, tak ovulace by teoreticky měla být včera nebo dneska…no a tím pádem snaženíčko včera by mělo být ok a dokonce proběhlo i jedno čtvrteční a to by ještě spadalo do těch 72 hodin co prý dokážou být ty malé mršky živé…
Tak uvidíme… ![]()
jo, včera by to bylo ok
jinak píšou že spermijky jsou životaschopné až 5 dnů, ale oplodněníschopné max.48 hodin..takže dva dny..plus,minus…ale to by také stačilo. Tak ať ti to teď rychle utíká ![]()
člověk má tu teorii zmáklou, ale ta praxe je složitější
tak já jdu vařit ![]()
Ahoj holky, Mikysku, tak jak to u tebe vypadá? Já sice nemám žádné příznaky, ale občas mě nakopne, tak nevím, co si mám o tom myslet.Kdy budeš testovat.
Jinak vás všechny zdravím. Snažíme se od října
![]()
Jj…podle teorie je to celkem hračka..ale realita je jiná bohužel…
Co dneska vaříš dobrého?
Ahojky buddy
Snažíte se od loňského října předpokládám…
?
A je ti něco? Nějaké příznaky? Kdys měla tu ovulku? Já asi testnu ve středu. Já to nevydržím ![]()
dneska budou kotletky s bramborem v houbové omáčce se smetanou..asi od Vitany
ale mám jí ráda a Honza se vždy oblizuje a vyžaduje nášup ![]()
Budy, také jsem to nepochopila s tím nakopnutím…
když se teprve snažíte…či jak to tedy vlastně je? ![]()