Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
16.10.10 18:49

Tak jo..tady je fotečka..teď se mi zdá že ten pozitivní (asi) byl včera… :think:
A máš pravdu..už aby bylo jaro..podzim mám ráda a chtěla jsem se na podzim i vdávat, ale finance to nedovolily…ale zimu nemusím, když už si chci užít sněhu, tak raději na horách, tady ve městě to není k ničemu… :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.10.10 18:51

A zase jsem zapomněla na tu fotku… :lol: Tak teda tady… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.10.10 19:44

Soni, tak to máš úplně jinak než já…já mám vždy testíky pozitivní dva dny..ty jsi ho měla opravdu včera a v noci to asi ještě stouplo a dnes už nic, takže podle mě jsi měla na 99,9 % ovu dnes, takže když včera něco bylo :lol: tak by to mělo být v pohodě :palec: teď už jen čekat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.10.10 20:13

No tak to jsem prošvihla..včera byla ještě ta blbá noční… :cry: No nic…jdeme někam ven na vínko…tak se tu mějte holky a zítra… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.10.10 20:36

a v pátek také nic nebylo? to by mohlo také stačit..ale někdy se počítá ještě den poté, tak i neděle…musíme věřit..a hlavně že ty čárky na testíku byly…protože zase budou :-D tak si to užijte :pankac:

PS:teď na to koukám znovu..dnes ovu, tak to by šlo i dnes, já to tak měla minule..tulení bylo až druhý den, když byla silná čárka, takže na ovu a vyšlo to..ty jsi ho měla včera pozitivní, to znamená ovu za cca.24-48 h., což by spadalo na neděli úplně v poho, tak nezoufej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.10 09:04

no supr, dnes jsem se probudila a rýma jako hrom :-( teď to půjde na prudušky, nebo začne angína..a to jsem byla nemocná nedávno…já bych toho manžu :twisted: takhle přivleče bacily a já je okamžitě chytnu…ach jo

co nového u vás? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.10.10 10:10

Dobré ránko… :kytka: Tak jsme včera byli na to vínko a moc jsme si to užili… :-) Dneska chceme na ten výlet a venku je strašná zima…brrr… :roll: Já si nemoc vybrala tak před měsícem, tak mám zase na rok klid..moc ty bacilky na mě naštěstí nepůsobí… :-)
Taky jsem uvažovala nad těma testíkama a četla příbalový letáček a po pozitivním testu by měla přijít ovulace za 24-48 hodin, jak píšeš, takže pokud budu brát ten páteční jako pozitivní, tak ovulace by teoreticky měla být včera nebo dneska…no a tím pádem snaženíčko včera by mělo být ok a dokonce proběhlo i jedno čtvrteční a to by ještě spadalo do těch 72 hodin co prý dokážou být ty malé mršky živé… :mrgreen: Tak uvidíme… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.10 10:16

jo, včera by to bylo ok :lol: jinak píšou že spermijky jsou životaschopné až 5 dnů, ale oplodněníschopné max.48 hodin..takže dva dny..plus,minus…ale to by také stačilo. Tak ať ti to teď rychle utíká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.10 10:18

člověk má tu teorii zmáklou, ale ta praxe je složitější :think: tak já jdu vařit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
17.10.10 10:21

Ahoj holky, Mikysku, tak jak to u tebe vypadá? Já sice nemám žádné příznaky, ale občas mě nakopne, tak nevím, co si mám o tom myslet.Kdy budeš testovat.
Jinak vás všechny zdravím. Snažíme se od října :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
896
17.10.10 10:25

zatím čekám, čekám, čekám..uvidíme příští víkend… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.10.10 10:26

Jj…podle teorie je to celkem hračka..ale realita je jiná bohužel… :think: :-) Co dneska vaříš dobrého?
Ahojky buddy :kytka: Snažíte se od loňského října předpokládám… :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
17.10.10 10:27

A je ti něco? Nějaké příznaky? Kdys měla tu ovulku? Já asi testnu ve středu. Já to nevydržím :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
896
17.10.10 10:29

dneska budou kotletky s bramborem v houbové omáčce se smetanou..asi od Vitany :lol: ale mám jí ráda a Honza se vždy oblizuje a vyžaduje nášup :mrgreen:

Budy, také jsem to nepochopila s tím nakopnutím… 8-o když se teprve snažíte…či jak to tedy vlastně je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.10.10 10:30

Budy,zapni si metříky, máme tam ovu i kolik zbývá do testu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie