Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
No Luci…ty máš taky pěkný výběr z těch délek…
Asi jako já za poslední rok…23-28 dní…nepočítám dva „cykly“ po tom potratu, ty byly úplně mimo…
Ale tak hlavně že nemáš nějaké mega dlouhé jak někdy čítávám, to musí být úplně zoufalství potom…
A už jen 4 dny…
A jak se cítíš…nějaké náznaky jak to dopadne? ![]()
no, vždycky po revizi je to jinak, tak uvidím, jak tentokrát…no pořád to vypadá tak všelijak, jako že by mohlo, ale taky by to mohlo být PMS ![]()
No…to je vždycky dilema, čeho to jsou příznaky…když je to vlastně téměř stejné…
Co ti vlastně doktor řekl na to že už jsi dvakrát potratila, pokud si to pamatuji správně…
![]()
třikrát…že ví, že je to hodně psychicky náročný a jestli chci, že už mě pošle na vyšetření, ale že by byl rád, kdyby sme to zkusili ještě jednou…a popravdě, taky sme to chtěli ještě jednou zkusit…moc si se mnou neví rady, kdybych neměla Lukyho nebo sme se přestěhovali nebo bych změnila partnera, tak by aspoň bylo kde hledat, takhle ne…ale naposled to bylo asi nejlepší, sice sem si pobrečela a víkend nevyšla z domu, ale nějak sem s tím už počítala, že to tak může dopadnout a nezaskočilo mě to tak jako podruhé, to bylo nejhorší, to sme se málem rozváděli
ale to už je jiná historka ![]()
No musí to být hrozné, vím jak jsem po tom mimoděložním kdysi skoro celé těhotenství čekala kdy se něco stane…
A ještě takhle třikrát po sobě, to vůbec není nic příjemného…ale jednou to dopadne všechno tak jak má, uvidíš…
U všech nás tady, jen to chce čas… Já už se zas vidím příští víkend jak lítám na záchod se co chvíli kontrolovat, mám tu naději a šup, návrat do reality…
No ale člověk by měl myslet optimisticky, takže pryč s takovýma myšlenkama a vy holky koukejte najít ty // ať ten optimismus podpoříte…
![]()
soni, jenže právě těma // mi to teprv začne…už se pomalu začínám rozhlížet po CARech ![]()
Jo no…vlastně…
Ještě nezoufej, třeba žádný CAR nebude potřeba… ![]()
spíš si nechci dělat plané naděje jako vždycky, tak počítám s horší možností ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám se skáču, co si myslíte o tomto ovu testu? Je negativní? ![]()
Neloušek píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám se skáču, co si myslíte o tomto ovu testu? Je negativní?
ahojky, no ta fotka není úplně čitelná..ale zdá se mi, že ještě malinko schází…aby byly úplně stejné..ale to může být otázka pár hodin…důležité je mít více testů i před, aby byl vydět ten postup a jestli už není po..držím ![]()
ahoj ženy, tak jak bojujete?
já dnes mrzla s dětmi venku a mám ještě větší rýmu
a v noci jsem skoro nespala..navíc manža chrápal, tak jsem ho vytlačila do obýváku
ten problémy se spaním nemá..jo a pořád si v hlavě počítám kolik dní schází a začínám být nerves, kdy to dostanu
dnes mě tedy mírně píchlo v břichu, ale říkala jsem si, že to může být i něco jiného
i když jsem nic co by k tomu vedlo nejedla…tak uvidíme, jak se to vyvrbí..
Ty Luci nezoufej…myslím si, že teď už to určitě vyjde..
a ty Soni se drž a ať to ubíhá rychle ![]()
jinak si myslím, že máme všechny teoretickou naději…testem potvrzenou.. ![]()
jo a ještě posílám dva odkazy pro pobavení…jsou to runové výklady..už několikrát mi vyšla plodnost a úspěch, tak uvidíme..jinak jim to omlátím o hlavu ![]()
http://www.magick.cz/spiral/runy/
http://karty.atarot.cz/runy
a napiště pak, co vyšlo ![]()
tak jsem Soni ještě připojila jednu fotku těch mojich ovu testů
ale jak jsem psala měsíc předtím byly ty čárky jen slabší, tak nevím, jestli ovu nebyla už před 11 dnem
jinak jí mívám 15.,16.den, tak mi to pořád vrtá hlavou ![]()
ahoj,
nepíšu sem,ale průběžně vás tu pročítám a držím všem palce ať se zadaří!!!
Mykisku zkusila jsem ty Runy a vyšla mi bříza - plodnost dítě a tak něco.Tak jsem zvědavá,protože minulý měsíc jsme se začali tak trochu snažit a nevyšlo to,tak uvidíme teď v říjnu.
Dobré ránko… ![]()
Tak jsem si Kači zkoušela ty runy…
No a pořád tam mám bohatství, úspěch, změnu tíživé situace a zdraví, o plodnosti ani ťuk, tak se to asi tentokrát nepovede…
Jinak ty máš tu čárku na tom testu úplně ukázkovou…
Já jsem koukala na ty svoje a myslím, že pozitivní byl fakt až ten v neděli, pokud byl, ale myslím, že ano, protože mě od sobotní noci až do včerejška bolely téměř při každém pohybu prsa, včera břicho a dneska mi vyskočila i BT, tak předpokládám že ovulace teda byla asi někdy včera a když počítám těch 48 „oplodněnníschopných“ hodin co mají spermie, tak si tam klidně mohly počkat, pokud teda ta ovulace byla na „správné“ straně…
Tak teď jen čekat…
A vám už se to oběma krátí holky…jsem zvědavá a moc vám přeju aby tam ty // byly… ![]()
Jinak zdravím Neloušek a jitkabokule a držím taky palečky… ![]()