Dotaz pro snažilky pomocí IVF

3040
5.10.10 14:38

Dotaz pro snažilky pomocí IVF

Ahoj, holky, mám dotaz pro ty, které už podstoupily nebo budou podstupovat IVF. Měly jste doma před samotným zákrokem nějaké věci na miminko? Nemyslím celou výbavu, ale třeba jen pár bodýček apod.
Já si sem tam něco koupím. Mám cca 12 věcí. Dělám to jen tak pro radost, ale někteří se netváří nadšeně. Argumentuju tím, že to kdykoli můžu dát nějaké těhulce.
Jak to je u vás?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
5.10.10 14:40

ahoj měla jsem prd, nedovedla bych se na ty věci dívat s láskou :wink: já koupila první 2 obyč. bodyčka, nic víc až v nějakém 22tt,byla jsem dlouho nevěřící tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.10.10 14:41

ahoj, já mám úspěšné IVF za sebou a nakupovat jsem začala cca v 5. měsíci těhu. Z pověrčivosti, první tři měsíce jsem měla děsný strach. Pak jsem čekala, co to bude no a pak jsem se do toho pustila, ale jen trochu a úplně nejvíc jsem nakupovala zhruba v 7. měsíci těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.10.10 14:46

Takže jsem magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já moc pověrčivá nejsem. Zdůvodňuji si to tak, že to dám sousedce, která má mimčo - kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
5.10.10 14:50
lemaz píše:
Takže jsem magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já moc pověrčivá nejsem. Zdůvodňuji si to tak, že to dám sousedce, která má mimčo - kdyby náhodou.

Nejsi magor. Já teda dětské věci nenakupuju, ale koupila jsem si někdy na začátku snažení (2 roky zpátky) dvě takové skorotěhutuniky, že se mi budou na jaro hodit, že přece budu hned těhotná, že… prd z toho a už jsou celkem obnošené. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
5.10.10 14:50

Tak magor nejsi, děláš to pro potěšení, ale IVF se nemusí podařit a pak ty hadříky zase budeš nenávistně vyhazovat. Raději počkej :wink: Taky jsem to kdysi zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
5.10.10 14:59

Ahoj tak když nejsi pověrčivá a dělá ti to radost .Ale nikdy nevíš jak to dopadne, aby ti pak z toho nebylo jednou smutno .Taky okukuji malé věcičky ,ale strach mě to nedovolí a zbytečně bych nad nima mohla jednou brečet .Lemaz četla jsem jinde jaké máte doma problémy :hug: jsi teda i tak rozhodnuta jít do ivf ? Vím že to sem nepatří a přeji ti jen uspěch ,ale nemusí to hned vyjít a nedovedu si přectavit jak bych to zvládla bez podpory manžela .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.10.10 15:11
emma12 píše:
Ahoj tak když nejsi pověrčivá a dělá ti to radost .Ale nikdy nevíš jak to dopadne, aby ti pak z toho nebylo jednou smutno .Taky okukuji malé věcičky ,ale strach mě to nedovolí a zbytečně bych nad nima mohla jednou brečet .Lemaz četla jsem jinde jaké máte doma problémy :hug: jsi teda i tak rozhodnuta jít do ivf ? Vím že to sem nepatří a přeji ti jen uspěch ,ale nemusí to hned vyjít a nedovedu si přectavit jak bych to zvládla bez podpory manžela .

Jsem rozhodnuta do toho jít. Doma se to uklidňuje. Ohledně toho, že IVF nemusí vyjít - mám to v hlavě srovnané. Udělám proto maximum, a když to nevyjde, tak to nevyjde. Jenomže ONO TO VYJDE!!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
5.10.10 15:14

Moc bych ti to přála :hug: a vubec všem snažilkám a je dobře že se to doma srovnalo někdy ty chlapy :cert:
Hodně štěstí s ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
5.10.10 15:19
lemaz píše:
Jenomže ONO TO VYJDE!!!!!!! :palec:

:palec: :palec: :palec: správný přístup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.10.10 15:24

ahoj, když jsem byla těhotná tak jsem hned ze začátku koupila pár věciček, jenže jsem potratila a dodneška nad nima brečím, takže pokud teď vyjde IVF tak budu nakupovat až co nejdýl. Občas v obchodě po věcičkách pokukuji, ale říkám si že další hadry nad kterýma by jsem mohla řvat nemusím kupovat. Takže za mě se jich rychle zbav ať tě potom netrízní každý otevření skříně :wink: jinak ti přeji hodně štěstí v IVF, já jdu zítra na odsátí vajíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.10.10 15:33
goldenka píše:
ahoj, když jsem byla těhotná tak jsem hned ze začátku koupila pár věciček, jenže jsem potratila a dodneška nad nima brečím, takže pokud teď vyjde IVF tak budu nakupovat až co nejdýl. Občas v obchodě po věcičkách pokukuji, ale říkám si že další hadry nad kterýma by jsem mohla řvat nemusím kupovat. Takže za mě se jich rychle zbav ať tě potom netrízní každý otevření skříně :wink: jinak ti přeji hodně štěstí v IVF, já jdu zítra na odsátí vajíček :lol:

Závidím, že už jsi tak daleko. Já si pro velký neúspěch opakuji dlouhý protokol. Věcí se zbavovat nebudu. Zaprvé jich mám jen pár, a za druhé raději je někomu nadělím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.10.10 16:06

mám taky pár kousků a taky jsem si říkala, že je někomu kdyžtak dám a teď si říkám, panebože, měli být tvýho miminka tak přece je nedáš cizímu, no asi mě švihlo v budce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.10.10 16:13
goldenka píše:
mám taky pár kousků a taky jsem si říkala, že je někomu kdyžtak dám a teď si říkám, panebože, měli být tvýho miminka tak přece je nedáš cizímu, no asi mě švihlo v budce :mrgreen:

Žádný švihlo v budce. To jsou hormony. Já už všechno svádím na hormony. Super výmluva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.10.10 16:44

je mě to jasný, že to je prostě mateřskej pud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie