Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, máte některá z Vás zkušenosti s přípavkem CLOSTILBEGYT? děkuji moc za odpovědi ![]()
Nám zabral hned první měsíc a náš 4 měsíční výsledek vidíš na metříku ![]()
Hodně štěstí ![]()
Tak se nám to snad také podaří… už jsem z toho zoufalá nevím zda je problém ve mě nebo u partnera ![]()
Teď ho mám nasazený první cyklus. Zítra očekávám MS, tak uvidíme zda se nám podaří poprvé jako spoustě holek nebo ne. Já už v to po 8 měsících snažení ani nedoufám, hlavně mě dneska pobolívá podbřišek, takže nějak cítím, že to asi nevyšlo. ![]()
já to mám dostat 9tého a mám též divné pocity že to nevyšlo
těhotenský test je negativní
já se snad těch dvou čárek nedočkám… zdají se mi jen sny o mimi tak už bych chtěla aby se sen uskutečnil ![]()
Ahoj, holčiny, já mám clostík druhý cyklus…dnes jsem po vyšetření utz, jsem 13DC a mám dvě vajíčka, 20mm a 16mm… dneska jdem na snaženíčko, během dvou.tří dnů, by měla být ovulka, klidně může být i dnes…
Tak moc se modlím..:) aby to vyšlo…
Věřím, že pomůže… Doufám..:), Ale první pokus byl taky neúspěšný
mno holky jdeme spinkat tak přeji všem dobrou nůcku a kdo se bude snažit.,přeji hodně štěstí aby to vyšlo
![]()
Iv když to máš dostat až devátého, tak ještě nezoufej, to je na test brzy. Já se to dozvím už zítra, už vidím jak nebudu v noci spát a celou noc se budu budit a myslet na ranní měření BT. Jak dlouho se snažíte?
Kat já jsem měla ovu s Clostíkem 17.den a musím říct, že jsem poprvé v životě zažila ovu na vlastní kůži až do morku kostí. Dva dny před mě pobolívalo břicho jako bych měla dostat MS a ten třetí den v den ovu to bylo strašné, jsem nemohla ani chodit, jaké jsem měla v podbřišku bolesti, pokud jsem seděla a nehýbala se, tak to šlo, ale jak jsem se začala hýbat, tak jsem myslela že mě odvezou. No ale
jsme dali, příteli se do toho vůbec nechtělo, když mě viděl jak vypadám, ale nemohli jsme to ponechat náhodě.
Holky moc vám přeji ať vám to co nejdřív výjde,taky jsem musela brát clostík a zdařilo se na 6 pokus a mám užasného chlapečka ![]()
ahojky tak nam se zadarilo na poprve tzn. na prvni stimlulaci asi 6 foliku
a uspech na prvni IUI
tak moc drzim pesti at vam to hned klapne ![]()
Tak mě clostík nepomohl sice jsem 3 měsíce reagovala a měla jsem folikuly,ale pak moje tělo přestalo úplně reagovat a už se nc neudělalo ![]()