Chci moc dětátko

13
4.10.10 17:07

chci moc dětátko

Ahoj holky, máte některá z Vás zkušenosti s přípavkem CLOSTILBEGYT? děkuji moc za odpovědi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
4.10.10 17:18

děkuji mocík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.10.10 17:22

Nám zabral hned první měsíc a náš 4 měsíční výsledek vidíš na metříku :lol:
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.10 17:25

Tak se nám to snad také podaří… už jsem z toho zoufalá nevím zda je problém ve mě nebo u partnera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.10.10 18:03

Teď ho mám nasazený první cyklus. Zítra očekávám MS, tak uvidíme zda se nám podaří poprvé jako spoustě holek nebo ne. Já už v to po 8 měsících snažení ani nedoufám, hlavně mě dneska pobolívá podbřišek, takže nějak cítím, že to asi nevyšlo. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.10 18:20

já to mám dostat 9tého a mám též divné pocity že to nevyšlo :cry: těhotenský test je negativní :zed: já se snad těch dvou čárek nedočkám… zdají se mi jen sny o mimi tak už bych chtěla aby se sen uskutečnil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
4.10.10 18:28

Ahoj, holčiny, já mám clostík druhý cyklus…dnes jsem po vyšetření utz, jsem 13DC a mám dvě vajíčka, 20mm a 16mm… dneska jdem na snaženíčko, během dvou.tří dnů, by měla být ovulka, klidně může být i dnes…

Tak moc se modlím..:) aby to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
4.10.10 18:29

Věřím, že pomůže… Doufám..:), Ale první pokus byl taky neúspěšný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.10 18:33

mno holky jdeme spinkat tak přeji všem dobrou nůcku a kdo se bude snažit.,přeji hodně štěstí aby to vyšlo :potlesk: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.10.10 19:20

Iv když to máš dostat až devátého, tak ještě nezoufej, to je na test brzy. Já se to dozvím už zítra, už vidím jak nebudu v noci spát a celou noc se budu budit a myslet na ranní měření BT. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.10.10 19:22

Kat já jsem měla ovu s Clostíkem 17.den a musím říct, že jsem poprvé v životě zažila ovu na vlastní kůži až do morku kostí. Dva dny před mě pobolívalo břicho jako bych měla dostat MS a ten třetí den v den ovu to bylo strašné, jsem nemohla ani chodit, jaké jsem měla v podbřišku bolesti, pokud jsem seděla a nehýbala se, tak to šlo, ale jak jsem se začala hýbat, tak jsem myslela že mě odvezou. No ale :hug: jsme dali, příteli se do toho vůbec nechtělo, když mě viděl jak vypadám, ale nemohli jsme to ponechat náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
4.10.10 20:08

Holky moc vám přeji ať vám to co nejdřív výjde,taky jsem musela brát clostík a zdařilo se na 6 pokus a mám užasného chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
4.10.10 21:16

ahojky tak nam se zadarilo na poprve tzn. na prvni stimlulaci asi 6 foliku :wink: a uspech na prvni IUI :wink: tak moc drzim pesti at vam to hned klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
4.10.10 23:11

Tak mě clostík nepomohl sice jsem 3 měsíce reagovala a měla jsem folikuly,ale pak moje tělo přestalo úplně reagovat a už se nc neudělalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.10.10 16:33

no takže mě to opět nevyšlo :cry: dnes dorazila MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie