Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4764
19.10.10 08:20

zdravím Vás všechny holky, abych to všechno uvedla na pravou míru:-) minulý cyklus jsem brala clostil od 3dne 2tabl., byla jsem na utz a folík byl jeden dominantní, 15dc mi vyšel silně pozitivní ovu test, ale nepovedlo se a 31 den přišla ms, znova jsem brala clostík(tentokrát bez kontrol.utz) a doufala že ovu bude zase 15den, (testuji od 12dne) včera jsem si dělala poslední test byla jsem 20dc a už jen opravdu slaboulinká druhá čárka, dnes si budu volat Dr. a objednam se na utz, protože si myslim že mi tento cyklus clostil nezabral, nebo ovu ještě bude ale určitě nebyla, to bych poznala, tak jsem z toho všeho taková rozladěná, moc jsem spoléhala na clostil, bez něj ovu nemam:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 08:26

Ahoj holky :-)

Tak mě v runách vyšlo, že brzy dosáhnu cíle :-)

Ale jak sem byla natěšená pár dní po ovu, tak to ze mě jaksi to nadšení opadává :-( no nic, mám objednanou další várku ovu testů :-)

Neli a nemohlas ovu nějak prošvihnout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 08:27
Neloušek píše:
zdravím Vás všechny holky, abych to všechno uvedla na pravou míru:-) minulý cyklus jsem brala clostil od 3dne 2tabl., byla jsem na utz a folík byl jeden dominantní, 15dc mi vyšel silně pozitivní ovu test, ale nepovedlo se a 31 den přišla ms, znova jsem brala clostík(tentokrát bez kontrol.utz) a doufala že ovu bude zase 15den, (testuji od 12dne) včera jsem si dělala poslední test byla jsem 20dc a už jen opravdu slaboulinká druhá čárka, dnes si budu volat Dr. a objednam se na utz, protože si myslim že mi tento cyklus clostil nezabral, nebo ovu ještě bude ale určitě nebyla, to bych poznala, tak jsem z toho všeho taková rozladěná, moc jsem spoléhala na clostil, bez něj ovu nemam:-(

jé Neli, ráda bych poradila, ale s Clostilem zkušenosti nemám, i když někde tady jsem četla, že to pomáhá a docela se daří..tam budeme držet :palec: dojdi za tou doktorkou a jinak doporučuji ty testíky, někde je tu odkaz na zahraniční stránky, kde vyjdou místo 40Kč asi i na 5Kč…pokud mi ty moje dojdou, také tam asi příště zkusím objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 08:29

jo, mě také pobolívalo břicho, ale spíš si říkám, že mě asi přepadne MS :zed: alespoň dnes to tak cítím :cry: no, ovu testy mám také ještě v zásobě..tak teď jsem zvědavá, která z nás co napíše za zprávy..držím vám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
19.10.10 08:37

holky, právě že si myslim, že bych to poznala, minule sem měla docela bolesti i ten hlen jak má být… Ted vubec nic, měřím i baz. teplotu pořád okolo 36,5 dnes 36,7 mám doma poslední ovu test, ale myslim si, že už z toho nic nebude:-( nebo že bych to opravdu prošvihla… já fakt nevim :-( Každopádně přiji Vám všem ať se conejrychleji zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
19.10.10 08:38

holky, prosím, nemáte někdo ten odkaz na ty zahraniční ovu testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 08:41

Miky, mě z toho začíná být nějak smutno :nevim: ale sem trouba, že sem se k tomu upínala, že se podaří hned napoprvé :-?

Neli, tak třeba příště to vyjde, vím že jednou za rok ovu prostě není, nevím jak to máš ty, když normálně ovu nemáš…vážně by bylo asi lepší zeptat se na to dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.10.10 09:00

Holky nesmutněte… :kytka: Určitě to jednou vyjde a všichni tady budeme mít ty své //… :hug: Ale vím, že se to dobře říká a hůř dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 09:12
sonipa píše:
Holky nesmutněte… :kytka: Určitě to jednou vyjde a všichni tady budeme mít ty své //… :hug: Ale vím, že se to dobře říká a hůř dělá…

Njn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 10:55

já mám dnes také nějakou blbou náladu :-( k tomu ještě rýmu, že skoro nedýchám a plno práce v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 11:03
Neloušek píše:
holky, prosím, nemáte někdo ten odkaz na ty zahraniční ovu testíky?

s.4,5 zde v diskuzi, vzkaz od Rere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 11:45

Já sem myslela, že si dneska odpočnu, ale psala mi slečna z pracáku, že se mám dostavit pro rozhodnutí :roll: bože bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 11:46

Nějak se mi vůbec nic nechce, sem tak na spaní, nálada na nule…asi podzimní depka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.10.10 11:55

Ahoj holky, tak já dnes taky nemám dobrou náladu. Zkoušela jsem ráno test a nic…já vím, jsem blbá 9DPO, ale navíc mi dneska nic není, cítím se dobře. V so nebo ne má přijít mrcha, tak se nějak moje představy o miminku rozplývají.Ale třeba je ještě na test brzo. Každopádně, přidávám se k vašim depkám. Tak si ale říkám, že snad příště. Čili po mrše velké :hug: Co bych taky chtěla po Depoproveře…otěhotnět…asi jsem bláhová,nebo blbá :think:

• Citovat
  • Upravit
896
19.10.10 12:04
slunicko.lucinecka píše:
Já sem myslela, že si dneska odpočnu, ale psala mi slečna z pracáku, že se mám dostavit pro rozhodnutí :roll: bože bože…

počkej a jak to máš? Ty ji teď na pracáku? A kde jsi pracovala předtím? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital