Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
22.10.10 08:25

Jo a Kači..nemoci se snad není třeba bát, pokud to není kdo ví co..tak nějaká rýma nebo kašel by ti neměly uškodit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 08:37

já sem tuů :-D

dneska asi jedem ke tchánovcům odpo, tak se možná celej víkend neobjevím…net tam mají, ale je takd děsně pomalej, že ho radši nezapínám :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.10.10 08:44

:-D tak to se ti nedivím…tady v práci to taky není kdoví jaká rychlost…ale co už… :mrgreen: my jedem taky zítra k „tchánovcům“ ale teprve nastávajícím… :mrgreen: a zůstáváme až do neděle, takže se tady do nedělního večera taky neobjevím…
A jak je Luci… :kytka: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 09:11

Sini, nijak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.10.10 12:03

Ahoj Sonipo, zapisuji si to na tyto stránky: http://www.fertilityfriend.com/ je to v AJ. Stačí se zaaregistrovat a pak se tam zapisují teploty a systém ti pak i určí ovulaci (jestli proběhla) a tak. A na začátku jsem měla přístupnou VIP verzi, kde mi to pak říkalo, jakou šanci na otěhotnění mám a další věci. Ale ta základní si myslím plně stačí. Dá se tam vyplňovat i další příznaky, např. ovulační hlen, stav čípku č další metody k určení ovulace. Pak je tam i galerie grafů i ovu a těhu testů. Graf vypadá např takto: http://www.fertilityfriend.com/…/125647.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.10.10 12:14

Luci…nijak je furt lepší než na ms… :-)
Křupko1…taky si tam zapisuju teplotu, teď druhý měsíc, jen mám teď dilema…pokud jsem zapisovala jen teploty, vyhodnotilo mi to ovulaci na 14DC ale když jsem k tomu přidala ovu test, tak to změnilo podle toho testu…jenže si nejsem zas až tak jistá který a vůbec jestli ten test byl fakt ten pravý, protože stopro pozitivní mi nepřišel ani jeden…nevím, možná jsem jen testovala ve špatnou dobu… :nevim: Ono to asi zase nebude tak důležité ty dva dny…ale víš jak…jak se v tom člověk začne rýpat a měřit a sledovat… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.10.10 12:25

Já jsem taky zkoušela ovu testy, ale nakonec usoudila, že je to ovlivněno strašně velkou chybou. Stáčí se ktochu více napít nebo naopak nepít dlouho a je to více negativní nebo zase více pozitivní, tak tam může být pak rozdíl pár dnů. Já je beru s rezervou (teplotu také, jedno blbé měření a hned mi to vyhodilo ovulaci o 3 dny později a já se pak divila, že MS mám o 3 dny dřív :mrgreen: ) Taky jsem se snažila pozorovat trochu ovulační hlen - ne tedy nijak výrazně, ale rozdíl byl. Tak držím pěsti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.10.10 12:55

Tak to budu v tom případě asi potřebovat… Ale jen do konce roku, pak už to nechám náhodě…
A snad budem mít všichni tady co nejdřív stejně krásný metřík jako máš ty… Bolel tě někdy teď v průběhu toho těhu podbřišek? A napsala ti doktorka nějaké léky, nebo hormony na tu dobu co máš být doma?

Příspěvek upraven 22.10.10 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.10.10 13:05

Podbřišek mě začal bolet cca 4 dny po očekávané MS, tak jsem se strašně vyděsila a šla jsem žhavit net, ale pak se dočetla, že je to celkem normální, jak se děloha zvětšuje. Bolesti nebyly nijak velké, pro jistotu jsem si koupila Magnesii a dala si skleničku denně. Doktorce jsem to pak zapomněla říct, ale zase pokud jsem ani nešpinila, tak to asi bylo OK, teď už mě tam je občas píchne na jedné či druhé straně. Beru utrogestan, jelikož jsem po potratu. Ale nevím, jestli to má nějaký účinek, co jsem se dočetla, tak je to jen placebo. Jo a ještě jsem cca měsíc před tím než jsem se po revizi začali snažit, jsem začala brát femibion 800 a vitamín E (ten jsem pak v těhu přestala). Jinak v tom femibionu je taky E a spoustu dalších látek. Je to sice trošku dražší (cca 300 Kč, někdo dokonce ta 500 Kč 8-o ).
Přeji Vám všem, aby jste měli takové mětříky a mohly se těšit na mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 13:33

Tak si holky užijte krásný víkend a dejte co nejdříve vědět, jak to s vámi vypadá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 21:10
sonipa píše:
Dobré ránko holky… :kytka: Venku svítí sluníčko, víkend za dveřmi, paráda, nemyslíte… :pankac:
Kači, tak to tě teda plně chápu, že jsi se neúčastnila školení v hopsání :lol: asi bych taky odmítla… 8-) Jinak taky nevím, co budu dělat až budu těhotná a náhodou mi dají rizikové, už to minulé po tom mimoděložním kdysi jsem měla rizikové, to se mě doktor ani na nic neptal a hned mi vypsal neschopenku a co teď, když jsem po potratu… :think: A abych pravdu řekla, tak se mi doma sedět nechce, pokud to nebude nezbytně nutné… :nevim: Asi jsi na tom podobně..?
Křupko1…tak s těmi prsy to je zajímavé, protože já jsem nikdy nějaké citlivé prsa neměla ani nic, je pravda, že mě teď pobolívají, sem tam, ale tak během cyklu, nenašla jsem v tom ještě nějakou pravidelnost asi…ale tento měsíc se dostavil takový nový pocit, takové celé jakoby byly citlivé a při pohybu bolely, asi tak dva dny od sobotní noci do pondělka a včera večer zase, tak nevím, jestli to má spojitost s ovulací… :nevim: ? A ještě k těm teplotám…zapisuješ si je někde na netu?
A kde máme Lucku? :cert:

jj, také bych raději byla v práci, no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.10.10 08:47

jejda, tady je mrtvo, asi si tu budu psát sama se sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.10 10:21

Bré ráno :-)

…tak dneska sem se probudila s ms :-D tak sem ráda, že všecko klape jak má a tělo šlape jak hodinky :-) takže já valím od znova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.10.10 12:13

ahoj Luci, to je škoda…ale zase máš alespoň cyklus v pořádku. Život je boj :cert: ,budeme se tu vzájemně podporovat :hug:
a já říkala, že nám to všem vyjde do Vánoc, takže je ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.10.10 05:36

Dobré ránko holky… :kytka:
Tak jaký byl víkend? My jsme si ho užili, vyzkoušeli jsme nějaké hadříky na svatbu, vyzkoušeli restauraci kde budem mít hostinu a sobotní večer věnovali karbanu u přítelových rodičů… :-D A co vy?
Kači, kdy si budeš dělat další testík, nebo už půjdeš rovnou k Dr. ?
A Luci…to je mi líto…ale určitě se to brzy povede, máš tento měsíc novou naději, tak jen mysli pozitivně a šup do nového snaženíčka… :palec: :kytka:
Křupko1: Utrogestan jsem brala taky, ale asi tak týden, nepomohl mi… :nevim: Jo a co se týče ovulačního hlenu, ten jsem vůbec nezaregistrovala… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí