Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Čau holky…soni, no to si děláš pr… ![]()
HOlyk, my ve středu pařili, ale byl to masakr…teda blbě je mi ještě teď, ale potřebovala sem se tak „odreagovat“…na druhou stranu, už se zase dlouho odreagovávat nebudu
nejdřív na vánoce
![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak vás asi zklamu…špinění se zase objevilo, teplota ráno 36,5
a na testu ani náznak nějaké druhé čárky… Takže výsledek…už nikdy netestuju před vynecháním ms, nekupuju Mamatest10 a na duchy nevěřím…
![]()
Jinak odreagovat se někdy je třeba, to my sem tam taky zajdem..ale teď máme doma veselo, včera a zítra máme doma kluky od přítele, takže dohromady i s tím mým uličníkem jsou 3…
![]()
A co ty Kači..všechno ok? Jak se cítíš?
sonipa píše:
Ahojky holky…
Tak vás asi zklamu…špinění se zase objevilo, teplota ráno 36,5a na testu ani náznak nějaké druhé čárky… Takže výsledek…už nikdy netestuju před vynecháním ms, nekupuju Mamatest10 a na duchy nevěřím…
![]()
Jinak odreagovat se někdy je třeba, to my sem tam taky zajdem..ale teď máme doma veselo, včera a zítra máme doma kluky od přítele, takže dohromady i s tím mým uličníkem jsou 3…![]()
A co ty Kači..všechno ok? Jak se cítíš?
blbý testík
tři kluci doma + přítel? to se máš
chtělo by to nějakou holčičku
já se mám zatím nějak tak stejně, břicho občas bolí, ale vůbec nejsem unavená..minule jsem byla hotová, teď nic
tak nad tím zase moc dumu…no př.čtvrtek asi opravdu naběhnu k tomu doktorovi, protože déle bych to asi nevydržela…tak vám holky držím
a jedem jedem, ať jsou tu příští měsíc fotky s testíky ![]()
Dobré ránko holky.. ![]()
To víš Kači že by to konečně chtělo holku…ale při našem štěstí to beztak bude zase kluk, děláme si z toho srandu, nakonec co už…hlavně když to bude zdravé…
A ty nedumej, každé těhotenství je jiné, ale k tomu doktorovi bych určitě šla ten příští týden… ![]()
dobré ráno
to neustálé čekání na něco je o nervy
brzy skončím u Chocholouška
co u tebe Soni, co teplota?
To jo..to čekání furt je strašné…ale mně teď nějak vlezla do hlavy ta svatba a vytěsnila myšlenky na snažení o miminko, včera jsem byla u švadleny a ještě před Vánoci začnem pomalu šít šaty, takže se naopak trochu bojím co pak s tím bříškem, kdyby se povedlo…
Ale snad se to tak nějak poskládá aby bylo vše ok…
Teplota nevím, dneska jsem neměřila, včera jsme si s tím mým nastávajícím trochu poseděli a popili vínka, tak by to měření stejně nebylo objektivní…navíc v noci už opravdu dorazila normální ms, takže…
Ale už se moc těším až půjdeš k tomu doktorovi, copak ti řekne a tak…tak šup šup, už aby byl čtvrtek… ![]()
je, ty si necháš šaty šít? já nějak nestíhala, tak jsme tenkrát s mamčou naběhly do dvou půjčoven a v druhé mi jedny sedly, tak bylo rozhodnuto ![]()
vložím sem fotku ![]()
Jeee…ty jsi byla moc krásná nevěsta…
A ty šaty jsou super…
Koukám manžel je voják? Moc vám to sluší…
Já si šaty musím nechat šít..budeme mít tak trochu netradiční svatbu, takže bych takové šaty v půjčovně určitě nenašla…
Ale našla jsem kousek tady fajn švadlenku s rozumnými cenami, takže jsem nadšená a už se nemůžu dočkat až začneme… ![]()
Tak..navařeno, všichni 4 uličníci nakrmení a za chvilku půjdem ven užívat podzimního sluníčka…
A jak netradiční…no celá svatba bude pojata netradičně, jestli tak koukni sem, tady máme ty naše představy a ty úplně poslední šaty „favoritky“ budou ty moje… ![]()
http://www.beremese.cz/album/album.php?…
ty jo Soni, ty to máš propracované
a počkej přítel bude v tom skotském?
mě se líbí ty černobílé, ale i vínová je pěkná…no, máš co na přemýšlení
já dělala ještě buchtu, tak byl manža v šoku, co se děje, no a za chvíli se chystám na nádobí, je ho tam hromada
tak pěkný den ![]()
Tak už jsme doma z procházky…kluci si zahráli na rytíře, udělali jsme jim v lese luky, vylítali se, tak snad brzy usnou…
Jinak mám v kuchyni taky pěknou kupu nádobí a vůbec se mi do toho nechce…
Jinak k těm šatům…ty černobílé byly moje první favoritky, ale vyhrály nakonec ty poslední…jen skotská sukně se konat nebude prej…
Ale ladit bude přítel i tak, už to máme všechno vymyšlené…
A co jsi pekla za buchtu? Já jsem pekla ve čtvrtek margotkovou bábovku, je to mňamka…
dobré ráno
ještě že se posunul čas
jo včera jsem pekla klasickou piškotovou buchtu..kakaovou, ale nastrouhala jsem do ní jablíčko a navrh poleva z čokolády na vaření a zakysané smetany..je to mňamka ![]()