Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
29.10.10 10:55

tak co Soni, jak to zatím vypadá??? :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.10 11:26

Čau holky…soni, no to si děláš pr… :-D

HOlyk, my ve středu pařili, ale byl to masakr…teda blbě je mi ještě teď, ale potřebovala sem se tak „odreagovat“…na druhou stranu, už se zase dlouho odreagovávat nebudu :-D nejdřív na vánoce :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.10.10 12:11

Luci, my si říkaly, kam jsi zmizela :-D a ty si takhle řádíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
29.10.10 12:12

Ahojky holky… :kytka:
Tak vás asi zklamu…špinění se zase objevilo, teplota ráno 36,5 :-? a na testu ani náznak nějaké druhé čárky… Takže výsledek…už nikdy netestuju před vynecháním ms, nekupuju Mamatest10 a na duchy nevěřím… :pocitac: :mrgreen:
Jinak odreagovat se někdy je třeba, to my sem tam taky zajdem..ale teď máme doma veselo, včera a zítra máme doma kluky od přítele, takže dohromady i s tím mým uličníkem jsou 3… :zed: :lol:
A co ty Kači..všechno ok? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.10.10 13:09
sonipa píše:
Ahojky holky… :kytka:
Tak vás asi zklamu…špinění se zase objevilo, teplota ráno 36,5 :-? a na testu ani náznak nějaké druhé čárky… Takže výsledek…už nikdy netestuju před vynecháním ms, nekupuju Mamatest10 a na duchy nevěřím… :pocitac: :mrgreen:
Jinak odreagovat se někdy je třeba, to my sem tam taky zajdem..ale teď máme doma veselo, včera a zítra máme doma kluky od přítele, takže dohromady i s tím mým uličníkem jsou 3… :zed: :lol:
A co ty Kači..všechno ok? Jak se cítíš?

blbý testík :pocitac: tři kluci doma + přítel? to se máš :mrgreen: chtělo by to nějakou holčičku :wink: já se mám zatím nějak tak stejně, břicho občas bolí, ale vůbec nejsem unavená..minule jsem byla hotová, teď nic :think: tak nad tím zase moc dumu…no př.čtvrtek asi opravdu naběhnu k tomu doktorovi, protože déle bych to asi nevydržela…tak vám holky držím :palec: a jedem jedem, ať jsou tu příští měsíc fotky s testíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
30.10.10 10:07

Dobré ránko holky.. :kytka:
To víš Kači že by to konečně chtělo holku…ale při našem štěstí to beztak bude zase kluk, děláme si z toho srandu, nakonec co už…hlavně když to bude zdravé… :palec: A ty nedumej, každé těhotenství je jiné, ale k tomu doktorovi bych určitě šla ten příští týden… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.10.10 10:20

dobré ráno :-) to neustálé čekání na něco je o nervy :lol: brzy skončím u Chocholouška :mrgreen: co u tebe Soni, co teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
30.10.10 10:29

To jo..to čekání furt je strašné…ale mně teď nějak vlezla do hlavy ta svatba a vytěsnila myšlenky na snažení o miminko, včera jsem byla u švadleny a ještě před Vánoci začnem pomalu šít šaty, takže se naopak trochu bojím co pak s tím bříškem, kdyby se povedlo… :mrgreen: Ale snad se to tak nějak poskládá aby bylo vše ok… 8-) Teplota nevím, dneska jsem neměřila, včera jsme si s tím mým nastávajícím trochu poseděli a popili vínka, tak by to měření stejně nebylo objektivní…navíc v noci už opravdu dorazila normální ms, takže…
Ale už se moc těším až půjdeš k tomu doktorovi, copak ti řekne a tak…tak šup šup, už aby byl čtvrtek… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.10.10 10:34

je, ty si necháš šaty šít? já nějak nestíhala, tak jsme tenkrát s mamčou naběhly do dvou půjčoven a v druhé mi jedny sedly, tak bylo rozhodnuto :lol:
vložím sem fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
30.10.10 11:07

Jeee…ty jsi byla moc krásná nevěsta… :-) :kytka: A ty šaty jsou super… :kytka: Koukám manžel je voják? Moc vám to sluší… :wink: Já si šaty musím nechat šít..budeme mít tak trochu netradiční svatbu, takže bych takové šaty v půjčovně určitě nenašla… :mrgreen: Ale našla jsem kousek tady fajn švadlenku s rozumnými cenami, takže jsem nadšená a už se nemůžu dočkat až začneme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.10.10 11:20

je, jak netradiční? jaké teda budou??? 8-o :mrgreen: mažu vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
30.10.10 14:12

Tak..navařeno, všichni 4 uličníci nakrmení a za chvilku půjdem ven užívat podzimního sluníčka… :-) A jak netradiční…no celá svatba bude pojata netradičně, jestli tak koukni sem, tady máme ty naše představy a ty úplně poslední šaty „favoritky“ budou ty moje… :wink:
 http://www.beremese.cz/album/album.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.10.10 14:37

ty jo Soni, ty to máš propracované :lol: a počkej přítel bude v tom skotském? :mrgreen: mě se líbí ty černobílé, ale i vínová je pěkná…no, máš co na přemýšlení :-D já dělala ještě buchtu, tak byl manža v šoku, co se děje, no a za chvíli se chystám na nádobí, je ho tam hromada :pocitac: tak pěkný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
30.10.10 17:59

Tak už jsme doma z procházky…kluci si zahráli na rytíře, udělali jsme jim v lese luky, vylítali se, tak snad brzy usnou… :mrgreen: Jinak mám v kuchyni taky pěknou kupu nádobí a vůbec se mi do toho nechce… :zed: Jinak k těm šatům…ty černobílé byly moje první favoritky, ale vyhrály nakonec ty poslední…jen skotská sukně se konat nebude prej… :lol: :lol: Ale ladit bude přítel i tak, už to máme všechno vymyšlené… :-) A co jsi pekla za buchtu? Já jsem pekla ve čtvrtek margotkovou bábovku, je to mňamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.10.10 06:56

dobré ráno :-D ještě že se posunul čas :lol: jo včera jsem pekla klasickou piškotovou buchtu..kakaovou, ale nastrouhala jsem do ní jablíčko a navrh poleva z čokolády na vaření a zakysané smetany..je to mňamka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí