Pohlaví dítěte podle tabulek?

1692
6.10.10 11:41

Pohlaví dítěte podle tabulek?

Ahoj vím že tady toho je plno,ale chci se zeptat mam už dva chlapečky a včera jsme se bavili s manželem že třetí bychom chtěli holčičku,ale když se nepodaří nebudu neštastna.Jen když už to je poslední miminko,ktere budeme mít chtěli bychom na něm zapracovat :mrgreen: A tak jsem koukala na ruzne tabulky co jsem našla a nevim,nevím.Napište mi váš nazor a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7485
6.10.10 11:44

Já to řešila tady
https://www.emimino.cz/…itete-51213/
a řekla bych že to jsou hlouposti. Jak výměna krve, tak lunární a nevím co vše tam je. Zkusila jsem to vždy na mou mamku a pak na tchýní a nikdy to vše nevyšlo. Takže tomu taky moc neveřím! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.10.10 11:53

Vědět kdy přesně ovuluješ, a jít do toho. Mužské spermie jsou rychlejší a brzy zanikají, ženské naopak vydrží déle, takže před ovulací je to na kluka, po ovulaci, jakmile se uvolní vajíčko, počká na ni ženská spermie. Takže si můžeš pomoci ovulačními testy, ale vždy je to o náhodě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.10.10 11:57

A není to naopak před ovulací holka a v den ovulace kluk? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.10.10 12:02

Aha, máš pravdu, děvčico…prostě vystihnout okamžik ovulace, tedy zkoušet vždy před ovulací… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
6.10.10 12:03
lukymaty píše:
A není to naopak před ovulací holka a v den ovulace kluk? :nevim:

Taky bych řekla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.10 12:11

Mě to vyšlo podle čínského kalendáře:D. Ale asi náhoda. Jinak: Obě děti vím přesně, kdy jsme počali a vylučuje se to:D. Měřila jsem i BT, tak vím, kdy probíhá ovu a Toma jsme počali před OVU a Verunku v den Ovu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.10.10 12:13

Kamarádka chtěla za každou cenu holčičku, s manželem se proto snažili před ovulací a v den ovulace ani omylem. A jak to dopadlo? Samozřejmě čeká chlapečka! Moc bych se na tyhle metody nespoléhala, protože jak je vidět, tak si příroda stejně dělá co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.10.10 12:31

Hmmmm,chjo tak to nechame na přírodě :oops: Ja mam oba kluky v letě tak to zkusíme aby to vyšlo na zimu :dance: Ale je pravda že ja mam vždy na sex chut zrovna když mam ovulaci tak že si myslim že i oba kluci jsou pořizení zrovna v tu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.10.10 12:32

Mě to vždy i mám známým vyšlo tady, nikdy se to nespletlo, potvzeno asi 2O miminky. :-)
 http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.10.10 12:54
k.a.c.k.a.1 píše:
Mě to vždy i mám známým vyšlo tady, nikdy se to nespletlo, potvzeno asi 2O miminky. :-)

Tak jsem to schválně zkusila (zpětně) a vyšlo mi to taky správně. Vůbec jsem tenhle test neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
6.10.10 13:02

jů,taky to vidím poprvé,a taky mi to vyšlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.10.10 13:08

Tak nevím, u nás je manžel zásadně proti v tomhle něco ovlivnovat, ale nějaké výpočty krve, je blbost, hlavně někdo řekně podle starší krve, někdo mladší, tak vlastně nevím, ale mě to vychází různě, tak ani jedna varianta mi neplatí. A já taky chtěla u třetího holčičku, tak nám to tak vyšlo, že jsem věděla, že k tomu došlo hned po MS, mamžel pak odjížděl, tak jsem si dělala naděje, ale né. Ted se snažím vůbec otěhotnět a začínám být ve stavu, alespon něco.
A čínský kalendář taky nevychází. tak asi čekat, jak to příroda vymyslí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.10.10 14:14
k.a.c.k.a.1 píše:

Tak u druheho vyslo, u prvniho ani nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
6.10.10 14:55

Jeste je jedna teorieo pravdivosti nevim :mrgreen: . Kdyz je sex divoky bude to kluk,kdyz je spis „pohodovy“ tak holka. Ja myslim,ze priroda vi, kdo k nam ma prijit a nejakyma teoriema to moc neovlivnime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí