Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
31.10.10 09:19

Hmmmm…tak to teda musí být mňamka… :-) Já jsem taky pekla každý víkend, ale co jsme zjistili že jsme přibrali, tak už nepeču… :-D Jinak posun času je fajn, klidně by mohl být každou neděli, abychom si ji prodloužili… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.10.10 19:59

no, u nás přibírám akorát já :lol: a manžel, který sní tak čtyřikrát více, nepřibere ani deko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.10.10 21:35

prosím o radu

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem k vám tak vtrhla. prosím vás o nezaujatý názor na mé ovu testy - pokusím se je poslat. nevím, zda některý z nich je pozitivní (nebo žádný). Děkuji mnohokrát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
1.11.10 06:59
sara555 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem k vám tak vtrhla. prosím vás o nezaujatý názor na mé ovu testy - pokusím se je poslat. nevím, zda některý z nich je pozitivní (nebo žádný). Děkuji mnohokrát!!!

No,mě přijdou pozitivní všechny :think: :think: Jak sis je dělala ?Po sobě,to není asi možný :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.11.10 07:50

no, asi tě zklamu, ale pozitivní nebude žádný, čárky musí být úplně stejné, či silnější, ale ten první, či třetí je nejblíž…takže je možné, že se třeba hladina ještě navečer zvedla a pak ráno zase klesla. U někoho to tak může být…Jaký máš ještě cyklus a které dny jsi testy dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.11.10 09:50

díky holky. no, ty testy jsou od 27. 10. do 31. 10., někdy 2× denně - což mě vyvádělo z rovnováhy, že dopoledne byl silnější a večer slabší a takto se to střídalo…, proto jsem to poslala, protože mi to připadá divný. Začala jsem testovat toho 27. 10., což byl 13. DC, nejsilnější to bylo 30. 10. dopoledne - což bylo 16. DC. Teplota se mi přitom zvedla právě už toho 30. 10. ráno (a ne o málo), dneska o stupínek míň. tak nevím, jsem zmatená… :cry: co si myslíte vy? taky bych řekla, že žádný není pozitivní, ale můžu jen doufat, že mi to nějak uniklo :zed:
díky za vaše rady. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.11.10 10:27

no, mě testy vyšly vždy jasně…jedno dopoledne byly čárky stejné a druhé byla ta testovací silnější…ale stalo se mi jeden měsíc, že jsem testovala v mém období, 7 dní a nic…tak byl asi anoovulační..i to je možné, nebo jsem ji měla dřív..i to se stává. A kolik dnů máš cyklus? Já měla 28dní a ovu byla 15.,16.den. Nyní se mi cyklus zkrátil na 24dnů a ovu byla 12. Záleží tedy i na pravidelnosti cyklu…je to těžké, ale držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.10 11:33

Sari, ja bych řekla, že snad ten třetí…ale…

Holky, už zase začínám testovat :-P ale počítám, že ovu je tu v pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.10 11:33

safra, to to najednou letí, že?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.11.10 16:07
slunicko.lucinecka píše:
safra, to to najednou letí, že?! :think:

jé supr Luci, tak na tebe budeme usilovně myslet a fandit :mrgreen: užij si to pěkně … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
2.11.10 06:07

Dobré ránko holky… :kytka:
Tak Luci, ty už testuješ..tak to jsem zvědavá kdy se ti „jí“ podaří chytit… :-) Já tento měsíc netestuju, ono to nějak dopadne… :pankac:
A Kači tobě už se blíží ten doktor…strašně to letí…i když tobě asi moc ne… :wink: U nás přibíráme všichni, pěkně spravedlivě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.11.10 06:40

dobré ráno :-) mě se dneska vůbec nechce do práce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
2.11.10 19:36

Ahojky holky… :kytka:
Tak jak jste přežily ten dnešní den? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.11.10 09:32

ahoj holky dobré ráno, tak před chvílí jsem přišla ze školky, kde jsem měla němčinu, ve škole mě dnes čeká rodičák, tak tam budu asi do večera a zítra…k doktorovi :think: no, zatím, je i druhá čárka na testu 20 silnější než testovací, tak snad…myslete zítra na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.10 09:56

Holky vy tomu tady určitě rozumíte,potřebuju poradit jak je to s pozitivitou ovu testu.
Tenhle jsem si dělala před hodinou,jsem 11DC.V pondělí 9DC byl folík asi 12mm na utz.Kdy dle vás bude ovu a kdy nejlíp se tulit?
přikládám fotku testíku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí