Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Hmmmm…tak to teda musí být mňamka…
Já jsem taky pekla každý víkend, ale co jsme zjistili že jsme přibrali, tak už nepeču…
Jinak posun času je fajn, klidně by mohl být každou neděli, abychom si ji prodloužili… ![]()
no, u nás přibírám akorát já
a manžel, který sní tak čtyřikrát více, nepřibere ani deko ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem k vám tak vtrhla. prosím vás o nezaujatý názor na mé ovu testy - pokusím se je poslat. nevím, zda některý z nich je pozitivní (nebo žádný). Děkuji mnohokrát!!!
sara555 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem k vám tak vtrhla. prosím vás o nezaujatý názor na mé ovu testy - pokusím se je poslat. nevím, zda některý z nich je pozitivní (nebo žádný). Děkuji mnohokrát!!!
No,mě přijdou pozitivní všechny
Jak sis je dělala ?Po sobě,to není asi možný
![]()
no, asi tě zklamu, ale pozitivní nebude žádný, čárky musí být úplně stejné, či silnější, ale ten první, či třetí je nejblíž…takže je možné, že se třeba hladina ještě navečer zvedla a pak ráno zase klesla. U někoho to tak může být…Jaký máš ještě cyklus a které dny jsi testy dělala?
díky holky. no, ty testy jsou od 27. 10. do 31. 10., někdy 2× denně - což mě vyvádělo z rovnováhy, že dopoledne byl silnější a večer slabší a takto se to střídalo…, proto jsem to poslala, protože mi to připadá divný. Začala jsem testovat toho 27. 10., což byl 13. DC, nejsilnější to bylo 30. 10. dopoledne - což bylo 16. DC. Teplota se mi přitom zvedla právě už toho 30. 10. ráno (a ne o málo), dneska o stupínek míň. tak nevím, jsem zmatená…
co si myslíte vy? taky bych řekla, že žádný není pozitivní, ale můžu jen doufat, že mi to nějak uniklo ![]()
díky za vaše rady. ![]()
no, mě testy vyšly vždy jasně…jedno dopoledne byly čárky stejné a druhé byla ta testovací silnější…ale stalo se mi jeden měsíc, že jsem testovala v mém období, 7 dní a nic…tak byl asi anoovulační..i to je možné, nebo jsem ji měla dřív..i to se stává. A kolik dnů máš cyklus? Já měla 28dní a ovu byla 15.,16.den. Nyní se mi cyklus zkrátil na 24dnů a ovu byla 12. Záleží tedy i na pravidelnosti cyklu…je to těžké, ale držím ![]()
Sari, ja bych řekla, že snad ten třetí…ale…
Holky, už zase začínám testovat
ale počítám, že ovu je tu v pátek ![]()
slunicko.lucinecka píše:
safra, to to najednou letí, že?!
jé supr Luci, tak na tebe budeme usilovně myslet a fandit
užij si to pěkně … ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
Tak Luci, ty už testuješ..tak to jsem zvědavá kdy se ti „jí“ podaří chytit…
Já tento měsíc netestuju, ono to nějak dopadne… ![]()
A Kači tobě už se blíží ten doktor…strašně to letí…i když tobě asi moc ne…
U nás přibíráme všichni, pěkně spravedlivě… ![]()
ahoj holky dobré ráno, tak před chvílí jsem přišla ze školky, kde jsem měla němčinu, ve škole mě dnes čeká rodičák, tak tam budu asi do večera a zítra…k doktorovi
no, zatím, je i druhá čárka na testu 20 silnější než testovací, tak snad…myslete zítra na mě ![]()
Holky vy tomu tady určitě rozumíte,potřebuju poradit jak je to s pozitivitou ovu testu.
Tenhle jsem si dělala před hodinou,jsem 11DC.V pondělí 9DC byl folík asi 12mm na utz.Kdy dle vás bude ovu a kdy nejlíp se tulit?
přikládám fotku testíku.