Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Dobré ráno,
Tezz,
když porovnám první testík s posledním tak dle mne je čárka tmavší ![]()
koukám že máš taky spotřebu testů - asi jak já ![]()
můžu se zeptat kde je sháníš ty?
jo z mých čárek jsem jelen.včerejší večerní tj.12DC byla tmavší než dopolední.Musím ještě zřejmě testit abych zjistila jestli a kdy začne mizet.Protože si pořád nejsem jistá jestli už ovu byla nebo teprv přijde.
Jinak - jak ty máš čárku na prvním testu tak takový a o něco světlejší mám po celou dobu cyklu!Nikdy nemám test úplně bílý.
Ahoj holky ![]()
Tezz, testuj dál, uvidíš…a ty jituš vlastně taky ![]()
HOlky, já posílám foto…poslední je ze včera dopol. sem zvědavá, co bude dnes
(mmch teplota dnesak ještě 36.3, takže ovu ještě nebyla
)
slunicko.lucinecka píše:
Ahoj holky![]()
Tezz, testuj dál, uvidíš…a ty jituš vlastně taky
HOlky, já posílám foto…poslední je ze včera dopol. sem zvědavá, co bude dnes(mmch teplota dnesak ještě 36.3, takže ovu ještě nebyla
)
ahoj Luci, to jsou krásné testíky, já už bych si ovu tipla dnes, nejpozději zítra a už bych to jistila
![]()
Dneska už se mi zdá dokonce silnější, zítra teplota určitě stoupne, takže dnes myslím že opravdu je..
Příspěvek upraven 05.11.10 v 07:56
slunicko.lucinecka píše:
Ahoj holky![]()
HOlky, já posílám foto…poslední je ze včera dopol. sem zvědavá, co bude dnes(mmch teplota dnesak ještě 36.3, takže ovu ještě nebyla
)
Ahojda,teplota má prosím stoupnout nebo?Já mám už třetí den 36.5 ,ale test bílej ? ![]()
dagmariana píše:slunicko.lucinecka píše:Ahojda,teplota má prosím stoupnout nebo?Já mám už třetí den 36.5 ,ale test bílej ?
Ahoj holky![]()
)
no, před ovu se teplota drží spíše v nižších polohách
pak klesne a druhý den vyletí. Den kdy klesne by měla být ovu. Ale poznáš to většinou až podle toho nárustu, když už je pozdě. Takže měření teploty je takové doplňkové, protože se to vlastně dovídáš zpětně. Doporučuji
hned když je ten pokles… ![]()
Ahoj holky, pročítám Vaši diskusi a ráda bych se zapojila:-) Potřebovala bych trošku poradit… Od minulého víkendu si dělám ovu testíky. Přes víkend byly bez náznaku. V pondělí se tam začala nepatrně objevovat druhá čárka. V úterý byla čárka silnější a ve středu byla tmavší než zkušební. Udělala jsem si ještě jeden testík včera a druhá čárka byla pořád dost tmavá. Co si o tom myslíte? Kdy tedy byla ovu? Jak dlouho ovu trvá? A ještě mi prosím poraďte, kdy tedy byl, popř. je neljlepš čas k tulení
![]()
smouline29 píše:
Ahoj holky, pročítám Vaši diskusi a ráda bych se zapojila:-) Potřebovala bych trošku poradit… Od minulého víkendu si dělám ovu testíky. Přes víkend byly bez náznaku. V pondělí se tam začala nepatrně objevovat druhá čárka. V úterý byla čárka silnější a ve středu byla tmavší než zkušební. Udělala jsem si ještě jeden testík včera a druhá čárka byla pořád dost tmavá. Co si o tom myslíte? Kdy tedy byla ovu? Jak dlouho ovu trvá? A ještě mi prosím poraďte, kdy tedy byl, popř. je neljlepš čas k tulení![]()
Ráda bych poradila,ale mám podobný problém,ale čárka nikde
Jen se chci zeptat,kolikátý jsi DC ?Já 16-tý a testy sněhobílé..to bych př
ece už měla mít ovulku ne?
dagmariana píše:smouline29 píše:Ráda bych poradila,ale mám podobný problém,ale čárka nikde
Ahoj holky, pročítám Vaši diskusi a ráda bych se zapojila:-) Potřebovala bych trošku poradit… Od minulého víkendu si dělám ovu testíky. Přes víkend byly bez náznaku. V pondělí se tam začala nepatrně objevovat druhá čárka. V úterý byla čárka silnější a ve středu byla tmavší než zkušební. Udělala jsem si ještě jeden testík včera a druhá čárka byla pořád dost tmavá. Co si o tom myslíte? Kdy tedy byla ovu? Jak dlouho ovu trvá? A ještě mi prosím poraďte, kdy tedy byl, popř. je neljlepš čas k tulení![]()
Ahojky, minulý cyklus jsem měla 32 dní a na ovu testech jsem se dočetla, že bych s měřením měla začít 15 DC. Když se mi začala druhá čárka zobrazovat byl to 18 DC a ta „top“ čárka byla ve středu, tzn. až 20 DC. Včera tedy taky docela silná čárka. Udělám si testík ještě dnes a uvidím
Pokud máš delší cyklus, tak je možné, že se Ti ovulka objeví až dýl jako mě
Tento měsíc měřím poprvé a byla jsem moc ráda, když se mi druhá čárka objevila. Měla jsem takový divný pocit, že je něco špatně
ale snad ne!! Testuj určitě dál, ovulka přijde!! ![]()
smouline29 píše:dagmariana píše:Ahojky, minulý cyklus jsem měla 32 dní a na ovu testech jsem se dočetla, že bych s měřením měla začít 15 DC. Když se mi začala druhá čárka zobrazovat byl to 18 DC a ta „top“ čárka byla ve středu, tzn. až 20 DC. Včera tedy taky docela silná čárka. Udělám si testík ještě dnes a uvidímsmouline29 píše:Ráda bych poradila,ale mám podobný problém,ale čárka nikde
Tento měsíc měřím poprvé a byla jsem moc ráda, když se mi druhá čárka objevila. Měla jsem takový divný pocit, že je něco špatně
ale snad ne!! Testuj určitě dál, ovulka přijde!!
No,měla jsem taky 32 denní caklus.Ale jsem po IVF a těma hormonama je to všec
hno rozházený
slunicko.lucinecka píše:
Ahoj holky![]()
)
PARÁDNÍ TLUSŤOCH!!
už mi přijde silnější než kontrolní - takže jestli to celé dobře chápu - ovu dorazí mezi 12 - 24 hodinami? ![]()
HOOOOLKY začínám být z toho jelen nebo co. ![]()
Aha, ale určitě nepřestávej testovat. Já měla také nejdřív obavy když byly testíky sněhobílé, ale pak se tam začala ta druhá potvůrka ukazovat
Přeji hodně štěstí v testování ![]()
jitkabokule píše:slunicko.lucinecka píše:PARÁDNÍ TLUSŤOCH!!
Ahoj holky![]()
)
už mi přijde silnější než kontrolní - takže jestli to celé dobře chápu - ovu dorazí mezi 12 - 24 hodinami?
HOOOOLKY začínám být z toho jelen nebo co.
Píšou to tak.....musíš se tulit celý víkend
![]()
jitkabokule píše:slunicko.lucinecka píše:PARÁDNÍ TLUSŤOCH!!
Ahoj holky![]()
)
už mi přijde silnější než kontrolní - takže jestli to celé dobře chápu - ovu dorazí mezi 12 - 24 hodinami?
HOOOOLKY začínám být z toho jelen nebo co.
no když jsou stejné, tak je ovu tak cca.další den, když jsem měla druhou silnější, tak už byla ovu..
smouline29 píše:dagmariana píše:Ahojky, minulý cyklus jsem měla 32 dní a na ovu testech jsem se dočetla, že bych s měřením měla začít 15 DC. Když se mi začala druhá čárka zobrazovat byl to 18 DC a ta „top“ čárka byla ve středu, tzn. až 20 DC. Včera tedy taky docela silná čárka. Udělám si testík ještě dnes a uvidímsmouline29 píše:Ráda bych poradila,ale mám podobný problém,ale čárka nikde
ale snad ne!! Testuj určitě dál, ovulka přijde!!
jj, je to tak, já měla cyklus 28 a to ovu měla být cca.12.den, ale já ji mívala až 15.,16.den..je to různé…
Holky a neprošvihli jsem něco, když jsme se tulili teda až druhý den po tom, co byla čárka silnější než ta zkušební?? ![]()