Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
25.10.10 06:47

ahojky holky, tak vzhůru do nového týdne :-) ještě že budu mít prázdniny :-P jo Soni, testík jsem dělala v sobotu a druhá // tam zase byla a tmavší, tak asi př.týden vyrazím k tomu doktorovi..doufám, že to do té doby nedostanu jako minule :-( mám docela strach…kdyby to bylo aspoň už těch 12,13 týdnů…tak já mažu do práce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.10.10 10:50

joí Soni, tak to jsi měla pěkný víkend, co čtu :lol: ono to uteče jako voda…co si vzpomínám…byl to půlrok a potom najenou svatba přede dveřmi a nestíhala jsem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nat28
25.10.10 11:41

ahojte, mam otazocku…v sobotu som mala pozitivny ovu test, tak sme sa snazili, ale v nedelu skoro rano som dostala ms…teda otazka znie, ci to automaticky znamena, ze som nemohla otehotniet? dakujem za odpoved

• Citovat
  • Upravit
1575
25.10.10 11:48

Tak to je super Kači, že ti druhá čárka na testu tmavne, moc držím palečky aby bylo všechno v pořádku… :palec: Přidává to optimismus, člověk aspoň ví že otěhotnět jde, i když se dlouho čeká…a my jsme stejně dlouho po potratu, tak snad i já brzy najdu ty své //… :-) A jaké máš pocity…máš nějaké příznaky, nebo něco? Jinak víkend byl opravdu vydařený a čas letí rychleji než jsem čekala, nový rok se přehoupne a budu stejně nestíhat jako ty… :lol: Ale už se moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.10.10 11:53

nat28: pokud byl opravdu ovu test pozitivní, druhá čárka stejně silná, nebo silnější než ta kontrolní, pak si nemyslím, že je těhotenství vyloučeno, protože ovulace nastává 24-48 hodin po pozitivním ovu testu…
A opravdu jsi dostala ms? Který den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nat28
25.10.10 12:00

minuly utorok som bola na agulotine, bo som uz bola 80.den cyklu, ale na UTZ mi nasla 18mm folikul a sliznicu 10mm, takze mi oznamila, ze sa mi blizi naraz aj ovu aj ms. pozitivny ovu test som mala v sobotu a hned v nedelu rano som dostala po 3 mesiacoch ms. tak som z toho jelen…mohla som otehotniet, ci nie?
inak, dakujem za odpoved :-D

• Citovat
  • Upravit
1575
25.10.10 12:12

No…Dr. zrovna nejsem, ale myslím, že pokud se spermie dostaly k vajíčku, tak otěhotnění není vyloučeno samozřejmě, jen nevím jestli bude v případě probíhající ms připravena děložní sliznice na správné uhnízdění vajíčka…to si myslím, že asi moc ne…ale kdo ví… :nevim: Já například když jsem byla těhotná se synem tak mi doktor říkal že jsem musela otěhotnět někdy na konci ms…takže asi i tak je uhnízdění možné… :palec: Každopádně bych byla ráda za obnovení cyklu a těšila bych se na snaženíčko a čekala jak to dopaldo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nat28
25.10.10 12:20

no ved som rada, ani nevies ako, ved po 3 mesiacoch ze som mala ovu a to bez stimulacie bol pre mna uspech a strasne som sa tesila ked mi tam dr. nasla taky velky folikul :-D si mala vidiet tu radost co sme s muzom mali, jak male deti :lol: teraz este cakam na vysledky horm. profilu a potom sa uvidi kedy mi pride dalsia ms, s dr. dufame ze to pojde aj bez pomoci.tak dakujem este raz za odpoved, lebo som patrala na nete a nist som nikde nevedela najst :nevim: pekny den :)

• Citovat
  • Upravit
896
25.10.10 13:03
nat28 píše:
no ved som rada, ani nevies ako, ved po 3 mesiacoch ze som mala ovu a to bez stimulacie bol pre mna uspech a strasne som sa tesila ked mi tam dr. nasla taky velky folikul :-D si mala vidiet tu radost co sme s muzom mali, jak male deti :lol: teraz este cakam na vysledky horm. profilu a potom sa uvidi kedy mi pride dalsia ms, s dr. dufame ze to pojde aj bez pomoci.tak dakujem este raz za odpoved, lebo som patrala na nete a nist som nikde nevedela najst :nevim: pekny den :)

no Nati, s tou ovu je to fajn, ale pokud ji máš takhle těsně před MS, tak to by asi teoreticky othotnět nešlo…všude píšou minimálně 10 dnů od ovu, aby se vajíčko uhnízdilo, pokud je ovu za den, dva, tak ho menstuace odplaví…chtělo by to ovu trochu posunout dopředu…prý to lze upravit prášky…ale zázraky se dějí, takže to třeba nebude potřeba :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.10.10 13:07

a Soni, kdy zkusíš testíky? :-D jinak příznaky jako minule, docela mě bolelo břicho a včera tak i několikrát píchalo…asi se vrtá potvůrka :lol: tak doufám, že teď pořádně…jo, ta data máme podobná, takže to u tebe tipuji teď, nebo příští měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.10.10 13:20

No Kači, testík tak nejdřív v neděli, pondělí, dřív nebudu plašit…raději…mám zkušenost že den po vynechání už mám krásné // takže nač se stresovat dřív… :wink: Jinak břicho mě bolí často a dneska na obou stranách vaječníky či co…tak uvidíme jestli to bude chystající se ms nebo.......... :nevim: :-) To píchání v podbřišku jak píšeš jsem zaznamenala v pátek, ale kdo ví co všechno to může být… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
25.10.10 20:13
nat28 píše:
no ved som rada, ani nevies ako, ved po 3 mesiacoch ze som mala ovu a to bez stimulacie bol pre mna uspech a strasne som sa tesila ked mi tam dr. nasla taky velky folikul :-D si mala vidiet tu radost co sme s muzom mali, jak male deti :lol: teraz este cakam na vysledky horm. profilu a potom sa uvidi kedy mi pride dalsia ms, s dr. dufame ze to pojde aj bez pomoci.tak dakujem este raz za odpoved, lebo som patrala na nete a nist som nikde nevedela najst :nevim: pekny den :)

Nat,já měla to samé,v úterý folikul 19×21mm a // na ovulašním testu a v pátek MS .Taký nevim co to znamenalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.10.10 08:13

Dobré ránko holky… :kytka:
Kde jste kdooo??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.10.10 09:32

ahooj, já teď byla učit němčinu ve školce :lol: ti prcci jsou supr :mrgreen: teď mažu do školy …jo a takhle zatím vypadají testíky :-) tak doufám, že brzy doplníte své :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.10.10 10:17

Jeeee Kači…tak ty jsou super…hlavně ten poslední… :potlesk: :palec: Kdy sis vlastně dělala ten první a druhý…který den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí