Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
buddy píše:
Ahoj holky, tak já dnes taky nemám dobrou náladu. Zkoušela jsem ráno test a nic…já vím, jsem blbá 9DPO, ale navíc mi dneska nic není, cítím se dobře. V so nebo ne má přijít mrcha, tak se nějak moje představy o miminku rozplývají.Ale třeba je ještě na test brzo. Každopádně, přidávám se k vašim depkám. Tak si ale říkám, že snad příště. Čili po mrše velkéCo bych taky chtěla po Depoproveře…otěhotnět…asi jsem bláhová,nebo blbá
9.DPO je opravdu brzy…navíc, co si pamatuji z minula, tak jsem měla viditelnou čárku až tak 3.den po vynechání MS, takže to ještě nemusí nic znamenat…
byla by to ale prča, kdybysme otěhotněly všechny
ach jo, mě už z toho… ![]()
jo jinak také očekávám MS od čtvrtka do pondělí, takže buď se ozvu v tomto termínu, nebo později..MS jsem mívala pravidelně po 27.dnu, ale naposledy 24.
tak to mám teď nějaké rozházené ![]()
Miky, měla sem rodičák na 2 roky a předtím sem dělala na dobu určitou
byla sem se tam ptát znovu, a prý jak budou potřebovat, zavolají…
Miky, já čekám od pátku do pondělka na ms, tak sem zvědavá…
Tak to budeme mít zhruba podobně mrchu, tak si určitě dáme vědět. Kéžby nepřišla ani jedný z nás. Moc bych nám to všem přála. Já vím, je brzy na test, ale to se fakt nedá vydržet, ale budu muset. A je vám něco holky? Mně teda dnes nic. Jen jsem nafouklá jak samice.
Tak jsem se holky rozhodla, že testnu v pátek…ale když se rozhodnu, tak to většinou do té doby dostanu
ale jinak bych to už nevydržela…
slunicko.lucinecka píše:
Miky, měla sem rodičák na 2 roky a předtím sem dělala na dobu určitoubyla sem se tam ptát znovu, a prý jak budou potřebovat, zavolají…Miky, já čekám od pátku do pondělka na ms, tak sem zvědavá…
jj, nemáš to lehké, nejlepší by bylo, kdyby to vyšlo a mohla jsi jít na rizikové, ne? tak to budu držet
ještě víc ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
Tak jsem se tu včera už nedostala…byli jsme s nastávajícím mužíčkem u jeho rodičů a trochu po obchodech…
Koukala jsem na nějaké jiné ovu testy v jiných lékárnách a všude mají jen ty kazetové po 1ks…tak si asi fakt objednám z netu… ![]()
Jinak na směny nedělám, dělám jen ranní od 7 do 15:30, takže se nikdy nevyspím… ![]()
ahoj holky, tak jsem zmatená jak včela..dnes mě dost bolí břicho, jako kdybych to měla zítra dostat..(24.den), ale zkusila jsem si ten test s citlivostí 10 a je tam duch
ale všude píšou, že bývají falešně pozitivní, tak nevím…budu holt čekat čekat…ach jo, já to nechci dostat
Luci, ty jsi zkoušela test s jakou citlivostí?
Příspěvek upraven 20.10.10 v 07:13
jo, Soni, ty testy mají na netu do dvou dnů, ty naše, obyčejné proužkové..
tak co myslíte? ty jsi vlastně Luci psala, že jsi ho minule také měla před MS a pak nic, viď? ach jo… ![]()
no, je to docela citlivý test, tak nějak zatím nevěřím a nechci zakřiknout, protože to břicho fakt bolí docela typicky
tak uvidíme v neděli a pondělí..to jsou furt nervy holky..myslím na vás..musí nám to už vyjít…a kdyby nám vyšly stejné termíny..tak bychom aspoň měly co porovnávat
doma zatím nic neřeknu…i když manžel si je jistý
no chlap..nechci aby byl pak zklamaný..stačím vždy já ![]()
chci ti trochu zvednout náladu - mě to taky nepřipadá jako duch!!je to krásná dobře viditelná čárka!
Držím palce!
Mně to spíše připadá, že jsi těhotná
Za to já jsem zkoušela taky citlivost 10 dnes ráno a nic. Kolikátý DPO máš? Teď si jen přát,aby ti čárečka sílila.