Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
19.10.10 12:06
buddy píše:
Ahoj holky, tak já dnes taky nemám dobrou náladu. Zkoušela jsem ráno test a nic…já vím, jsem blbá 9DPO, ale navíc mi dneska nic není, cítím se dobře. V so nebo ne má přijít mrcha, tak se nějak moje představy o miminku rozplývají.Ale třeba je ještě na test brzo. Každopádně, přidávám se k vašim depkám. Tak si ale říkám, že snad příště. Čili po mrše velké :hug: Co bych taky chtěla po Depoproveře…otěhotnět…asi jsem bláhová,nebo blbá :think:

9.DPO je opravdu brzy…navíc, co si pamatuji z minula, tak jsem měla viditelnou čárku až tak 3.den po vynechání MS, takže to ještě nemusí nic znamenat…
byla by to ale prča, kdybysme otěhotněly všechny :lol: ach jo, mě už z toho… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 12:08

jo jinak také očekávám MS od čtvrtka do pondělí, takže buď se ozvu v tomto termínu, nebo později..MS jsem mívala pravidelně po 27.dnu, ale naposledy 24. 8-o tak to mám teď nějaké rozházené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 12:24

Miky, měla sem rodičák na 2 roky a předtím sem dělala na dobu určitou :nevim: byla sem se tam ptát znovu, a prý jak budou potřebovat, zavolají…

Miky, já čekám od pátku do pondělka na ms, tak sem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.10.10 12:31

Tak to budeme mít zhruba podobně mrchu, tak si určitě dáme vědět. Kéžby nepřišla ani jedný z nás. Moc bych nám to všem přála. Já vím, je brzy na test, ale to se fakt nedá vydržet, ale budu muset. A je vám něco holky? Mně teda dnes nic. Jen jsem nafouklá jak samice.

• Citovat
  • Upravit
896
19.10.10 19:56

Tak jsem se holky rozhodla, že testnu v pátek…ale když se rozhodnu, tak to většinou do té doby dostanu :-( ale jinak bych to už nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 19:58
slunicko.lucinecka píše:
Miky, měla sem rodičák na 2 roky a předtím sem dělala na dobu určitou :nevim: byla sem se tam ptát znovu, a prý jak budou potřebovat, zavolají…Miky, já čekám od pátku do pondělka na ms, tak sem zvědavá…

jj, nemáš to lehké, nejlepší by bylo, kdyby to vyšlo a mohla jsi jít na rizikové, ne? tak to budu držet :palec: ještě víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 20:00

a co ty Soni? 8-o ty teda děláš na směny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.10.10 04:58

Dobré ránko holky… :kytka:
Tak jsem se tu včera už nedostala…byli jsme s nastávajícím mužíčkem u jeho rodičů a trochu po obchodech… :pankac: Koukala jsem na nějaké jiné ovu testy v jiných lékárnách a všude mají jen ty kazetové po 1ks…tak si asi fakt objednám z netu… :think:
Jinak na směny nedělám, dělám jen ranní od 7 do 15:30, takže se nikdy nevyspím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.10.10 06:46

ahoj holky, tak jsem zmatená jak včela..dnes mě dost bolí břicho, jako kdybych to měla zítra dostat..(24.den), ale zkusila jsem si ten test s citlivostí 10 a je tam duch 8-o ale všude píšou, že bývají falešně pozitivní, tak nevím…budu holt čekat čekat…ach jo, já to nechci dostat :zed: Luci, ty jsi zkoušela test s jakou citlivostí?

Příspěvek upraven 20.10.10 v 07:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.10.10 06:47

jo, Soni, ty testy mají na netu do dvou dnů, ty naše, obyčejné proužkové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.10.10 07:00

tak co myslíte? ty jsi vlastně Luci psala, že jsi ho minule také měla před MS a pak nic, viď? ach jo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 07:14

Miky, tohle přece není duch! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.10.10 07:24

no, je to docela citlivý test, tak nějak zatím nevěřím a nechci zakřiknout, protože to břicho fakt bolí docela typicky :-( tak uvidíme v neděli a pondělí..to jsou furt nervy holky..myslím na vás..musí nám to už vyjít…a kdyby nám vyšly stejné termíny..tak bychom aspoň měly co porovnávat :lol: doma zatím nic neřeknu…i když manžel si je jistý :lol: no chlap..nechci aby byl pak zklamaný..stačím vždy já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.10.10 07:44

chci ti trochu zvednout náladu - mě to taky nepřipadá jako duch!!je to krásná dobře viditelná čárka!
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
20.10.10 07:52

Mně to spíše připadá, že jsi těhotná :potlesk: Za to já jsem zkoušela taky citlivost 10 dnes ráno a nic. Kolikátý DPO máš? Teď si jen přát,aby ti čárečka sílila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex