Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
čau holky, jak se vede…no co si myslíte, včera sme byli za tou kamoškou a já šla do lékárny pro sunar, tak sem si koupila i mamatest…dneska sem ho dělala a nic, vím, že je brzo, ale stejnak mi to akorát zkazilo náladu ![]()
Jo a ještě na upřesnění ani ovutest jsem zatím nezkoušela, uvidím, možná příště. Já mám krátký cykly - 24 dní, tak po mrše jsem se snažila a budu příští měsíc zas. Snad nevadí, že jsem se tu přifařila, chtěla jsem pozdravit podobné snažilky a viděla jsem tu tvůj nick, tak jsem se optala.
buddy, neva, čím víc nás bude, tím víc se snad vyváží úspěchy ![]()
slunicko.lucinecka píše: čau holky, jak se vede…no co si myslíte, včera sme byli za tou kamoškou a já šla do lékárny pro sunar, tak sem si koupila i mamatest…dneska sem ho dělala a nic, vím, že je brzo, ale stejnak mi to akorát zkazilo náladu
to je ještě brzy…já měla doma ještě jeden rozstříhnutý ovu test, takový zmrzačený..tak jsem také zkusila
ale je to jako před ovu, druhá čárka téměř neviditelná..ale mě to vychází až na víkend, takže je také ještě brzy…ale píšou že 7.den se uhnízďuje a tentokrát ani jedno píchnutí v podbřišku
i když myslím, že minule to bylo až těsně před MS…no uvidíme, naděje si moc nedělám ![]()
Já jsem si nejdříve naděje dělala, protože mi fakt nebylo moc dobře, včera mi zas ale bylo, tak jsem si naděje přestala dělat, ale dnes jak mě nakoplo, tak jsem zas pomyslela…
na to, že by třeba…já testnu ve středu, to mám 3 dny před mrchou.
A zdravím sluníčko, tak nám tady pošli nějaké zázračné paprsky ![]()
Hmmm…tak to budete mít mňamku Kači..to bych si taky asi dala nášup..
Malému jsem udělala na tenhle víkend taky kotletky, ale bez hříbků, ty on nerad… ![]()
Jinak si Luci taky myslím že je to brzy…většina testů je až ode dne očekávané ms…tak se zbytečně stresuješ.. ![]()
A holky..naděje umírá poslední, tak nevěšte hlavu, ty příznaky nejsou vždy a u všech stejné, já si myslím například, že nemám buď žádné a nebo je asi nevnímám nebo co… ![]()
Tak si představte holky…udělala jsem si ještě dneska ovu test, ať si potvrdím, že už je fakt po ovu a on mi vyšel snad ještě tmavší než ten z pátku…to jsem z toho jelen, vůbec mi to nedává smysl…
![]()
Soni, já myslím, že je to tím, že ten z pátku už je zaschlej…ale pokud můžete možná by bylo dobrý to dneska pojistit a už se na to vyprdnout, děj se vůle boží ![]()
no Soni, je to zvláštní…ale když tak na to koukám,tak tam úplně silné stejně nebyly…myslela jsem, že naskočily třeba večer a pak mizely, ale teď je máš docela zase skoro stejné, tak změř ještě zítra..já mám např ovu až 15.,16.den… a navíc se to i občas mění..je to práce.. ![]()
jo a takhle jsem to měla minulý měsíc…7 testů a nic, čárky pořád nějak tak všelijaké a to jsem měřila od 11.do 17…ale tento měsíc ok..byly opravdu zřetelné…tak když to nevyjde tento měsíc, tak další..
do Vánoc to třeba pod stromeček stihneme
jo a jinak,když mi to tento měsíc nevyjde, tak to bude blbé, protože příští měsíc mám podle mě anoovulační, takže by to šlo až ten další ach jo ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
Tak už taky uvažuju nad tím anovulačním cyklem, nejen kvůli těch testů, ale i podle měření BT to zatím na ovulaci nevypadá…
No uvidíme, každopádně platí, že tohle všechno budu brát „vědecky“ do konce roku, takže pokud si mimčo nenadělíme pod stromeček, jak píšeš Kači…
, tak tomu nechávám volný průběh, stejně budeme mít plno starostí se zařizováním svatby, takže aspoň budu mít myšlenky jinde…
![]()
A Kači, podle čeho předpokládáš ten anovulační cyklus?
Jo..a holky..už se vám to blíží…
![]()
holky, co blázníte anovulákama! ![]()
už se nám to docela blíží, co?! jen sem zvědavá, jestli budu mít ms po 29 dnech jako před revizí, 30 jakko min. měsíc nebo 28 jak po druhé revizi ![]()
Já si teplotu neměřím, ale pravděpodobně jsem měla ovu 09.10, teď jsem ve fázi čekání na testování. A ve čtvrtek se mi udělalo trochu špatně po ránu mě nakoplo a dnes znovu, tak ve středu testnu - těhotenským