Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
sonipa píše:tak si asi dělám starosti zbytečně…a manžel to má taky na stehně??? na ruce mi to přijde normální, ale na stehně na kterém jsem neležela už divné…
no nic..možná bych měla zkusit do sebe dostat nějaký ten hořčík třeba…
no, manža např. leží na břiše a sleduje oblíbenou tv
a vždy prohlásí, že má jakoby odumřelé levé stehno, nebo část…zezadu a když se ho tak dotknu, tak občas vyjekne, že to bolí, tak nevím ![]()
no tak to je fakt zvláštní…mně se to stalo taky u sledování filmu, ale vždycky jen když ležím na zádech a hlavně ráno jak se probudím…
![]()
Jinak holky…mám dneska konečně tmavší druhý proužek na ovu testu, takže se to snad opravdu blíží…
![]()
sonipa píše:
Ještě fotečka k nahlédnutí…co myslíte???
jo, to je jasné, ještě tak den, dva, takže víkend to jistí opravdu
držím ![]()
Tak díky holky za podporu…
Uvidíme jak se to dál vyvine… ![]()
A co vy…?? ![]()
Luci..nějaké další příznaky…
?
A co ty Kači…už jsi vysledovala nějaké to píchnutí…
?
Jo a dneska jsem spala na boku a stehno v pohodě…
![]()
Soni, bezva, začněte tulčo a to by bylo, aby nebylo ![]()
já včera byla na spinningu a tak mrtvá sem z něho snad ještě nebyla
doma sem už ani neumyla nádobí a padla sem d postele ![]()
dneska mám ale nějakou depku, nevím proč, tak si ji půjdu rozehnat uklízením
tak se mějte, v přestávkách mrknu ![]()
zatím mě nikde nepíchá
ale dnes je mi od rána pěkně blbě a chce se mi zvracet, ale to spíš bude od žlučníku, občas je mi špatně i na zvracení a není to od těhu…už aby byl večer…a víkend vždy uteče jak voda a v pondělí už to bude jen pár dnů… ![]()
jo a někde psali, že lze použít na detekci i ovu test a je prý i výraznější ![]()
Miky, taky sem to četla…
chtěla sem to i vyzkoušet, ale nějak k tomu nikdy nedošlo…momentálně mám doma jen těhu 25, což je dobře, protože ty dělat určitě nebudu, protože to nemá smysl a do lékárny se jen tak nedostanu (nejdřív možná v pondělí, ale spíš až ve středu), protože, jinak bych testovala, klidně hned ![]()
Luci, jj…celý víkend bude jedno velké tuleníčko…
jinak na spinningu jsem byla jednou a víckrát mě tam nikdo nedostal…
a depky zahoď a mrkej tady na nás… ![]()
Kači myslíš ovu testy na testování těhotenství? To jsem taky někde četla že je to prý podobný hormon a pokud jsi těhotná, tak máš pozitivní i ovu test… ![]()
no jo, jenže Soni, jaks sama zjistila, tak ovu test je vlastně pozitivní (slabě) pořád
(i když, já četla, že před ms nebo při otěhu, no prostě v té druhé fázi ten LH už skoro není…) tak já nevím ![]()
Ne ne…ovu test je pozitivní jen když je ta druhá čárka stejně silná nebo ještě silnější(tmavší) než ta kontrolní…takže vždy jindy i když tam jsou dvě je vlastně negativní…prý jen podle toho že se ztmavuje třeba nebo zesvětluje můžeš předpokládat zvyšování nebo snižování toho hormonu, jinak ho máme v těle pořád…
![]()
Příspěvek upraven 15.10.10 v 10:22
to jo, ale že z toho nepoznáš těhotensví, protože tam ta druhá čárka je vlastně pořád
jasněže pozitivní je jen v ovu!
jj…ale je pozitivní jen když je ta testovací stejně tmavá nebo tmavší než ta kontrolní…takže i když je tam ta druhá čárka pořád, tak není ten test vždy pozitivní…tak jsem to myslela…
nezkoušela jsem to..ale už jsem o tom četla…že si myslely že mají ovulaci a přitom byly těhotné…
samozřejmě na konci cyklu, ne uprostřed… ![]()