Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
14.10.10 14:11
sonipa píše: :mrgreen: tak si asi dělám starosti zbytečně…a manžel to má taky na stehně??? na ruce mi to přijde normální, ale na stehně na kterém jsem neležela už divné… :mrgreen: no nic..možná bych měla zkusit do sebe dostat nějaký ten hořčík třeba… :pankac:

no, manža např. leží na břiše a sleduje oblíbenou tv :lol: a vždy prohlásí, že má jakoby odumřelé levé stehno, nebo část…zezadu a když se ho tak dotknu, tak občas vyjekne, že to bolí, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.10.10 22:11

no tak to je fakt zvláštní…mně se to stalo taky u sledování filmu, ale vždycky jen když ležím na zádech a hlavně ráno jak se probudím… :zed: :mrgreen:
Jinak holky…mám dneska konečně tmavší druhý proužek na ovu testu, takže se to snad opravdu blíží… :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
14.10.10 23:08

Ještě fotečka k nahlédnutí…co myslíte??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 06:51
sonipa píše:
Ještě fotečka k nahlédnutí…co myslíte??? :dance:

jo, to je jasné, ještě tak den, dva, takže víkend to jistí opravdu :lol: držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 07:58

Soni,jj, něco se začíná dít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 08:13

Tak díky holky za podporu… :kytka: Uvidíme jak se to dál vyvine… :palec:
A co vy…?? :dance:
Luci..nějaké další příznaky… :wink: ?
A co ty Kači…už jsi vysledovala nějaké to píchnutí… :kytka: ?
Jo a dneska jsem spala na boku a stehno v pohodě… :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 09:03

Soni, bezva, začněte tulčo a to by bylo, aby nebylo :kytka:

já včera byla na spinningu a tak mrtvá sem z něho snad ještě nebyla :think: doma sem už ani neumyla nádobí a padla sem d postele :lol:

dneska mám ale nějakou depku, nevím proč, tak si ji půjdu rozehnat uklízením :pankac: tak se mějte, v přestávkách mrknu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 09:19

zatím mě nikde nepíchá :-D ale dnes je mi od rána pěkně blbě a chce se mi zvracet, ale to spíš bude od žlučníku, občas je mi špatně i na zvracení a není to od těhu…už aby byl večer…a víkend vždy uteče jak voda a v pondělí už to bude jen pár dnů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 09:20

jo a někde psali, že lze použít na detekci i ovu test a je prý i výraznější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 09:44

Miky, taky sem to četla… :nevim: chtěla sem to i vyzkoušet, ale nějak k tomu nikdy nedošlo…momentálně mám doma jen těhu 25, což je dobře, protože ty dělat určitě nebudu, protože to nemá smysl a do lékárny se jen tak nedostanu (nejdřív možná v pondělí, ale spíš až ve středu), protože, jinak bych testovala, klidně hned :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 09:48

Luci, jj…celý víkend bude jedno velké tuleníčko… :oops: :mrgreen: jinak na spinningu jsem byla jednou a víckrát mě tam nikdo nedostal… :zed: :mrgreen: a depky zahoď a mrkej tady na nás… :kytka:
Kači myslíš ovu testy na testování těhotenství? To jsem taky někde četla že je to prý podobný hormon a pokud jsi těhotná, tak máš pozitivní i ovu test… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 10:10

no jo, jenže Soni, jaks sama zjistila, tak ovu test je vlastně pozitivní (slabě) pořád :-D (i když, já četla, že před ms nebo při otěhu, no prostě v té druhé fázi ten LH už skoro není…) tak já nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 10:20

Ne ne…ovu test je pozitivní jen když je ta druhá čárka stejně silná nebo ještě silnější(tmavší) než ta kontrolní…takže vždy jindy i když tam jsou dvě je vlastně negativní…prý jen podle toho že se ztmavuje třeba nebo zesvětluje můžeš předpokládat zvyšování nebo snižování toho hormonu, jinak ho máme v těle pořád… :wink: :-)

Příspěvek upraven 15.10.10 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 10:22

to jo, ale že z toho nepoznáš těhotensví, protože tam ta druhá čárka je vlastně pořád :-) jasněže pozitivní je jen v ovu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 10:28

:-) jj…ale je pozitivní jen když je ta testovací stejně tmavá nebo tmavší než ta kontrolní…takže i když je tam ta druhá čárka pořád, tak není ten test vždy pozitivní…tak jsem to myslela… :-) nezkoušela jsem to..ale už jsem o tom četla…že si myslely že mají ovulaci a přitom byly těhotné… :-) samozřejmě na konci cyklu, ne uprostřed… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí