Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
sonipa píše:
Jo jinak Mikysku…v červnu mi bylo 31, takže jsme na tom věkově téměř stejně…
to jo
i s tím potratem
skoro…v dubnu se zadařilo a 19.5.
no, den předem jsem učila tělocvik
letos jsem ho učit odmítla…ty také ještě mimčo nemáš?
jinak se holky jmenuju Kačka ![]()
Těší mě, Kači…
No tak to jsme na tom taky skoro stejně…mě to potkalo 3.května…
Ale čím delší je to doba, tím větší máme šanci podle statistik…
Mimčo mám..ale už trochu přerostlé..v březnu mu bude 10…
Ale taky jsem si na něj musela pěkně počkat, otěhotnět mi trvalo 14 měsíců a bylo to mimoděložní…a pak se za půl roku zadařilo…
Tak si říkám, že teď už je to pět měsíců od toho potratu, tak by bylo taky načase, to samé platí u tebe…
Ty učíš tělocvik??
holky, poslední dva pokusy, to sem věděla fakt hned po ovu, že JO! teď si to ale spíš namlouvám
ale stejnak…ikdyby, ta co?! ![]()
jo a jinak já sem Lucka (kdo by to byl tušil
), je mi 24 a zase mě nebaví poslouchat…vždy't ste ještě mladá…nebo! vždyť už jedno dítě máte ![]()
slunicko.lucinecka píše:
jo a jinak já sem Lucka (kdo by to byl tušil), je mi 24 a zase mě nebaví poslouchat…vždy't ste ještě mladá…nebo! vždyť už jedno dítě máte
jé 24, ty jsi ještě mladá
![]()
sonipa píše:
Těší mě, Kači…No tak to jsme na tom taky skoro stejně…mě to potkalo 3.května…
Ale čím delší je to doba, tím větší máme šanci podle statistik…
![]()
Mimčo mám..ale už trochu přerostlé..v březnu mu bude 10…
Ale taky jsem si na něj musela pěkně počkat, otěhotnět mi trvalo 14 měsíců a bylo to mimoděložní…a pak se za půl roku zadařilo…
Tak si říkám, že teď už je to pět měsíců od toho potratu, tak by bylo taky načase, to samé platí u tebe…
![]()
Ty učíš tělocvik??
jé 10
a kluk nebo holka? no, minule to bylo také 5 pokusů, tak už by to mohlo zase klapnout
já si dětí užívám leda ve škole
mám aprobaci Ov - Vv, ale učím i jiné předměty na 2.stupni, tak kdyby jste potřebovaly něco poradit ![]()
No super…zrovna před chvílí jsem se divila v žákovské knížce dvojce z papírového draka…tak bychom tu radu možná potřebovali…
Jinak mám kluka..Filipa..
A copak ještě učíš za předměty? Jo a jak jsi psala že už někdy raději tajíš ty „vhodné dny“ pro snaženíčko, tak já taky o tom raději moc nemluvím, mám pocit že chlapi to fakt nemají rádi…
![]()
sonipa píše:
No super…zrovna před chvílí jsem se divila v žákovské knížce dvojce z papírového draka…tak bychom tu radu možná potřebovali…Jinak mám kluka..Filipa..
A copak ještě učíš za předměty? Jo a jak jsi psala že už někdy raději tajíš ty „vhodné dny“ pro snaženíčko, tak já taky o tom raději moc nemluvím, mám pocit že chlapi to fakt nemají rádi…
![]()
no učila jsem i ty tělocviky, němčinu, dějepisy…ale teď už tolik neučím, co dělám zástupkyni ![]()
jo, holky, ty vhodný dny sem taky tajila
on to táta ani nechtěl vědět…ale tento pokus máme věděckej
chráníme se a před „vhodnýma dnama“ táta střádá, aby bylo co nejvíc vhodnejch spermoušů
![]()
No tak to pěkně…dějepis je fajn, ale němčina…
Ty jsi přímo z Budějovic?
A taky mě těší Luci…
My tento týden „střádáme“ přirozenou cestou…přítel má noční a já pořád ranní a odpoledne už nám doma běhá mé první dítko, takže…
Ale zas jestli bude ovulace uprostřed cyklu, což by bylo o víkendu…
![]()
Jo a jinak jsem Soňa… ![]()
sonipa píše:
No tak to pěkně…dějepis je fajn, ale němčina…![]()
Ty jsi přímo z Budějovic?
A taky mě těší Luci…My tento týden „střádáme“ přirozenou cestou…přítel má noční a já pořád ranní a odpoledne už nám doma běhá mé první dítko, takže…
![]()
Ale zas jestli bude ovulace uprostřed cyklu, což by bylo o víkendu…
![]()
Jo a jinak jsem Soňa…
tak víkend to jistí
![]()
No já tajně doufám, že by to mohlo tak pěkně vyjít…
Ale pak to čekání… ![]()
Vy se holky dočkáte dřív nějakého toho výsledku…že…myslím že jste o nějaké 3-4 dny napřed… ![]()
Holky, tentokrát sem jakáši nedočkavá…ale právě sem si objednala další várku ovu testů…a taky mám doma těhu testy jen 25, tka sem si objednala dva 10
tak snad brzo dojdou ![]()
Holky, mě teď od pooběda hrozně bolí břicho, takový to pnutí v pupíku,achjo, to bude zas den naprd ![]()
A kolik máš času do možného testování…? Jinak 10 citlivost je určitě lepší pro včasné testování… ![]()