Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
12.10.10 15:51
sonipa píše:
Jo jinak Mikysku…v červnu mi bylo 31, takže jsme na tom věkově téměř stejně… :kytka:

to jo :-D i s tím potratem :-( skoro…v dubnu se zadařilo a 19.5. :zed: no, den předem jsem učila tělocvik :zed: letos jsem ho učit odmítla…ty také ještě mimčo nemáš?

jinak se holky jmenuju Kačka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.10.10 16:57

Těší mě, Kači… :kytka: No tak to jsme na tom taky skoro stejně…mě to potkalo 3.května… :-( Ale čím delší je to doba, tím větší máme šanci podle statistik… 8-) :mrgreen: Mimčo mám..ale už trochu přerostlé..v březnu mu bude 10… :lol: Ale taky jsem si na něj musela pěkně počkat, otěhotnět mi trvalo 14 měsíců a bylo to mimoděložní…a pak se za půl roku zadařilo… 8-) Tak si říkám, že teď už je to pět měsíců od toho potratu, tak by bylo taky načase, to samé platí u tebe… :mrgreen: :kytka: Ty učíš tělocvik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 18:14

holky, poslední dva pokusy, to sem věděla fakt hned po ovu, že JO! teď si to ale spíš namlouvám :roll: ale stejnak…ikdyby, ta co?! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 18:47

jo a jinak já sem Lucka (kdo by to byl tušil :lol: ), je mi 24 a zase mě nebaví poslouchat…vždy't ste ještě mladá…nebo! vždyť už jedno dítě máte :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.10.10 18:52
slunicko.lucinecka píše:
jo a jinak já sem Lucka (kdo by to byl tušil :lol: ), je mi 24 a zase mě nebaví poslouchat…vždy't ste ještě mladá…nebo! vždyť už jedno dítě máte :pocitac:

jé 24, ty jsi ještě mladá :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.10.10 18:56
sonipa píše:
Těší mě, Kači… :kytka: No tak to jsme na tom taky skoro stejně…mě to potkalo 3.května… :-( Ale čím delší je to doba, tím větší máme šanci podle statistik… 8-) :mrgreen: Mimčo mám..ale už trochu přerostlé..v březnu mu bude 10… :lol: Ale taky jsem si na něj musela pěkně počkat, otěhotnět mi trvalo 14 měsíců a bylo to mimoděložní…a pak se za půl roku zadařilo… 8-) Tak si říkám, že teď už je to pět měsíců od toho potratu, tak by bylo taky načase, to samé platí u tebe… :mrgreen: :kytka: Ty učíš tělocvik??

jé 10 :lol: a kluk nebo holka? no, minule to bylo také 5 pokusů, tak už by to mohlo zase klapnout :think: já si dětí užívám leda ve škole :lol: mám aprobaci Ov - Vv, ale učím i jiné předměty na 2.stupni, tak kdyby jste potřebovaly něco poradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.10.10 19:12

No super…zrovna před chvílí jsem se divila v žákovské knížce dvojce z papírového draka…tak bychom tu radu možná potřebovali… :lol: Jinak mám kluka..Filipa.. :wink: A copak ještě učíš za předměty? Jo a jak jsi psala že už někdy raději tajíš ty „vhodné dny“ pro snaženíčko, tak já taky o tom raději moc nemluvím, mám pocit že chlapi to fakt nemají rádi… 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.10.10 20:40
sonipa píše:
No super…zrovna před chvílí jsem se divila v žákovské knížce dvojce z papírového draka…tak bychom tu radu možná potřebovali… :lol: Jinak mám kluka..Filipa.. :wink: A copak ještě učíš za předměty? Jo a jak jsi psala že už někdy raději tajíš ty „vhodné dny“ pro snaženíčko, tak já taky o tom raději moc nemluvím, mám pocit že chlapi to fakt nemají rádi… 8-) :mrgreen:

no učila jsem i ty tělocviky, němčinu, dějepisy…ale teď už tolik neučím, co dělám zástupkyni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 05:51

:-D jo, holky, ty vhodný dny sem taky tajila :wink: on to táta ani nechtěl vědět…ale tento pokus máme věděckej :-D chráníme se a před „vhodnýma dnama“ táta střádá, aby bylo co nejvíc vhodnejch spermoušů :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 07:24

No tak to pěkně…dějepis je fajn, ale němčina… :zed: :mrgreen: Ty jsi přímo z Budějovic?
A taky mě těší Luci… :kytka: My tento týden „střádáme“ přirozenou cestou…přítel má noční a já pořád ranní a odpoledne už nám doma běhá mé první dítko, takže… :zed: :lol: Ale zas jestli bude ovulace uprostřed cyklu, což by bylo o víkendu… :pankac: :mrgreen:
Jo a jinak jsem Soňa… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.10.10 09:42
sonipa píše:
No tak to pěkně…dějepis je fajn, ale němčina… :zed: :mrgreen: Ty jsi přímo z Budějovic?
A taky mě těší Luci… :kytka: My tento týden „střádáme“ přirozenou cestou…přítel má noční a já pořád ranní a odpoledne už nám doma běhá mé první dítko, takže… :zed: :lol: Ale zas jestli bude ovulace uprostřed cyklu, což by bylo o víkendu… :pankac: :mrgreen:
Jo a jinak jsem Soňa… :kytka:

tak víkend to jistí :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 10:24

No já tajně doufám, že by to mohlo tak pěkně vyjít… :mrgreen: Ale pak to čekání… :zed:
Vy se holky dočkáte dřív nějakého toho výsledku…že…myslím že jste o nějaké 3-4 dny napřed… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 12:37

Holky, tentokrát sem jakáši nedočkavá…ale právě sem si objednala další várku ovu testů…a taky mám doma těhu testy jen 25, tka sem si objednala dva 10 :oops: tak snad brzo dojdou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 13:43

Holky, mě teď od pooběda hrozně bolí břicho, takový to pnutí v pupíku,achjo, to bude zas den naprd :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.10.10 13:47

A kolik máš času do možného testování…? Jinak 10 citlivost je určitě lepší pro včasné testování… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí