Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
10.10.10 09:59
sonipa píše:
Dobré ránko… :kytka:
Mikysek: no mně se to zdá taky brzy…ale podle nejkratšího cyklu co jsem měla bych měla začít s testy 7DC a u minulého těhu mi doktor říkal že jsem musela otěhotnět na konci ms…tak proto si myslím,že to snad není tak nemožné… :nevim: No budu s testy pokračovat a snad se podaří najít stejně silné //… Jinak je to první měsíc co to zkouším… A ty je zkoušíš jak dlouho? Jakou značku používáš?

no my jsme se zkoušením začali už v lednu,no apak jsem si v dubnu koupila testíky a na to hned otěhotněla, ale další měsíc potratila :zed: jinak testíky kupuju na http://www.ovulacnitesty.cz/a fungujou dobře..navíc dojdou vždy tak do druhého dne poštou :-D myslím si, že otěhotnět by nebyl problém, ale manžel to na rozkaz neumí.. :roll: tak už se to snažím i tajit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 10:04
slunicko.lucinecka píše:
Miky, já s Lukym otěhotněla naprosto neplánovaně přeš prášky :lol: podruhé sme se začali snažit hned od první ms po porodu (plně sem kojila, takže to bylo až v Lukyho půlroce), zadařilo se smozřejmě hned na poprvé a za měsíc sem potratila…jelikož sem zase začala dost kojit a ms sem měla hodně nepravidelnou a vůbec nevím, jestli sem měla ovu :nevim: (měřila sem první měsíc teplotu a ovu vůbec nebyla)…ale 13.12 sem přestala kojit definitivně, 25.12 dostala ms a 22.1 sem měla pozitivní test :-) ale začátkem března sem opět potratila…dodrželi sme 3 měsíce (chvilku sem brala HA, ale dr mě poslala na krevní testy, tak sem HA musela vysadit a měla zakázaný otěhotnět), hned jak sem mohli, tak sme otěhotněli zase hned první měsíc (konec července), ale srpen revize…takže docela boj, nic mi nenašli…dáváme náhodě poslední šanci, pak začne kolotoč vyšetření :cry:

Luci,tak to je síla :-( u toho prvního potratu bych se asi nedivila,když máš prcka,ale teď znova…na druhou stranu jedno mimčo máš a šlo to, tak proč by to teď nemohlo vyjít a otěhotníš v poho…Teď to už určitě vyjde! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 10:06

mykisek ten link co si zadávala na ti ovulaćní testy sou zrovna ti wonfo a stojí 33 a na ebay maji za 3ck http://viewitem.eim.ebay.cz /30_Ovulation_Fertility__10_Early_Pregnancy_Test_Strips/280567614294/item
tady je link ale čeká se na ne tak 14 dní
a tady tihle sou taky dobrý
http://viewitem.eim.ebay.cz/…7685214/item
sice sou o málo draži 5ck ale mnela sem je za 4 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 10:09

tady je link na tie wonfo,to sou oni,že?
http://viewitem.eim.ebay.cz/…7614294/item

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 10:16
rere12 píše:
mykisek ten link co si zadávala na ti ovulaćní testy sou zrovna ti wonfo a stojí 33 a na ebay maji za 3ck http://viewitem.eim.ebay.cz /30_Ovulation_Fertility__10_Early_Pregnancy_Test_Strips/280567614294/item
tady je link ale čeká se na ne tak 14 dní
a tady tihle sou taky dobrý
http://viewitem.eim.ebay.cz/…7685214/item
sice sou o málo draži 5ck ale mnela sem je za 4 dni

to se kouknu, taková cena snad není možná :lol: v tom něco bude…fakt už jsi je objednávala? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 10:19

tak už tomu věřím, když je to mezinárodní…ale nemám PayPal a moc se mi do něj nechce, ale uvidíme, jak dopadne tento měsíc…holky, kdyby nám už to všem vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 10:19

mykisek už 4 krát sem je objednávala anemají chybu
akorát jak sem psala na ti wondfo se čeká 14dní a na one stepky 4 dni alesou pro mne lepši,protože nejsou tak citlivý čiže ti ružovučke čarky ukazujú míň dní než wonfo
teda mne ti ružové čarky hodne matou ale už sem si zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 10:21
Mikysek píše:
tak už tomu věřím, když je to mezinárodní…ale nemám PayPal a moc se mi do něj nechce, ale uvidíme, jak dopadne tento měsíc…holky, kdyby nám už to všem vyšlo :lol:

to se mi taky moc nelíbilo-ten paypal ale zatim sem zadnej problem nemnela a je to len na tobe
co ješte mužu doporućit je ten pre-seed ale ten máš taky na ty české stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 10:28

a poštovnéje tam nějakých 90Kč a když je to převodz cizí měny, tak píšou, že se také ještě něco přičítá,nevíš kolik?ale pořád se to asi vyplatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 10:31
Mikysek píše:
a poštovnéje tam nějakých 90Kč a když je to převodz cizí měny, tak píšou, že se také ještě něco přičítá,nevíš kolik?ale pořád se to asi vyplatí..

tam u tech linku co sem posilala už poštovné je započítané (naklady na dopravu)ale klidne si prolistuj vic stran je tam xxx dodavatelu a ceny ruzné
tam se už jiné poštovné k tomu nepoćitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.10.10 12:43

Ahoj KDY myslíte, že jsem měla ovu, když jsem našla dvě stejně silné čárky na ovu testu s citlivostí 25 v pátek v 17:00 a pak dvě stejně silné čárky na jiném testu ovšem s citlivostí 20 v sobotu v 11:30 dopoledne? Pak jsem testovala až teď (v neděli v 11:00) a to byla ta druhá už jen mizerně slaboučká, takřka neviditelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 12:49
Lucuska píše:
Ahoj KDY myslíte, že jsem měla ovu, když jsem našla dvě stejně silné čárky na ovu testu s citlivostí 25 v pátek v 17:00 a pak dvě stejně silné čárky na jiném testu ovšem s citlivostí 20 v sobotu v 11:30 dopoledne? Pak jsem testovala až teď (v neděli v 11:00) a to byla ta druhá už jen mizerně slaboučká, takřka neviditelná…

tak to máš úplně stejně jako já :lol: řekla bych že sobota až neděle ráno.Já ovu na sobě moc nepozoruji, ale v sobotu jsem něco snad i cítila. Takže alespoň u mě bych ovu tipla na druhý den s čárkami …tak dej vědět jak dopadneš :lol: my se snažili v pátek večer, tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.10.10 12:53

My se snažili jen v pátek večer - po objevení těch dvou čárek. V sobotu tam ty čárky stále byli, ale bohužel jsme neměli čas a dnes dopoledne taky ne :-( bojím se, že jsem ovulaci prošvihla :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 13:03
Lucuska píše:
My se snažili jen v pátek večer - po objevení těch dvou čárek. V sobotu tam ty čárky stále byli, ale bohužel jsme neměli čas a dnes dopoledne taky ne :-( bojím se, že jsem ovulaci prošvihla :-(((

no, my se snažili také jen v pátek, takže to samé :-D ale mohlo by to vyjít, protože spermijky vydrží den určitě a i více, takže je lepší se snažit už před ovu…držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 20:40
Mikysek píše:
slunicko.lucinecka píše:
Miky, já s Lukym otěhotněla naprosto neplánovaně přeš prášky :lol: podruhé sme se začali snažit hned od první ms po porodu (plně sem kojila, takže to bylo až v Lukyho půlroce), zadařilo se smozřejmě hned na poprvé a za měsíc sem potratila…jelikož sem zase začala dost kojit a ms sem měla hodně nepravidelnou a vůbec nevím, jestli sem měla ovu :nevim: (měřila sem první měsíc teplotu a ovu vůbec nebyla)…ale 13.12 sem přestala kojit definitivně, 25.12 dostala ms a 22.1 sem měla pozitivní test :-) ale začátkem března sem opět potratila…dodrželi sme 3 měsíce (chvilku sem brala HA, ale dr mě poslala na krevní testy, tak sem HA musela vysadit a měla zakázaný otěhotnět), hned jak sem mohli, tak sme otěhotněli zase hned první měsíc (konec července), ale srpen revize…takže docela boj, nic mi nenašli…dáváme náhodě poslední šanci, pak začne kolotoč vyšetření :cry:
Luci,tak to je síla :-( u toho prvního potratu bych se asi nedivila,když máš prcka,ale teď znova…na druhou stranu jedno mimčo máš a šlo to, tak proč by to teď nemohlo vyjít a otěhotníš v poho…Teď to už určitě vyjde! :-D

njn, věřit můžeme vždycky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital