Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
jinak, holky, ste o den pozadu (nebo já sem o den napřed
), ale těhu test můžem dělat zarás…jestli ovšem zvládnu na vás počkat ![]()
já to těch 14 dní nevydržím
raději bych usnula a probudila se až pak
to zase bude jako rok…ale jsem ráda, že v tom čekání nebudu sama ![]()
Ahojky holky…
Tak jsem vůbec neměla čas se sem dostat, pořizovali jsme si nové autíčko a v práci mám taky frmol…
Tak snad si večer stihnu dočíst co nového…každopádně u mě ta teplota dneska o 0,1 klesla, takže ovulace to asi nejspíš určitě nebyla ten pokles…
Tak jak píšete to zkusím později…jen teď vlastně nevím kdy… ![]()
sonipa píše:
Ahojky holky…Tak jsem vůbec neměla čas se sem dostat, pořizovali jsme si nové autíčko a v práci mám taky frmol…
Tak snad si večer stihnu dočíst co nového…každopádně u mě ta teplota dneska o 0,1 klesla, takže ovulace to asi nejspíš určitě nebyla ten pokles…
Tak jak píšete to zkusím později…jen teď vlastně nevím kdy…
ahojky Soni, až to pročteš, tak je tam odkaz na levné testy…tak možná by stálo za to si je objednat a jeden měsíc to odsledovat…já si myslím, že to teprve přijde ![]()
slunicko.lucinecka píše:ale už nám to pěkně utíká, už to není 14!
jo, ještě tak 12, 13…je to jako odpočítávání na Silvestra ![]()
Mikysek: no určitě se podívám a zkusím objednat a asi teda budu pokračovat v tom testování, snad to bude k něčemu dobré…
![]()
Soni, fakt to chce chvilku…kdyžs em testovala loni, tak mi to taky chvilku trvalo…a to sem ovu odhalila až 28 DC, ale možná to ani ovu nebyla…
HOlky, si připadám, jak magor, buď se tak hrozně sleduju, nebo se asi něco děje (ale spíš to první, jinak to není možný)…normálně je mi občas špatně (od aludku) a dneska sem se v obchodě máem
když přede mnou stála baba, v koženým kabátě (kterej smrděl kůží) a mě tot ak děsně smrdělo!!!! asi mi fakt hrabe…
![]()
slunicko.lucine: no kdo ví..třeba se ti to nezdá a jsou to opravdu nějaké příznaky…
ale vím jaké to je..taky si říkám že se moc sleduju a leccos si třeba i namlouvám…i když se mi nechce věřit že nějaký pocit nebo bolest v těle si lze vsugerovat…
tak už to raději nesleduju a snažím se na to nemyslet a věnuju se teď raději zhubnutí nějakého toho kila a ovu testy, atd…to beru prostě jen jako poznávání jak to vlastně funguje…
Jinak jak jsem četla tak ty sis taky dost užila…člověk si vždycky myslí že s // má vyhráno a ono ne…taky už jsem se dvakrát přesvědčila…no snad to „příště“ bude vše ok…pro nás pro všechny tady… ![]()
Soni, to mě mrzí…každá bysme si tím měla projít max. JEDNOU!!!! a i bez toho bych se obešla
jenou sem si i zažila zpoždění ms, ducha, další den ducha a třetí den ms :-/ takže sem byla celkem 5× těhotná, tak si říkám, že už bych to na sobě mohla poznat
kdyby aspoň tohle fungovalo!
![]()
slunicko.lucine: jj…ani já to na sobě nepoznám a když si myslím, že by to mohl být nějaký příznak, tak to tak vůbec není…
Byla jsem těhotná 3× a nikdy jsem to nebýt zpoždění nepoznala, takže tohle asi u každého nefunguje…
A už jsi to řešila s doktorem..to je celkem dost nevyvedených těhu… ![]()
Soni, já to vždycky poznala, možná to byla náhoda, ale měla sem tušení, teď mám taky, ALE! ![]()
jinak, byla sem už na nějakých testech, nic mi nenašli, tak sme se domluvili, že zkusíme ještě jeden pokus a pak odstartujem všecka vyšetření, včetně manžela a uvidíme, co bude
takže teď máme hoooodně velkou pravděpodobnost, že to zase nevyjde, takže se k tomu tak neupínám, jen nás to trošku přiblíží jinam…ale zase na druhou stranu, bych se do toho nechtěla hnát tak fofrem a dala si chviku čas (jak ty vyšetření, to sme rovnou mohli jít teď)…ale znáš to, sama nevím co chci, jeden den si říkám, že chci čas a druhej, že o ten čas můžu KONEČNĚ mít další miminko…no prostě ![]()
ahoj holky, já se vždy také pořád pozoruji a doufám
a to i když vím, že to nebylo přesně na ovu…tentokrát ale jeden den před tak jsem zvědavá
s manžou je to složité, má na to náladu vždy úplně jiný den
takže defakto tohle je 1.úspěšný pokus po 5 měsísích od potratu. Pokud by to nevyšlo asi půjdu na inseminaci…to je slovo ![]()
je mi už 32 a tak už to na mě nějak doléhá, to první mimčo bych už opravdu chtěla… snad nám to už tady všem vyjde
jinak že jsem těhotná jsem poznala těsně před MS, kdy mě několikrát píchalo v podbřišku, jak se prcek zavrtával…to jsem vyčetla a opravdu i pocítila a pak dva dny po vynechání MS, kdy byla ještě čárka téměř neviditelná, tak jsem začala být slabá jak moucha a pořád běhala na záchod a teplota byla zvýšená…toť mé dosavadní poznatky ![]()
slunicko.lucine: jj…to znám, taky si říkám, že není kam spěchat a že se to jednou určitě zase povede, navíc se budeme v dubnu brát, tak že když to počká aspoň nebudu těhotná nevěsta…
Ale druhé já by chtělo to mrně nejlépe hned…
No teď převládá to klidné já, takže si s tím nějak hlavu nelámu…a prvního jsem se po 18 měsících taky dočkala, tak tomu chci dát čas a vyšetření, atd. nechat až kdyby bylo opravdu nejhůř…takže jsme na tom asi tak nějak stejně… ![]()
Mikysek: no takové pocity že mě někde něco bolí jinak a podobně taky někdy mám…jenže z toho nikdy nic není…a to jsem dokonce cítila před poslední ms stejnou tupou bolest dole tak nějak „u vchodu“ když jsem šla na wc jako když jsem byla těhotná se synem, že jsem si říkala že už asi opravdu a nic…
Akorát co si zpětně uvědomuju že jak jsem byla těhotná teď v dubnu, tak jsem pořád měla takové „rozostřené“ vidění, tedy hlavně venku když jsme někam šli a asi od poloviny cyklu, nebo možná i dřív jsem celou dobu špinila a v den ms přestala…přikládala jsem to nějaké nemoci nebo poruše či co a ono z toho byly //, bohužel jsem potratila… ![]()
Takže „příznaky“ byly…ale úúúplně jiné než by být měly…
![]()
Příspěvek upraven 12.10.10 v 12:11
Jo jinak Mikysku…v červnu mi bylo 31, takže jsme na tom věkově téměř stejně… ![]()