Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
nee, když by měl ovu test rozpoznat těhu, tak je jedno, jak je silná, protože ke konci cyklu by ten LH hormon už být neměl…
slunicko.lucinecka píše:
to jo, ale že z toho nepoznáš těhotensví, protože tam ta druhá čárka je vlastně pořádjasněže pozitivní je jen v ovu!
u mě to tak není, já mám ovu testy úplně bílé, jen kolem ovu pak slabší a na ovu stejně tmavé, taže možná je vyzkouším jako těhotenské…
no holky…prostě si uděláme když tak normální těhotenský test a bude…co…
já už jsem se v tom úplně zamotala… ![]()
taky myslím, že budou lepší ty těhu ![]()
holky, mě tak hrozně bolej prsa! ale třeba to je blížící se ms ![]()
no, mě se chce zase
to bude ale asi tím, že jsem od manžela něco chytla. Je pěkně nachlazený. Sice přespává v obýváku, ale já hned vše chytnu..takže to by mi teď ještě chybělo
no, já teď zase běžím na odpolední,doufám, že se domu dnes dostanu dříve než ve čtyři. Hned zalehnu a volit půjdeme možná až zítra…
jee..ony jsou volby…úplně mi to vypadlo, to bude asi tím že politika jde nějak mimo mě…
a za půl hodinky mi začíná víkend…jupííí… ![]()
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna…
![]()
sonipa píše:
jee..ony jsou volby…úplně mi to vypadlo, to bude asi tím že politika jde nějak mimo mě…a za půl hodinky mi začíná víkend…jupííí…
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna…![]()
jj, kdyby byl k tomu nějaký návod
já už jsem z práce doma…dnes jsem to zabalila dříve..jdu zatopit a uklízet…ať žije víkend ![]()
holky, mě se tak nic nechce…a to sem měla takovejch plánů, až malej usne ![]()
Tak už jsem taky doma z práce…konečně víkend
A taky se mi nic nechce…
![]()
jé, tak to se přidávám..mě se takéé nic nechce
mám chuť na něco dobrého
ten skoro rok co se snažíme jsem přibrala skoro 5 kilo
předtím jsem každý den sportovala a teď nic…ach jo..kdyby už to vyšlo a pak se to narodilo, tak se do těch kil pustím, abych byla zase na své staré váze…neboť by mi už teď mohli začít říkat, že jsem těhotná, jak teď přibírám ![]()
sonipa píše:
jee..ony jsou volby…úplně mi to vypadlo, to bude asi tím že politika jde nějak mimo mě…a za půl hodinky mi začíná víkend…jupííí…
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna…![]()
jé, také jsi si pořídila včelky
aspoň člověk ví, jak na tom která jsme ![]()
Jj..kila navíc..těch jsem za poslední rok a půl nasbírala dost a dost a teď je pěkně dávám dolů dokud to jde…
A metříky jsou super, tak jsem si je musela hned pořídit…do dneška jsem totiž nevěděla že je tady máte…neměla jsem zapnuté ty podpisy…
![]()
jé, tak zase další den za námi, už se to blíží
,jo Soni napiš nám,jak vypadají testíky ![]()
no Luci, už je to za chvíli a můžeme to zkusit o nějaký den dříve..
ach jo, já jen nechci být zase zklamaná…to se pak z toho zase budu dostávat…
už bych pak asi zašla za doktorem…no, řešit to budu potom…tak se držte a Soni, užij si víkend ![]()