Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.10.10 10:41

nee, když by měl ovu test rozpoznat těhu, tak je jedno, jak je silná, protože ke konci cyklu by ten LH hormon už být neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 10:47
slunicko.lucinecka píše:
to jo, ale že z toho nepoznáš těhotensví, protože tam ta druhá čárka je vlastně pořád :-) jasněže pozitivní je jen v ovu!

u mě to tak není, já mám ovu testy úplně bílé, jen kolem ovu pak slabší a na ovu stejně tmavé, taže možná je vyzkouším jako těhotenské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 11:15

:mrgreen: no holky…prostě si uděláme když tak normální těhotenský test a bude…co… :lol: já už jsem se v tom úplně zamotala… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 12:44

:-D taky myslím, že budou lepší ty těhu :-D

holky, mě tak hrozně bolej prsa! ale třeba to je blížící se ms :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 13:32

no, mě se chce zase :poblion: to bude ale asi tím, že jsem od manžela něco chytla. Je pěkně nachlazený. Sice přespává v obýváku, ale já hned vše chytnu..takže to by mi teď ještě chybělo :-( no, já teď zase běžím na odpolední,doufám, že se domu dnes dostanu dříve než ve čtyři. Hned zalehnu a volit půjdeme možná až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 14:59

jee..ony jsou volby…úplně mi to vypadlo, to bude asi tím že politika jde nějak mimo mě… :mrgreen: a za půl hodinky mi začíná víkend…jupííí… :pankac:
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna… :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 15:17
sonipa píše:
jee..ony jsou volby…úplně mi to vypadlo, to bude asi tím že politika jde nějak mimo mě… :mrgreen: a za půl hodinky mi začíná víkend…jupííí… :pankac:
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna… :nevim: :roll:

jj, kdyby byl k tomu nějaký návod :lol: já už jsem z práce doma…dnes jsem to zabalila dříve..jdu zatopit a uklízet…ať žije víkend :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 16:57

holky, mě se tak nic nechce…a to sem měla takovejch plánů, až malej usne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 17:03

Tak už jsem taky doma z práce…konečně víkend :potlesk: A taky se mi nic nechce… :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 17:29

jé, tak to se přidávám..mě se takéé nic nechce :mrgreen: mám chuť na něco dobrého :think: ten skoro rok co se snažíme jsem přibrala skoro 5 kilo :-? předtím jsem každý den sportovala a teď nic…ach jo..kdyby už to vyšlo a pak se to narodilo, tak se do těch kil pustím, abych byla zase na své staré váze…neboť by mi už teď mohli začít říkat, že jsem těhotná, jak teď přibírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.10 17:31
sonipa píše:
Holky já bych taky chtěla mít takové příznaky, nebo aspoň vědět co které zabolení znamená…ale mě teď taky bolely prsa a vůbec to nemám čemu přičíst, sem tam mě zabolí bříško, píchne a myslím že v jinou dobu než je ovulace nebo ms nemá důvod…tak jak mám pak poznat že se děje nějaká změna… :nevim: :roll:

jé, také jsi si pořídila včelky :lol: aspoň člověk ví, jak na tom která jsme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.10.10 17:52

Jj..kila navíc..těch jsem za poslední rok a půl nasbírala dost a dost a teď je pěkně dávám dolů dokud to jde… :mrgreen: A metříky jsou super, tak jsem si je musela hned pořídit…do dneška jsem totiž nevěděla že je tady máte…neměla jsem zapnuté ty podpisy… :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.10.10 08:53

jé, tak zase další den za námi, už se to blíží :-D ,jo Soni napiš nám,jak vypadají testíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.10 10:06

Holky, mě už to čekání neba…safra, ještě 6 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.10.10 10:31

no Luci, už je to za chvíli a můžeme to zkusit o nějaký den dříve.. :-) ach jo, já jen nechci být zase zklamaná…to se pak z toho zase budu dostávat… :-( už bych pak asi zašla za doktorem…no, řešit to budu potom…tak se držte a Soni, užij si víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí