Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
jo, Miky, nevím, jestli je lepší ta nejistota, že možná jo, než si potvrdit, že ne
tak možná za tři, čtyři dny už bych to zkusit mohla
![]()
slunicko.lucinecka píše:
jo, Miky, nevím, jestli je lepší ta nejistota, že možná jo, než si potvrdit, že netak možná za tři, čtyři dny už bych to zkusit mohla
![]()
jj, přesně tak jsem to chtěla napsat..teď jsme sice nervózní, ale máme naději
ale ono se to vlastně každý měsíc opakuje ![]()
Ahojky holky… ![]()
Tak víkend si určitě užiju,to se nebojte..ještě tak pěkně načasovaný… ![]()
A testíky…no nevím…koukněte samy, nám se doma zdála ta včerejší čárka trošku výraznější, ale pořád to ještě myslím není ono…
Tak zkusím zase dneska..
A co vy…jak prožíváte víkend…
?
ale stejnak, i kdybych měla // tak je to teprve začátek
za měsíc revize, měsíc čekání na další ms, mezitím testy, který stejnak prd najdou ![]()
Soni, my se flákáme s Lukym sami doma, ve 2 jedem za kamoškou, tak se chvilku odreaguju, pak jede k nám, tak mám do zítřka po nudě…zítra jedem ke tchánovcům, Luky má svátek a babička mu nechává dělat dort, tak jedem na dort…a pak už zase pondělí… ![]()
my si ráno odvolili, teď dodělávám houbovou polévku a pak bude kapřík napřírodno s bramborem a po obědě vyrazíme na zahradu, musíme ještě posekat trávu a udělat pár věcí. No a pak už bude neděle a pondělí a budeme blíže
tak Soni využijte víkend…a vy si to Luci také užijte s prckem ![]()
jé dortík bych si také dala a okurky…ne, dělám si srandu s těma okurkama ![]()
my volit nebudem
dneska nám to nějak nevyšlo…
a když mluvíte o okurkách…včera sem sjela flašku…a ještě sem neodolala zavináčům…mňááám, večer, jak se vrátíme si dám
akorát nemám nějak chuť na sladký (když nepočítám maxi banánek v čokoládě k snídani)…to je divný ![]()
No holky…vy mi děláte chutě..já na té dietě teď…
Jinak nám víkend taky uteče, dneska budem dělat na autíčku, zítra výlet, návštěva u přítelových rodičů a už je taky pondělí…a zase do práce…
Ale jen ať to utíká a víme na čem jsme..není pravda… ![]()
sonipa píše:
jeee..já jsem tu nevložila tu fotku…![]()
tak tady je…
Soni, to vypadá, že zítra budou stejné, takže ovu bych tipla na pondělí..takže bych to „vzala obden“
aby to bylo pojištěné
nejlépe v pondělí ještě.. ![]()
Ten poslední je ze včerejška, dneska jsem ještě netestovala..tak uvidíme jaký bude…každopádně když budou dva nejsilnější po sobě, tak potom na druhý den by měla být ovulace…že? No snažit už se stejně můžem když to takhle tmavne…tím nic nepokazíme… ![]()
sonipa píše:
Ten poslední je ze včerejška, dneska jsem ještě netestovala..tak uvidíme jaký bude…každopádně když budou dva nejsilnější po sobě, tak potom na druhý den by měla být ovulace…že? No snažit už se stejně můžem když to takhle tmavne…tím nic nepokazíme…
jojo, já to tedy počítám od prvního, kdy jsou stejné, tak hned ten druhý to vychází na ovu…může to být ještě kousek později, ale to už je riziko, že by mohlo být po…ale když to jistíš už dřív, tak to by bylo, aby nebylo
já mažu sekat trávu..mějte se ![]()
tak už jsem ze zahrady zpět, ale pěkně promrzlá a utahaná…
jdu si udělat horký čajík..
To se ti nedivím že jsi utahaná…a zimka tam teda je, taky jsem teď přišla ze zahrady…
Jinak testík udělaný a zdají se mi všechny už tak nějak stejné, nevyznám se v tom…
![]()
Soni, tak to ještě jednou nafoť
my to skoukneme
počasí je na … už se těším na jaro a léto ![]()