Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Ahojky holky…mě teda taky pobolívá břicho i vaječníky, někdy mě tam trochu píchá…dělala jsem si teď ovu test a ta testovací čárka je taková slaboučká, ale je tam…co to znamená? ![]()
Také jsem z těch ovu testů blázen. Prý když je ta testovací čárka slabší, tak je test neg. Musí být obě stejně silné, nebo ta testovací silnější.
Já jsem zatím dělala 3 testy, ale jsem z toho blázen. Podle BT ovu ještě neproběhla. Ale je mi divné, že 10DC mám testovací slabší, ale pak se mi ještě více zeslabuje a dnes je skoro neviditelná a jsem 18DC.
Přikládám foto.
Já se v tom taky moc nevyznám…ale někde jsem četla že jak ten hormon slábne, tak snad slábne i ta čárka…tak možná ovu proběhla už dřív…jak dlouhý máš cyklus? Já jsem si přečetla že když mám cyklus 24 dní, což je můj průměrný cyklus, tak mám začít testova 7.DC, dnes je 6. pobolívá mě podbřišek, atd. a tohle je můj test…asi jako ten tvůj prostřední..tak jsem zvědavá jestli bude sílit…
???
Tak u tebe to vypadá nadějně. Když máš pravidelný cyklus, tak je to v pohodě. Jenže já mám cykly 23, 23, 35 a teď 49 s vyvolávačkou. Takže nevím, jak dlouhý bude teď. A právě že jsem 14DC byla na sonu a tam nic vidět nebylo, a čípek nízko jako po MS. Takže jsem z toho úplně jelen. Ale je fakt, že podle ovu testu už OVU proběhla…
Držím pěsti, ať // sílí. ![]()
tak to jsme na tom stejně s ovu
a dnes jsme se snažili…tak dej vědět, jak to dopadne ![]()
jo a minule, když se nám to povedlo, jsme se snažili dva dny před stejně silnými čárkami a pak ten druhý den, kdy už ta druhá čárka byla skoro silnější…tak nevím ze kterého pokusu to tehdy vyšlo
škoda, že to nevydrželo
tak snad tento měsíc..je to od potratu už šest měsíců
už bych to první mimčo moc chtěla…
Jitule84 píše:
Také jsem z těch ovu testů blázen. Prý když je ta testovací čárka slabší, tak je test neg. Musí být obě stejně silné, nebo ta testovací silnější.Já jsem zatím dělala 3 testy, ale jsem z toho blázen. Podle BT ovu ještě neproběhla. Ale je mi divné, že 10DC mám testovací slabší, ale pak se mi ještě více zeslabuje a dnes je skoro neviditelná a jsem 18DC.
Přikládám foto.
Také si myslím, že ovu u tebe už proběhla..mě se tento měsíc např. podle ovu testů posunula z 15.dne na 12. den
a minulý měsíc jsem jí vůbec za 7 dní nezachytila
je to potvora ![]()
Já vůbec nevím, zda se dá těm testům na 100% věřit. Podle BT ovu ještě neproběhla, tak kdo se v tom má vyznat. Držím pěsti, ať se zadařilo ![]()
Jitule84 píše:
Já vůbec nevím, zda se dá těm testům na 100% věřit. Podle BT ovu ještě neproběhla, tak kdo se v tom má vyznat. Držím pěsti, ať se zadařilo
mě BT i testy docela souhlasily, ale věřím víc testům, hormony jsou hormony a bez nich by k ovu nedošlo..ale na den přesně se to člověk stejně nedoví
musíme na tom pracovat ![]()
No když už jsme u toho sledování..sledujete čípek? Výraz že je vysoko znamená že si na něj nedošáhnu nebo naopak…
? Jsem z toho jelen a teď poslední dobou vůbec…je hrozně daleko a ani tvrdý ani měkký… ![]()
Mikysek: tak to jsme na tom podobně…já to mám od potratu 5 měsíců…určitě se brzy podaří… ![]()
Jitule84: no v poslední době moc pravidelné ty cykly nebyly…byly v rozmezí 23-26 dnů a poslední teď 28…dva po potratu vůbec neberu v potaz, ty byly úplně mimo… ![]()
No holky…musíme mít trpělivost… ![]()
Snažím se sledovat, ale začínám. Když je vysoko-nedosáhnete na něj prstíkem, je měkký a otevřený, tak jsou plodné dny ![]()
Jo, jo není to jednoduché počít mimčo ![]()
sonipa píše:
Já se v tom taky moc nevyznám…ale někde jsem četla že jak ten hormon slábne, tak snad slábne i ta čárka…tak možná ovu proběhla už dřív…jak dlouhý máš cyklus? Já jsem si přečetla že když mám cyklus 24 dní, což je můj průměrný cyklus, tak mám začít testova 7.DC, dnes je 6. pobolívá mě podbřišek, atd. a tohle je můj test…asi jako ten tvůj prostřední..tak jsem zvědavá jestli bude sílit…???
každý to má jinak, já měla cykly 28dní a ovu testy ukazovaly dvě // 15. a 16.den.(udává se asi 12. v návodech..při tomto cyklu) a teď jsem to dostala už po 24 dnech a ovu testy mi teď vyšly na 12.den…takže si myslím, že ti testík bude ještě sílit
navíc co jsem vypozorovala to má spíše více holek později než dříve oproti údajům uváděným v návodech testů… tak hodně štěstíčka ![]()
No to teda není…
Musím konstatovat že čípek je teda teď vysoko a měkne..tak snad ta čárka zítra na tom testu ztmavne a budu mít jasno…
Ještě teplota by mohla sedět…no uvidíme.. ![]()
No návody jsou jedna věc..ale tělo si stejně dělá co chce…
Když jsem byla těhotná kdysi se synem tak mi doktor říkal že jsem musela otěhotnět na konci ms…takže proto jsem si dělala test už dnes…někdy včera ráno mi ms skončila… ![]()