Ovulacni test VS tehotensky

9031
7.9.16 13:39

Moje zkušenost je taková, že ovulační test je citlivější a proto dokáže detekovat těhotenství dřív než těhotenský. Mám to vyzkoušené na dvou svých těhotenstvích s jistotou. Proto kdyby si byla těhotná, tak na ovulačním by byla tlustice a na těhu jen duch. Takhle nevím, co si myslet. Je to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5178
7.9.16 13:40

Těhotenský test na zvýšenou hladinu LH nereaguje, ale obráceně ano, ovulační test reaguje na hCG… takže pokud to na tom TT není falešný duch, tak je to spíš těhotenství než blížící se ovulace. Ať je to tak, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.9.16 13:43

Neležely hned vedle sebe? Ten těhu test mi přijde u spodku silnější-jako kdyby nasál barvu z boku…je to zvláštní…zkus za dva dny znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.9.16 13:50

Ale nekomu ovu test ukazuje cely cyklus slabsi carku, ne? Pokud neni stejne silna, ci silnejsi pak bych to na tehu videla, ale takhle si myslim, ze to neni..kazdopadne me mate ten tt test a ten duch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
7.12.16 22:56
@histep píše:
Těhotenský test na zvýšenou hladinu LH nereaguje, ale obráceně ano, ovulační test reaguje na hCG… takže pokud to na tom TT není falešný duch, tak je to spíš těhotenství než blížící se ovulace. Ať je to tak, jak si přeješ.

Ze sve zkušenosti muzu potvrdit, že tt na lh reaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí