Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano já to tak mám, začne mi slabá čárka a do 2 dnů je pozitivní.
Ahoj, já také
ale pozor i na koncentraci moči a provedení testu cca ve stejnou hodinu..
@Markétta90 to u mě třeba nehraje roli. Nedoporučuje se testovat z ranní moči, ale já mil vám pozitivní texty různě, minuly cyklus to bylo dopoledne v 11. Tento zase v 1 odpoledne. Jak budeš zakladatelko mít plodne dny, tak testuj 2-3 denne. Já mam celý cyklus sotva viditelnou čárku a v den pozitivního testu byla slabá čárka ale trochu silnější. tak jsem si o 3 hodiny dělala test znovu s obě čářy stejné silné. Za mě doba nehraje stejnou roli ale sledovat se s v plodnem období testovat prostě více.
Ahoj, posílám svoje OT 😁 já mám slabou čárku celý cyklus, ale je to opravdu různý. Tentokrát se mi podařilo zachytit krásně peak ☺️
@tynkkka tyjo tak to se mi za skoro rok nepodařilo nikdy. Můj peak vypadal tak že byly obě čárky stejné. Až teď jak jsem těhotná jsem zkusila ot a vypadá tak jak tvůj peak 😅
@miamia142 taky jsem se divila, tohle se mi podařilo poprvé a už taky nějaký ten pátek testuju 😁.. a můžu se zeptat, v kolikátém týdnů/DPO jsi zkoušela ovulační test? Já byla zatím těhotná jen jednou a bohužel to nedopadlo, ale OT jsem měla negativní. Vím že holky často píšou, že je měly právě pozitivní
@tynkkka první jsem zkoušela 10 dpo a i když nebyl pozitivní tak byl silnější než mívám celý cyklus mimo ovulaci, co mi přišlo divné. Další jsem zkoušela dnes jen tak protože mám hodně ovulačních testů a vyšel takto, ale záleží na hcg a toho mám nejspíš už dost protože na tt je dálnice, nikdy jsem takhle silnou čárku na tt ani ot neměla, až teď. Dnes jsem myslím 16 dpo, jinak 4tt+2
@tynkkka jinak tohle jsou mě normálně pozitivní ot, krom toho posledního to je ten dnešní, takže rozdil značně viditelný
a ten předposlední je ten který jsem zkoušela když už jsem byla 10dpo a přišel mi silnější než obvykle. Normálně mam přes cyklus sotva viditelnou čárku s před ms téměř nic tak mě taková byť slabší čárka překvapila.
@miamia142 tak snad budu mít zase brzy taky možnost otestovat si ty OT v těhotenství 😁 😁 a tobě gratuluji, ať je vše v pořádku a není ti moc špatně 🍀
Ahoj ![]()
Poprosila bych Vas o nazor.
Prikladam foto ovulacnich testu, za me pozitivnich. A 2 tehotensky testu, delanych dnes vecer, na nicj vidim ducha. Je to prosim mozne? Mit takovou carku na ovu testu a ducha na tt? Dekuji moc
@elen522 ano řekla bych že těhotná budeš, kolik dní jsi po ovulaci?
@miamia142 ahoj, no je to trochu zamotany.
13.7.2024 jsem porodila dceru
od te doby jsem prvni menses dostala 11.6.2025
a v tu chvili jsem si zase zacala vest info o menses, bazalni teplote, chzdla jsem zjistit kdy mam ovu, jak dloube cykly atd.
S partnerem mame aktivne styk bez ochrany.
Takze vubec nevim kdy mohla byt ovulace
@elen522 aha tak za mě můžeš být třeba tak v rozmezí 8-10dpo což by i odpovídalo takto slabé čárce
@miamia142 dekuji za zpravu
uvidime, treba je to fakt jenom ovulace… u dcerky jsem mela uplne stejne vypadajici test, ale to jsem mela potvrzenou ovu a presne jsem vedela kdy a co
tady jsem ztracena
Ahoj, tento mesic delam ovulacni testy a az ted se mi udelala druha carka, vim ze to neni jeste pozitivni ale znamena to ze by ovulace v nejbližších dnech mela nastat? Jinak do teto doby na vsech testech bilo