Ovulační testy a aplikace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
6.6.19 09:18

Kdybych chtěla mít jistotu, tak si pořídím ladycomp a na ostatní měření a testování bych se vykašlala. A hlavně si nechala změřit jestli tu ovulaci vůbec mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.6.19 09:31

@Gargamel osobně bych spíše spoléhala na svoje tělo a jeho signály, než na aplikace, no a pokud není problém v čase a možnostech, tak na to vlítněte dneska, v sobotu a v pondělí, nebo klidně každý den až do neděle :mrgreen:
Ovu testy jsem si dělala tři cykly, nikdy jsem to ale nevychytala, kontrolní jsem nikdy neměla stejně silnou jak testovací, podle ostatních příznaků jsem pak jen odhadla, kdy ovulace je. No a poslední cyklus, kdy nám to vyšlo, jsem měla ovulaci potvrzenou od gynekologa. Mně osobně testy moc nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
6.6.19 09:43

@Mamazkoncesveta Díky, no já se bojím, že pokud ovuluju teď, ta to bysme holčičku neměli. :) Takže počkám raději na příští měsíc. Já právě s těma ovu testama nemám dobré zkušenosti. Měla jsem vloni takové ty papírkové z Číny, a stejně jako tobě mi to celý měsíc nikdy neukázalo tu čárku silnou jako tu kontrolní, byla pořád celé týdny slabá. Tak asi jak říkáš, budu spoléhat na svoje tělo. A testy (mám teď ty dražší plastové z lékarny) jako doprovod. Dnešní silná čárka mě překvapila, to jsme u těch levných nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.19 10:06

@Gargamel pokud se nepletu, tak od stejně silné kontrolní čárky by měla ovulace nastat do 24 hodin, ne? Takže kdybyste zadělali dneska, tak by to mohlo vyjít i na tu holčičku, ale ono je to ve výsledku stejně sázka do loterie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
6.6.19 10:30

Díky, no já jsem koukala na výsledky jiných na netu a mají tu tlustou čáru vždycky cca po tři dny, já mám ten hlen už třetí den, tak se opravdu bojím, že už je na holčičku moc pozdě. Dneska jsem testovala poprvé, takže nevím, ale asi zítra ta čárka bude slabší. Uvidím. Já nespěchám, ráda bych otěhotněla až v červenci, takže si ten měsíc počkám, budu se sledovat. Před těma dvěma dny jsem měla i bolesti na levé straně břicha, takže předpokládám, že to souvisí s ovu, tak se příští měsíc zasnažíme tak kolem 9DC. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí