Ovulacni testy,prosim radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1554
5.10.21 12:13

@Anahme pravděpodobně jo, ovulace pak je 24-48 hodin po nejsilnějším testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 12:17

@Asiina děkuju. A něco na ten nedostatek progesteronu neznáš? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
5.10.21 13:54

@Anahme tohle.je bohužel. uplne negativní ovulační test. Mám takovou i silnější čárku celý cyklus. Čárka musi být alespoň stejně silná. Dám ti pár fotek jak to vypadá. Takže testuj dál, ještě může ovulace přijít déle a nebo byla před 16DC. Klidně může ještě přijít,.mám takovéto slabé čárky stále a najednou v den ovulace mám silnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 14:03

@bacova.mi děkuji. No já jsem testovala od toho 16.dne a nebylo tam nic- tak doufám, že tohle znamená že ovu přichází. Bolí mě dnes celý den v podbřišku, tak i to by mohlo značit, že se něco děje… Jinak já měřím i tu BT, nyní mám výrazný pokles (z průměrných 36,5-36, 6 na 36,3…) ale nevím jestli se mi to v tom grafu nějak ukáže, když tu zvyšující se teplotu má způsobovat progesteron a toho mám dle dr. málo… Teď jsem tu ještě procitala nějaké diskuze- holky tam psaly že se progesteron (duphaston) dává na prodloužení té druhé fáze cyklu, což moc nechápu protože mě ho dr. nasadila, abych MS dostala :roll:. Tak nevím. Každopádně já chci tento cyklus zkusit zda už jsem se dala do kupy a zda MS dorazí sama- když přišla (snad) ovulace, tak doufám přijde i menstruace… Hledala jsem ještě přírodní alternativu progesteronu a našla drmek- tak si ho zkusím nasadit, teď po pozitivním ovu testu ;) a snad to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
5.10.21 14:26

@Anahme tak pokud i klesla BT, tak se možná vážně ovulace blíží. Uvidíš zítra, pozítří. Oni ty nízké teploty před ovulací můžou být i několik dní. Měla jsem ovulaci i 29DC, postupně se to zkracovalo a teď byla už 15DC, ale to je jedno. Také jsem měla předepsaný progesteron, aby mi chodila na, ale nebyla ovulace. Takže jsem se začala měřit a dělat testy a první ovulace přišla právě až 29DC, az pak jsem začala brát progesteron. Takhle jsem to dělala asi 5 cyklu. Teď jsem měla ale ukázkově 15DC, BT vyskočila, tak zkouším cyklus i bez progesteronu. Protože když proběhne ovulace a žluté tělísko funguje a produkuje dostatek progesteronu, myslím že není třeba ho ještě brát. No a zatím mám graf takto i bez hormonů 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 15:51

@bacova.mi hezké, asi to funguje jak má 😊. Já se v těch grafech zas tak nevyznám, měřila jsem od té kontroly u dr. a to jsem měla ten duphaston tak to bylo spíš „vyšší“- během MS jsem nemerila a teď po MS - no viz. foto… Ale je to jen z aplikace Můj kalendář, takže to není tak promakany grafík 😁, nevím tedy zda z toho jde taky něco poznat. Můžu se zeptat v jaké appce je tohle dělané? (Jo a ten jeden den 36,9- to jsem skoro nespala, takže asi teplota neodpovídá…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 16:06

@bacova.mi jo název tam je :lol:, to jsem přehlédla :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 08:55

Ahojky, jdu se zeptat jen tak informativne. Synovi je 8 let, takze uz je to sakra dlouha doba, co jsme se mu tady snazili vybojovat misto a za ty roky, jsem z toho vypadla :mrgreen: Ted nejsem snazici se otehotnet, ale spis naopak.Jde o to, ze jsem mela 5 DC nechraneny sex, bohuzel se vsim vsudy.Dle toho, jak znam me telo, je sance na tehotenstvi miziva, ale nervy stejne pracuji. Vcera 15DC bolesti v podbrisku, bodani vlevo u vajecniku apod..Podle me ovulka jako vysita, mivam to plus minus takto pravidelne, obcas i zaspinim. Zkusila jsem si koupit ovulacni test a prijde mi pozitivni, tak spis potrebuju trochu uklidnit, ze ovulka vazne probehla az ted a nemusim se nervovat dalsich 14 dni co mi ma dorazit ms. :D Ja vim, jak je vse individualni, spolehat se na to nelze a ze kolikrat se stane pomalu i nemozne.Sama jsem si prosla rocnim snazenim po ztrate miminka v 5.mesici tehotenstvi, takze vim, jak tohle vse umi byt kolikrat matouci. Dekuju, hezky den, Barbora

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex