Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mocovou trubici mas nad posevnim vchodem přeci, moc se ti vubec do pochvy nedostane. A spermie vydrzi az pet dni nazivu, ale necekaji v hlenu, ihned se derou k vajicku, hlen jim pouze pomaha prezit nepřátelské prostredi v pochvě.
Nastuduj si anatomii. Čůráš úplně jiným otvorem, tak jak bys to mohla spláchnout? Vydrží to v tobě až 5 dní.
Ano, je normální, že na záchodě to z tebe vyteče. Ne, nevyteče všechno pryč, ta nejdůležitější část putuje čípkem tam, kam má. To by mohli jinak zrušit všechnu antikoncepci, kdyby stačilo se jít po styku vyčurat.
Neboj, k otehotneni nemusis umet stojku a klidne se muzes vycurat.
Dobrý den omlouvám se že obtěžují. ale chtěla bych vás poprosit o názor. vím že nikdo nemůže vědět co a jak. ale budu ráda za názory. každý měsíc po ovulaci mně bolí prsa a mám vždy PMS. tento měsíc mně prsa neboli občas mně tam píchne v nich a to je vše. tak že se chci zeptat myslíte že může proběhnout ovulace i bez bolesti prsou? děkuji
@Clue děkuji vám za názor teď už nemusím ovulacni test jsem už 26 den cyklu. ale moc dekuji
Ahojky dnes jsem si dělala ovulační test. Nebyl tak výrazný jako na fotce ale byly vidět 2 čárky bez detailního pozorování. Můj poslední cyklus byl 27 dní. Poslední ms byla 14-18.9. Mě ty testy nejdou do hlavy, je možné, že je test správný a ovulace může probíhat teď? Navíc mi nesedí hlen..mám bílý řidší..BT mi taky nikdy neseděla. Já jsem asi divná
snažíme se o mimčo přes rok a nic… ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky dnes jsem si dělala ovulační test. Nebyl tak výrazný jako na fotce ale byly vidět 2 čárky bez detailního pozorování. Můj poslední cyklus byl 27 dní. Poslední ms byla 14-18.9. Mě ty testy nejdou do hlavy, je možné, že je test správný a ovulace může probíhat teď? Navíc mi nesedí hlen..mám bílý řidší..BT mi taky nikdy neseděla. Já jsem asi divnásnažíme se o mimčo přes rok a nic…
A co ti nesedí? Máš 16dc, to bývá ovulace docela často
ty cykly 27 dní máš normálně, nebo je někdy trochu delší?
@Kriss Tina Kristy da se rict ze + - stejny o den..někdy je cyklud 26 někdy 28 dní
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Kristy da se rict ze + - stejny o den..někdy je cyklud 26 někdy 28 dní
No je možný že se ovulace nějaký den zpozdila, to se může stát, ale neviděla bych to jako takovou katastrofu, ten 16dc je to celkem akorát
Ahooj omlouvám se za hloupý dotaz ale snažíme se o první miminko včera mi vyšel pozitivní ovulacni test… A tak se snažíme o mimi
…
Ale spíše mě zajímá jak dlouho spermie se udrží v pochvě na hlenu i když chodím na WC neodejde s moči?