Ovulacni testy,prosim radu

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
5.9.21 10:47

Ovulacni testy,prosim radu

Zdravim holky, jsem v tomhle nová chci se zeptat jak to vidite v tech ovu testech kdy je nejvhodnejsi doba se snazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
5.9.21 10:50

Ani jeden mi nepřijde pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.21 11:24

Čau, doporučuju si je nedělat. Když jsem se snažila otěhotnět, tak jsem si je dělala každý den okolo ovulace, ale nikdy nevyšly pozitivní, takže jsem se vyděsila, že mám určitě anovulační cykly, jsem neplodná a nikdy nebudu mít děti. Naštěstí mám osvícenou gynekoložku, která mi řekla, ať se na to vykašlu, že když z toho budu takhle na nervy, tak neotěhotním určitě.

Tak jsem se na to vykašlala. Prostě jsem měla sex každý druhý den, a to i mimo ovulaci, prostě jsme to dělali pořád, bylo to skvělý. Do půl roku jsem byla těhotná.

Nevím, kolik máš času, jestli si můžeš dovolit to „neřešit,“ ale ovulační testy jsou blbý, to už je lepší nechat si ovulaci zjistit ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.21 11:50

@Žižkovská žena Ja pravě už nevím popravdě jak :think: jestli se teď zadaří konečně nebo ne, ono by mela byt ovulace 14 od od prvního dnu mentruace žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.21 11:58

@SLenka22 Záleží, jak máte dlouhé cykly. Já měla 28 - 31 dnů, tak vždycky 13., 15. a 17. dne jsem se snažila věnovat manželovi… někdy to nejde samo, to neříkám, ale ty ovulační testy strašně často vycházejí jako negativní. Podle mě je lepší si je nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15355
5.9.21 14:05

@SLenka22 zatím ani jeden není pozitivní. Jak psaly holky výš, záleží, jak máš dlouhé cykly. Já mám hodně dlouhé, většinou anovulacnimi, ale stalo se mi, že byla ovulace i 11DC, takže začínám 10DC testovat. Ale ovulaci myvam až 20-30DC. Pro ukázku pošlu, jak mi sílí a jak jsou pozitivní (čárka musí být stejně silná nebo silnější). Vydrž, jestli máš delší cykly, ovulace ještě dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.9.21 10:22

Ovu test

Zdravim holky zda tento brat uz jako pozitivni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15355
6.9.21 10:32

@SLenka22 ten už vypadá o hodně lépe. Je možné, že ještě dnes zesílí ;) naopak, pokud rapidně zeslabne, potvrdila si, že ovulace proběhla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.21 17:49

Holky jak to vypadá? je to pozitivní ovulační test? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15355
1.10.21 20:52

@Bety1235 vypadá, že ano :potlesk: já měla včera :dance: na těch papírových si někdy nejsem úplně jistá, tak mám doma ještě digitální Clearblue, jsou sice dražší, ale používám je jen na potvrzení, že se mi to vážně nezdá :lol: když je opravdu už pozitivní, na Clearblue je smajlík, pokud není, objeví se prázdné kolečko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.10.21 18:17

Ale mám to pozitivní jen jeden den? je to tak normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15355
2.10.21 19:04

@Bety1235 Rekla bych, že pozitivní je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 12:06

Ahoj, jsem na emiminu úplně nová, doufám že se takto můžu připojit do Vaší diskuze… Ve zkratce: v listopadu loňského roku jsem vysadila HA, pak 4 cykly proběhly normálně- (pouze se prodloužily na 35 dní, ale byly pravidelně)od března však nic. Mens (spíš spineni) dorazila v polovině července, a pak - po preventivce na gynde na konci srpna nasazen duphaston- mens přišla 15.9. Od 1.10. (17. dne cyklu) jsem měla opět začít s duphastonem, ale někde jsem se dočetla že brání ovulaci, což mě znepokojilo 😁. Chtěla jsem zjistit, zda vůbec ovuluju, a tak jsem si duphaston nenasadila. Koupila jsem si ovu testy - testuju od 16. dne, dnes 21.den a konečně se tam něco rýsuje?? Asi- prosím dá se to brát jako pozitivní, nebo že sílí, a bude třeba zítra/pozítří? 😁 děkuji za radu… A ještě- sem to asi nepatří, ale když už jsem to tu nakousla- duohaston mi byl nasazen protože prý mám málo progesteronu. Nevíte o nějaké přírodní verzi tohoto hormonu? Nechce se mi se cpát dalšími tabletkami 😌 po 9 letech HA a problémech které přišly po vysazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
5.10.21 12:08

@Anahme pozitivní ovulační test je, když je čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.10.21 12:11

@Asiina - a tohle tedy znamená, že ovulace teprve bude, že? V předchozích dnech tam nebylo nic, takže doufám že to tak je, že se ten hormon teprve začíná vylučovat 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí