Oyster 3 - kočár na zimu?

16
27.8.21 11:24

Oyster 3

Ahoj vsem. Chtela jsem se zeptat. Na doporuceni jsem koupila kocarek OYSTER 3. hezky, pekne jezdi. Ale mam ted trochu nervy, ze se mi do nej dite nevejde. Rodim v rijnu a budu ho mit ceeelou zimu navleceny a korba je strasne mala. V obchode nebyla na ukazku, ale pani prodavacka rikala, ze v pohode, mne se to nezda.. meli jste nekdo tento kocar na zimu? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
30.12.21 09:01

Ahoj, jak to vypadá s korbou přes zimu? Uvažuju, že si ho pořídím, ale malém strach z té velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.22 14:27

@Paní_kuku Ahoj. za me je nejlepsi pro deti narozene brezen az cerven. Male jsou tri a pul mesice a uz to ma na knop s tema kombinezama.. A jeste 3 mesice zimy to musime dat a to si teda fakt nejsem jista… Je opravdu mensi, ale bohuzel uz 70% kocaru jsou takhle male. Nastesti sportak je do uplneho lehu, takze kdyby vyrostla, muze lezet tam. Ale i ten sportacek neni zrovna pro tlustochy :lol:
Jinak jsem spokojena,,celkem'' dobre se řídí a je fakt super skladny. Jinak samozdrejme ma i dost much :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.1.22 15:21

@Hejmovka ahoj, mohla bys prosím vypsat ty mouchy? Čekáme mimco na začátek srpna a mam právě už dlouho v merku právě taky tento oyster. Tak mě zkušenosti hodně zajímají :mrgreen: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.1.22 16:24

@Malvina91 ahoj.. no za me je urcite maly. Nasi je 4 mesice ted a uz se nevejde. Cpu ji tam jak za trest.. s kombinezou a fusakem samozdrejme.. dal: brzda se zasekava. I kdyz ji odbrzdis tak ji pomuze az irudky pohyb. Coz je desny v buse, nebo ba prechodu.. zadni otocny kolecka si taky delaji co chteji. Kdyz jezdis sem tam, tak se rakyneotoci pokazdy. Pak me stve, ze nejde polohovat strecha. A jeste kryt na korbu na zip, coz je neprakticky, spatne se nasazuje a bez toho to nevypada pekne, jak tam jsou ty zipy. No popravde ja moc spokojena nejsem, ale jiní jsou nadšení. Snad jsem pomohla. A to jeste nevim jak vypada sportak. Ten mam zatim zabaleny. Btw při trojkombinaci je autosedacka straaasne tezka a taky uz z ni roste :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.1.22 17:37

@Hejmovka Moc děkuji za užitečné informace! Ta velikost mě právě děsí taky, protože mimco v korbě bude celou zimu až do jara.. a i ten sporťák mi přijde malý na různých videích, kde je s dítětem.. A s tou autosedačkou je to teda taky gól 😃 🙏
Ještě se mi líbí ten nový moon rocca, korba je podstatně větší, i když zase na mě moc smutné barvy. Každopádně si ten Oyster asi rozmyslím. Tak snad budeš mít z toho sportaku alespoň trochu lepší dojmy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.1.22 20:17

@Malvina91 taky doufam. Psala jsem taky o recenze tehda a me bylo receno, jak je super skvelej a ze se jim tam deti vesly… Ja uz bych sla do joolz nebo britax. Britax go big je treba super a stoji podobne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.22 10:48

Ahoj, holky přihodte nové recenze ke kočárku i sem, díky :mavam: :kytka:
 https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...