Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj vsem. Chtela jsem se zeptat. Na doporuceni jsem koupila kocarek OYSTER 3. hezky, pekne jezdi. Ale mam ted trochu nervy, ze se mi do nej dite nevejde. Rodim v rijnu a budu ho mit ceeelou zimu navleceny a korba je strasne mala. V obchode nebyla na ukazku, ale pani prodavacka rikala, ze v pohode, mne se to nezda.. meli jste nekdo tento kocar na zimu? Dekuji moc
Ahoj, jak to vypadá s korbou přes zimu? Uvažuju, že si ho pořídím, ale malém strach z té velikosti
@Paní_kuku Ahoj. za me je nejlepsi pro deti narozene brezen az cerven. Male jsou tri a pul mesice a uz to ma na knop s tema kombinezama.. A jeste 3 mesice zimy to musime dat a to si teda fakt nejsem jista… Je opravdu mensi, ale bohuzel uz 70% kocaru jsou takhle male. Nastesti sportak je do uplneho lehu, takze kdyby vyrostla, muze lezet tam. Ale i ten sportacek neni zrovna pro tlustochy ![]()
Jinak jsem spokojena,,celkem'' dobre se řídí a je fakt super skladny. Jinak samozdrejme ma i dost much ![]()
@Hejmovka ahoj, mohla bys prosím vypsat ty mouchy? Čekáme mimco na začátek srpna a mam právě už dlouho v merku právě taky tento oyster. Tak mě zkušenosti hodně zajímají
děkuji ![]()
@Malvina91 ahoj.. no za me je urcite maly. Nasi je 4 mesice ted a uz se nevejde. Cpu ji tam jak za trest.. s kombinezou a fusakem samozdrejme.. dal: brzda se zasekava. I kdyz ji odbrzdis tak ji pomuze az irudky pohyb. Coz je desny v buse, nebo ba prechodu.. zadni otocny kolecka si taky delaji co chteji. Kdyz jezdis sem tam, tak se rakyneotoci pokazdy. Pak me stve, ze nejde polohovat strecha. A jeste kryt na korbu na zip, coz je neprakticky, spatne se nasazuje a bez toho to nevypada pekne, jak tam jsou ty zipy. No popravde ja moc spokojena nejsem, ale jiní jsou nadšení. Snad jsem pomohla. A to jeste nevim jak vypada sportak. Ten mam zatim zabaleny. Btw při trojkombinaci je autosedacka straaasne tezka a taky uz z ni roste ![]()
@Hejmovka Moc děkuji za užitečné informace! Ta velikost mě právě děsí taky, protože mimco v korbě bude celou zimu až do jara.. a i ten sporťák mi přijde malý na různých videích, kde je s dítětem.. A s tou autosedačkou je to teda taky gól 😃 🙏
Ještě se mi líbí ten nový moon rocca, korba je podstatně větší, i když zase na mě moc smutné barvy. Každopádně si ten Oyster asi rozmyslím. Tak snad budeš mít z toho sportaku alespoň trochu lepší dojmy! ![]()
@Malvina91 taky doufam. Psala jsem taky o recenze tehda a me bylo receno, jak je super skvelej a ze se jim tam deti vesly… Ja uz bych sla do joolz nebo britax. Britax go big je treba super a stoji podobne..
Ahoj, holky přihodte nové recenze ke kočárku i sem, díky
![]()
https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…