Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poraďte prosím kvalitní značky či konkrétní typy kočárků, se kterými teď máte zkušenost
Malý se narodí v lednu, chceme něco i do terénu, skladné, ne příliš těžké, prostorná korba, dvojkombinace do 15 000 ![]()
Ja mam bebetto, jezdím s ním přes 2 roky a ještě bude v zimě na druhé dítě. Skladné to celkem je (jako nesložíš to na velikost kabelky, ale do průměrného auta úplně v pohodě), jezdím město, ale i terén (les, hory), těžký taky moc neni, v pohodě ho vynesu třeba do schodů i s dvouletým dítětem sedicim uvnitř ![]()
Já bych nekupovala dvojkombinaci, ale klasiku z druhé ruky, protože ty bývají absolutně bez poškození. A pak bych investovala do kvalitního sporťáku. Ta dvojkombinace nikdy skladná nebude, vždycky se musí rozložit na dva díly a to zabírá daleko víc místa.
@Kriss Tina píše:
Ja mam bebetto, jezdím s ním přes 2 roky a ještě bude v zimě na druhé dítě. Skladné to celkem je (jako nesložíš to na velikost kabelky, ale do průměrného auta úplně v pohodě), jezdím město, ale i terén (les, hory), těžký taky moc neni, v pohodě ho vynesu třeba do schodů i s dvouletým dítětem sedicim uvnitř
A ktery typ Bebetta?
Moje zkušenost je taková, že v terénu mnohem lépe jezdí těžší kočárky (jsou stabilnější). Nejnovější kočárky neznám, ale měla jsem ABC Design Viper 4S a v terénu byl skvělý, máme za chalupou dlouhou cestu rozježděnou traktory, a jezdilo tam za námi spousta známých s různými kočárky, a ten Viper to tam projel nejlépe, pak byl ještě super Hartan (ale konkrétní typ už si nepamatuju). Skladné a lehké kočárky (pamatuju si nějaký Jané) tam neměly moc šanci.
Takže si zkus vybrat, co je opravdu priorita.
BabyLux Margaret velká korba, skvěle pruži, v terénu se dá řídit i jednou rukou