Ozubená kolečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
7.5.12 10:10

Ozubená kolečka

Ahojky,chtěla bych pro syna k svátku stavebnici..jsou to taková ozubená,plastová kolečka,co při sestavení tvoří mechanismus,který se točí..nemáte s tím některá zkušenost?Ani nevím jak se to přesně jmenuje či jací jsou výrobci,ve vyhledávači jsem toho moc nenašla-a hlavně nevím jaká je kvalita..aby se to fakt točilo,nedrhlo to

• a nebylo to moc namáhavý,aby to nebyl nějakej šmejd..malýho začínají zajímat takovýty technický vymoženosti (je mu 2,5)tak myslím, že by ho to bavilo..díky moc za tipy..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.5.12 10:20

Ahoj, co zkusit toto? http://www.centrshop.cz/…up234477.php. Jinak mi máme stavebnici, jmenuje se Seva a tam se něco podobného taky vyskytuje. My tedy kupovali jeřáb a auta, ale známá má nějaké převody, je to jednoduché a děcka si s tím hodně vyhrajou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 10:25

Ahoj nevím,co přesně myslíš jestli toto? :http://www.maxikovy-hracky.cz/…ercetti-2341
nebo :
http://www.maxikovy-hracky.cz/…ercetti-2389
Taky jsem přesně nad tímto přemýšlela píšou,že je to od tří let to první,ale nejsem si jistá jestli to malej(3.5)dá dohromady.MOc se mi jejich výrobky líbí máme zatím jen quiz a mozaiku je to kvalitní.Pro jak staré dítko to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 10:28

Jé díky Marti to taky vypadá moc dobře.Vzala bych i oboje(to co jsem psala jako první) mám hrozně ráda takový hry. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 10:29

Romyšák až tedˇjsem dočetla,že je malýmu 2.5 tak už se neptám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 10:54

@ondas U nás to mají děcka ve školce, ale řekla bych, že pokud to baví mladší dítko, tak proč ne. Chce to větší díly, ať se mu s tím lépe pracuje. Ale koukala jsem, to co jsi našla Ty, jsme mívali jako děcka doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 10:59

Jasně,že když ho to baví tak atˇsi hraje já jsme právě psala,že se bojím,že i když je tohle od tří let tak to ani ten můj 3.5 let´ák neposkládá a to je celkem zručný,ale pokud jsi viděla děti ve školce to skládat(teda pokud to nebyly předškoláci ;) ) jdu do toho přinejhůř bude skládat později.Neviděla jsem to naživo takže právě nevím jak to může být obtížný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 11:04

Děcka ve školce na tom jedou, pokud nezládají, tak pomáhá učitelka, ale co jsem tak sledovala, baví to právě hlavně ty nejmenší. Děcka jsou šikulky, stačilo 2× ukázat a pak už skládaly. Občas malá pomoc, ale jinak to šlo. My koupili sevu, tam byly ozubená kolečka u větrného mlýna a musím říct, že já se zapotila mnohem víc, jak můj mladej (bude mu 6), právě proto, že to zkoušel ve školce.. Já neš´tastná a on mami, to musíš takhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 11:17

To je pak nejlepší,když nám děti ukazují ,co a jak máme dělat,stavět a pod. to se pak člověk cítí jako správnej trouba,ale vždycky se ráda přiučím.Školí mě 9ti letá neteř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.5.12 11:22

Holky,díky moc..já právě myslím,že nejdřív mu to ukážu,postavím..myslím,že zezačátku by vydržel koukat na to,jak se to celé dává do pohybu-a postupem času to skládal sám..no líbí se mi,ondas,to první,cos zadala,pokud máš s výrobkama od nich dobrý zkušenosti..to s tím mickeym,martino,zas může bejt zajímavý,že se točí i ty kolotoče..ale tamto mi přijde variabilnější,že se to dá poskládat všema možnýma způsobama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.5.12 11:29

no ale jak jsem na to teď koukala obšírněji,tak to disney asi bude pro malýho lepší..koukala jsem,že je to i na baterie,že se to točí samo..a ta cena je příznivější daleko ;-)asi tam ale není klička,aby to jako rozpohyboval sám,ne?tady jsem ještě našla toto,možná je tam i klička když píšou,že se to pohání ručne nebo elektro.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 11:36

Bude to právě jednodušší,že pochopí ten systém skládání koleček a má asi narozky jak ten náš v zimě, tak pak dostane tu složitější.Píšou u té disney,že jde vytvořit velké množství staveb :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 11:44

Tu disneyovku mají děcka ve školce a vyhrajou si s tím hodně. Je tam moře možností, co se s tím dá dělat a díly jsou větší, takže vhodné i pro menší dítka. Ale zase záleží, já bych nezavrhovala ani to Kaleido Gears, taky nevypadá zle. Jen s tím nemám osobní zkušenosti.. A s tou kličkou, upřímně netuším, to mě nikdy nenapadlo zjišťovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 11:53

Právě po ní pokukuju už od vánoc.Měl 2.5 tak jsem vzala ten quiz a dost si stím haje ta tužka,co mu říká a svítí u toho jestli odpoveděl dobře nebo né je fakt dobrá.Akorát se k tomu asi nedají dokoupit další destičky(nikde jsem nenašla),což je škoda ,protože už všechno ví,kde a jak má odpovědět,ještě tak 100 by jich potřeboval atˇto může střídat.I tu mozaiku pro starší bych mu pak vzala
Koupím tu disney pokud ho to bude bavit koupím i tu složitější třeba ke dni dětí.A pak k narozkám tu nejtěžší pokud ho to fakt chytí,ale lego to asi nepředčí uvidíme.
A co Romyšák jak jsi se rozhodla?A super je i ta mozaika s těma obrázkama http://www.maxikovy-hracky.cz/…ercetti-4195

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.5.12 12:43

tu mozaiku máme,od jinýho výrobce,byly tam jen 2předlohy..akorát to průhledný plastový co se do toho ty dílku dávaj mi na straně naprskla,malej na to stoupnul a křup :roll: tak nevím jakej je tohle matroš,třeba je to stabilnější..jaká tužka odpovídá?možná zkusím to disney,kdyby ho to nebralo,tak to není nic moc vyhozenejch peněz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí