Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte o někom kdo by měl prázdné nové album z Penny?
Děkuju Radka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky jsem sháněla a marně, nedá se objednat už ani přes centrálu, nic. pokud by se někdo našel, byla bych též ráda..
Jsem ted našla na aukru člověka co to prodává se 180samolepkama za 1590,–
trošku víc nemorální
já scháním zase tu papírovou krabičku, včera mi jedna maminka tady poradila, že ve Zlíně mají oboje, album i krabičku, jenže já bydlím kousek od Prahy ![]()
Téda, to album na aukru je mazec.. Já ho shánim už měsíc, celou dobu vyprodáno, jsem z Frýdku, tu nikde v okolí není. Naši koukali v Rumburku, taky prd, psala jsem na centrálu, není a nebude.. Doma moře samolepek od známých a dítě nešťastné, že neví co s tim, hold si budem muset album sami udělat ![]()
Asi jsou všude vykoupená…Ségra je koupila dětem na netu za 150 Kč za kus. Někdo na tom dobře rejžuje
Ale už nebudou asi ani na netu…
ahojky, taky sháníme, dokonce i paní družinářka ve škole se snažila po příbuzných a nic ![]()
Nechápu, že pořádají takovou déletrvající akci s nálepkami a nemají k nim alba…
Asi vylovím své staré album na známky ![]()
V Albertu už jsem neváhala a album teda máme …
@midoo píše:
Jsem ted našla na aukru člověka co to prodává se 180samolepkama za 1590,–trošku víc nemorální
Tak at si ho strčí někam… ![]()
Teda holky ale to je hnus jak se s tím kšeftuje ![]()
U nás zase prodávají samolepky vietnamci-dostávají jich spoustu, pač nakupujou do těch svých večerek, tak to taky prodávají ![]()
Vždyť je to akce pro děti
a kšeftujou s tim dospělí ![]()
jojo,taky jsem loni viděla šmoulí album za nekřesťanské peníze,smutné bylo,jak se tam maminy o toto na aukci praly. ![]()
U nás album taky už dlouhodobě není ![]()
Jinak nenapadlo by mě, že zrovna na tomhle se dá vydělat
![]()
Přesně,mě přijdou ty matky úplně na hlavu,že se o to tak perou. Si to radši nalepim na papír.Hlavně jsou to teda svi.. ty lidi,co si na tom takhle přirážej cenu.A i prodávat ty samolepky za 3kč mi přijde blbý,když se to dostane k nákupu zdarma.Na mimibazaru je jedna matka co pošle oscenovaný album(ale kvalita nic moc) Mě ted jedině napadlo si to od někoho půjčit a barevně to okopírovat a nalepim tam ty obrázky.
@veny1 píše:
Tak at si ho strčí někam…
to může,ale nejhorší je,že se o to 7 lidí pere a asi to ještě nekončí. Za ty peníze mám luxusní knížku. Si připadám jak ve snu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat