Penny album - kde sehnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
4.5.12 07:52

Penny album

Ahoj, nevíte o někom kdo by měl prázdné nové album z Penny?
Děkuju Radka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.5.12 08:02

Taky jsem sháněla a marně, nedá se objednat už ani přes centrálu, nic. pokud by se někdo našel, byla bych též ráda..

• načítám...
148
4.5.12 08:05

Jsem ted našla na aukru člověka co to prodává se 180samolepkama za 1590,– :-D trošku víc nemorální

• načítám...
697
4.5.12 08:12

já scháním zase tu papírovou krabičku, včera mi jedna maminka tady poradila, že ve Zlíně mají oboje, album i krabičku, jenže já bydlím kousek od Prahy :?

• načítám...
72725
4.5.12 08:14

Téda, to album na aukru je mazec.. Já ho shánim už měsíc, celou dobu vyprodáno, jsem z Frýdku, tu nikde v okolí není. Naši koukali v Rumburku, taky prd, psala jsem na centrálu, není a nebude.. Doma moře samolepek od známých a dítě nešťastné, že neví co s tim, hold si budem muset album sami udělat :zed:

• načítám...
baixy
4.5.12 08:23

Asi jsou všude vykoupená…Ségra je koupila dětem na netu za 150 Kč za kus. Někdo na tom dobře rejžuje :cert: Ale už nebudou asi ani na netu…

• Upravit
Tattiana
4.5.12 08:26

ahojky, taky sháníme, dokonce i paní družinářka ve škole se snažila po příbuzných a nic :?
Nechápu, že pořádají takovou déletrvající akci s nálepkami a nemají k nim alba…

Asi vylovím své staré album na známky :think:

V Albertu už jsem neváhala a album teda máme …

• Upravit
Tattiana
4.5.12 08:32

tak album penny se na aukru prodává prázdné kolem 300,– :nevim:

• Upravit
6077
4.5.12 09:20

Taky bych potřebovala jedno prázdný.

• načítám...
6077
4.5.12 09:21
@midoo píše:
Jsem ted našla na aukru člověka co to prodává se 180samolepkama za 1590,– :-D trošku víc nemorální

Tak at si ho strčí někam… :nevim:

• načítám...
4239
4.5.12 09:33

Teda holky ale to je hnus jak se s tím kšeftuje :poblion:
U nás zase prodávají samolepky vietnamci-dostávají jich spoustu, pač nakupujou do těch svých večerek, tak to taky prodávají :|

Vždyť je to akce pro děti :roll: a kšeftujou s tim dospělí :zed:

• načítám...
2969
4.5.12 09:41

jojo,taky jsem loni viděla šmoulí album za nekřesťanské peníze,smutné bylo,jak se tam maminy o toto na aukci praly. :poblion:

• načítám...
3389
4.5.12 09:48

U nás album taky už dlouhodobě není :(

Jinak nenapadlo by mě, že zrovna na tomhle se dá vydělat :cert: :cert:

• načítám...
148
4.5.12 09:50

Přesně,mě přijdou ty matky úplně na hlavu,že se o to tak perou. Si to radši nalepim na papír.Hlavně jsou to teda svi.. ty lidi,co si na tom takhle přirážej cenu.A i prodávat ty samolepky za 3kč mi přijde blbý,když se to dostane k nákupu zdarma.Na mimibazaru je jedna matka co pošle oscenovaný album(ale kvalita nic moc) Mě ted jedině napadlo si to od někoho půjčit a barevně to okopírovat a nalepim tam ty obrázky.

• načítám...
148
4.5.12 09:52
@veny1 píše:
Tak at si ho strčí někam… :nevim:

to může,ale nejhorší je,že se o to 7 lidí pere a asi to ještě nekončí. Za ty peníze mám luxusní knížku. Si připadám jak ve snu…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino

• (4.5) + 20 recenzí

Poradna dětského psychologa