Mozaika pro dvouleťaka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
4.5.12 10:34

mozaika pro dvouleťaka

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s touto mozaikou? Syn bude mít dva roky, tak bych chtěla nějákou naučnou rozvíjející hračku. Uvítám třeba i jiné nápady na dárky :-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43027
4.5.12 10:46

muj kluk by si s tema cudlama hral na vareni nebo na vetrak a behem tak dvou dnu bychom jich meli polovicku. rozhodne by zadny obrazek neslozil, vidim to, ze by zasunul jeden a pak by s tim celym nekam vztekle mrsknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
4.5.12 10:56

Pudlo trošku OT, ale jak si s tím hrál na větrák? :D Jinak je mi jasný, že náš mladý by si s tím nehrál. Jsem ráda, že občas složí puzzle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

děcka měli toto ve školce a řádili s tim pořád.. Jinak je bavilo aji „zašívání“ kdy se šňůrka zašupávala do plastové destičky (byly k tomu i předlohy, obrázky, které se daly vyšít).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
@martina.se píše:
děcka měli toto ve školce a řádili s tim pořád.. Jinak je bavilo aji „zašívání“ kdy se šňůrka zašupávala do plastové destičky (byly k tomu i předlohy, obrázky, které se daly vyšít).

To jsem měla jako dítě a dost jsem se s tím vyhrála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.5.12 12:28

Ahoj, presne tuhle mozaiku mam taky v merku, ale dle temperamentu meho ditete az tak za pul roku (ted ji jsou 2 roky a 4 mesice). Chce to fakt asi dite trpelivejsi a klidnejsi povahy, nemyslim, ze prumerneho dvouletaka to bude bavit :nevim:
U nas vede Duplo na staveni a pak hry na neco. Takze treba kufrik s doktorskym nacinim a lecime zviratka, nebo nadobicko a varime atd. Skladat neco jen pro to skladani je zatim trosku nad hranice Zuzciny trpelivosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
4.5.12 14:57

My ji mame od 2.5let. Mame teda tu drazsi verzi, je tam asi vice obrazku a vetsi plocha. Ale po zkusenostech bych ted brala tuhle mensi. Staci. Neni to teda top 1 hracka, ze by se s tim hral kazdy den, ale nemuzu rict, ze by ho nezajimala nebo ze by se s tim nechtel hrat. Proste ma obdobi, kdy to taha denne a sklada, pak se ji treba mesic nevsimne. Ale stejne to u nas je i s puzzlemi. Po Vanocich mel obdobi, kdy je stavel 5× denne, naucil se to, dopracoval se k 60ti dilkum a ted to odlozil, uz mesic o to nejevi zajem. To je asi se vsim. Jinak je to fakt pekna hracka, kvalitni, pekne obrazky, knofliky krasne zapadaji do direk, obrazek se da dat na stojanek a „vybarvovat si“ ho. Z druhe strany je obrazek bily, jen s obrysy a da se vybarvovat dle nalady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí