Pach nohou

PeťulaF
23.9.13 13:56

Pach nohou

Ahojky, mám problém s pocením a následně s pachem nohou. Nemáte nějaké fígle jak na to? Je mi dost blbé a často i trapné se zouvat a jít na návštěvu :( Připadám si jak starej jézeďák:,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
23.9.13 13:59

Hehe. Do botu se prodávají uv antibakterialni lampičku a spreje. Na nohy deodoranty. Jinak častá hygiena a kvalitní ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.9.13 14:00

A nemůže to být spíše botama? A co nějaký spreje? Přítel když měl už starší boty, tak se to nedalo vydržet když se zul, a jakmile koupil nové, bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.9.13 14:01

A jak píše @MarieOVMUC i na ponožkách a hygieně hodně záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.9.13 14:01

Spreye do bot :) a jinak hlavně kvalitní ponožky, bez silonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.9.13 14:04

@PeťulaF kvalitní boty a kvalitní ponožky to je základ, mám doma dva chlapi, takže bych chcípla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cyprián
23.9.13 14:15

Pokud nohy smrdí, jsou npadené nějakou kožní nemocí. To, že smrad přestříkáme není řešení potíží. Koupit si léčivý KVALITNÍ krém (většinou voní mentolově), měnit ponožky a mazat a mazat.. Boty střídat a také vystříkat po nošení. Až se vše vyléčí nesmrdí nic

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
23.9.13 14:37

Heh zkus peodorant, měla jsem dobrý od Oriflamu. ;-)

• Citovat
  • Upravit
2069
23.9.13 14:38

Přítel má ozkoušené nasypat pudr do bot. prodává se myslím v Tescu u drogérie pudr, který je určen na zápach a pocení nohou. mělo by se to dávat myslím na holou nohu, ale on má problém ne že by mu zapáchaly nohy, ale boty, takže on to nasype do bot, pak do nich normálně v ponožkách jde a zápach z bot je po pár nošení pryč. jen to musíš vymyslet tak, aby než to zabere (pár dní), jsi se nemusela nikde zouvat, máš z toho bílé ponožky. ale pokud to máš způsobené zápachem z bot, tak ti to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cyprián
23.9.13 14:40

Hm, děkuji za ten typ s tím pudrem!! děkuji!! Hned to na manželovi vyzkouším

• Citovat
  • Upravit
rokris
23.9.13 14:52
@K-Black píše:
@PeťulaF kvalitní boty a kvalitní ponožky to je základ, mám doma dva chlapi, takže bych chcípla :mrgreen:

:mrgreen :mrgreen: :

• Citovat
  • Upravit
Cyprián
23.9.13 17:28
@tatranka1 píše:
no můj kamarád měl také tento problém. hygienu dodržoval důkladně, měla vždy s sebou náhradní ponožky, spreje, pudry, nevím co vše. nepomohlo nic. AŽ MASTIČKA NA MRTVOLY. nEDELÁM SI LEGRACI

mastička na mrtoly? co to prosím tě je?

• Citovat
  • Upravit
2249
23.9.13 21:47

Mám sterjný problém, nohy zdravé, ponožky měním i dvakrát denně, boty mám výhradně kvalitní, celokožené. Pomohl mi jedině ocet. Když jsem ještě byla svobodná (a měla na to čas :-)), každý večer jsem si namočila nohy na chvilku do vody s tročkou octa. Zázrak, tak za tři dny bylo po problému. A to bylo v létě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaF
26.9.13 15:54

Díky všem za tipy, včera jsem byla u své doktorky, tak jsem se o tom zmínila. Koukla mi na ně a kupodivu mi nenabídla mastičku ale ponožky se stříbrem. Stříbro prý ničí bakterie a houby. Jsem z toho trochu vykulená. Dala mi leták na ponožky Nanosilver. Znáte to nikdo?

• Citovat
  • Upravit
maxik11
27.10.13 19:11

pach

Celý život jsem měl problémy s tím, že se mi potily nohy, toto provázelo velmi silný a nepříjemný pach.
Vyzkoušel jsem různé přípravky, ale nikdy nic nepomohlo. Až když mi dcera koupila účinný sprej, tak tento nepříjemný pach zmizel.
Tento sprej je opravdu velmi účinný, po týdnu každodenní aplikace, nepříjemný pach zmizel a nohy se mi i méně potí.

Sprej na nohy a obuv s chladivou vůní mentolu

• proti pachům
  • protimikrobiální
  • protiplísňový

Mentol přijemně chladí a prokrvuje pokožku.
Glycerin zvlhčuje a zvláčňuje.
Síran zinečnatý stahuje póry a omezuje pocení, zároveň podporuje odlučování starých buněk z pokožky a tím kůži změkčuje.
Bylinné extrakty celkově osvěžují a podporují relaxaci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí