Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, mám půlroční holčičku a dala jsem ji na zem houpatko a ona se zvedla do sedu a spadla přímo na nos… Malicko mela v nosu krev, ale jinak normalne se pak napapala, je aktivni. Stalo se nekomu take? Jsem z toho hotova a nevim zda jet na pohotovost…?
Příspěvek upraven 31.03.23 v 12:30
Z jake vysky spadla? Koupatko neznam, netusim, jak je to vysoke. Ale nejspis to nic nebude.
@Janča6 byla na zemi v houpatku,. Tak maximalne 30 cm až pul metru. Spadla uz kolem 11 dopoledne. Ve 12 se normalne napapala a ted bychom meli jit spinkat, začíná byt protivna. Tak nevim zda ji dat spinkat…
Tak priznaky otresu mozku asi nema. Spadla z male vysky (udava se, ze nebezpecny byva pad z vysky vetsi nez je vyska daneho ditete), byla bych v klidu a normalne ji dala spat.
Ne, to se mi tedy s miminem nestalo. Na tu pohotovost bych zavolala a nechala si poradit tam a ne na emiminu ![]()
@Andyna123 Muzu se prosim zeptat, zda byla mala v poradku? Dnes se mi stalo to stejne s pulrocni 😔
Spadlo mi popravdě dítě 2× z postele v tomhle věku, vždy to byl naprostý mžik. A kromě boule mu nic nebylo, jeden pád ale vypadal fakt děsivě. Pokud nezvrací, zorničky reagují na světlo a není dítě nijak apatické, asi bych nutně na pohotovost nejela.