Padání vlásku u šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
20.8.13 18:11

padání vlásku u šestileté holčičky

Ahoj maminky mám šestileté dvojčátka holky a strašně jim padají vlasy, jsou úplně všude, jaký šampon používáte pro vaše holčičky já od garnier ten dětský, ale žádné zlepšení, vitamíny také berou tak nevím proč tak hrozně padají vlásky :,(??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
20.8.13 18:18

Neodvšivovala jsi je v poslední době? Mě začaly vlasy šíleně padat po šamponu Parasidese, nebo tak nějak…chytla jsem od dětí ze školky vši, asi před třemi lety a po několika umytí mi vlasy šly po hrstech dolů…šílený…pak se to teda zastavilo a narostly nové vlasy, ale…byl to šok…

• Citovat
  • Upravit
24320
20.8.13 18:20

Moje sestra tohle mela okolo 4roku. Pomohlo ostrihani. Mamka to brala taky po hrstech.
No a moji dceri to zacina taky takze asi taky nechame prostrihat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.8.13 18:33

Ne holky vši neměli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21993
20.8.13 19:28
@Anninka2 píše:
Ahoj maminky mám šestileté dvojčátka holky a strašně jim padají vlasy, jsou úplně všude, jaký šampon používáte pro vaše holčičky já od garnier ten dětský, ale žádné zlepšení, vitamíny také berou tak nevím proč tak hrozně padají vlásky :,(??

Používáme úplně obyčejný dětský - jaký mi přijde pod ruku. K tomu kvalitní rozčesávač, teď zrovna olej od L´oreal.

Především bych se zamyslela nad tím, proč se to děje - rozhodně to není běžné.

Řešila jsi to s doktorkou? Dělali jste jim nějaké testy, zda jim nechybí nějaké prvky?

Pokud ano a všechno je v pořádku, holčičky bych ostříhala - některým dětem (stejně jako dospělým) holt dlouhé vlasy nejsou dány do vínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
20.8.13 19:33

@Anninka2 nevím jak dlouhé vlasy tvoje holčičky mají, dcera měla trošku jiný problém s vlasy a museli jsme navštívit vlasovou laboratoř kolem jejích 4 let a tam nám lékařka vysvětlovala, že by zhruba do 6-7 let měly mít vlásky délku max 15 cm, jinak že se hodně vysiluje vlasová cibulka a pak právě v mladším školním věku vlásky začnou řídnout a padat, většinou dočasně, ale je to tak. Pomůže většinou opravdu ostříhat, kratší vlas je lépe vyživovaný, rychleji regeneruje. Zkus se poptat v lékárně na vyživující šampon, balzám, regenerační vlasovou kůru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí