PADÁNÍ VLASŮ

Anonymni
5.10.09 10:25

PADÁNÍ VLASŮ

Ahoj holky kdo poradí co je nejlepší a osvědčené na padání vlasů. od poridu už je to skoro roka neustále mi padaji a padaji.děkuji za pomoc lenka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.10.09 11:08

padání vlasů

Ahoj, mně začaly padat vlasy už v začátku těhotenství a to tak že hodně. Kadeřnice mi poradila DOLOGRAN. Je normálně volně v prodeji v lékárně cca 100,– je to přírodní kombinace vápníku a hořčíku - žádná chemie. Navíc jsem si ve stejnou dobu koupila také v lékárně výborný šampon od fi ALPECIN (s kofeinem, černá lahvička, cca 140,–) a tahle kombinace zabrala. Nevím, co z těch dvou přípravků funguje nebo zda oboje, ale výsledek je, že vlasy přestaly padat a naopak jsou mnohem kvalitnější než dřív. Máťa

• Citovat
  • Upravit
22654
5.10.09 11:34

Ahoj,

m pomohl BIOSIL, neboli přírodní křemík, brala jsem ho asi měsíc a už po týdnu přestaly vlasy padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.10.09 11:36

Ahoj,mě taky pomohl BIOSIL ,stojí kolem 60 kč.

• Citovat
  • Upravit
5408
5.10.09 11:41

jé, tak to bych taky ráda věděla co na padání :roll: při kojení mi padají hodně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.09 12:01

Ahoj holky, asi to nechcete slyšet, ale nejvíc pomáhá TRPĚLIVOST. Fakt. Vlasy mi padaly strašně, cca od pul roka malé do cca jejího roka, nesnášela jsem ty chuchvalce vlasů všude. Užívala jsme panthenol, ale myslím, že k velkému zlepšení to nevedlo. Nakonec to prostě přestalo samo od sebe, je to normální reakce organismu po porodu, ani kojení nebo nekojení na to nemá moc vliv. Takže vydržte, ono to fakt přejde.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
5.10.09 13:44

Už jsem to v nějaké diskusi psala, mě pomohl kofeinový šampon a tonikum - http://www.lekarnaparizska.cz/…-p-5279.html. Je to sice určeno pro starší ženy a ženy v přechodu, kdy za vypadávání vlasů můžou hormony (stejně jako po porodu). Doporučila mi to moje kadeřnice.

• Citovat
  • Upravit
1105
5.10.09 14:58

ahojky, já se připojuji s Biosilem, pomohl vcelku rychle, také vím, že je to o trpělivosti, ale tak do 2 měsíců jsem pozorovala nejen, že přestaly vlasy padat, ale začly mi houstnout a míň se lámat…Ale je fakt, že já měla problém díky tomu, že jsem moc rychle zhubla, nebyla jsem po porodu, ani kojící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
5.10.09 14:59

Mě padají vlasy asi tak dva měsíce a to tak silně, že jsem na několika místech měla normálně plešku. Kadeřnice mi doporučila šampon od Lorealu - Loreal expert density advanced, je to přímo na padání vlasů. No a pomalu se „odplešaťuju“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.5.11 08:46

Viaderm. Doplněk stravy. Pomohl mi. Celkově se zlepšila kvalita vlasů. Cenově - 200 Kč měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marta133
1.11.11 06:17

Souhlas, taky mám s Viadermem dobrou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex