Padání vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
6.8.10 10:07

padání vlasů

ahoj holky, začali mi padat vlasy až ted cca 2,5měsíců po porodu. našla jsem si, že vitamín b12 je na to padání jak dělanej, chtěla jsem se zesptat, jestli s tím máte některá zkušenosti a jestli je lepší v injekcích nebo tabletách.. nekojím. děkuji.. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
6.8.10 10:19

Jj, to je normální. Mně začly padat až 3 měsíc po porodu, trvalo to do 6. měsíce intenzivně a do 9. to ustalo úplně. A žádné extra vitamíny jsem nebrala - bylo by to úplně zbytečné, ony prostě padaly ty vlasy, co tam držely celé těhu (to nevypadl ani vlásek a měla jsem děsný háro :mrgreen: ) Akorát mě štvalo to uklízet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
6.8.10 10:20

Já ti teda s vitamínama neporadím,ale měla jsem ten samý problém,po koupání plná vana vlasů.Já jsem to neřešila a přešlo to samo,ale určo ti poradí v lékárně co na to a nebo dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.8.10 10:21

u mě spolehlivě funguje panthenol tobolky a taky se mi osvědčila tinktura z lichořeřišnice,tu mi poradila bylinářka když už jsem byla úplně bezradná a moc mi pomohla.na tyto dvě věci nedám dopustit.levné a mně osobně fakt pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí