Padání vlasů a játra

22.10.15 19:21

Padání vlasů a játra

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s padáním vlasů ve spojitosti se špatnou funkcí jater? Nebo někdo kdo se léčí na játra. Můžou s játry souviset i tmavé kruhy pod očima? Díky za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teckaa
22.10.15 19:29

Ta tmave kruhy pod ocima s jatry souvisi, vlasy nevim…ale ja mam kruhy pod ocima skoro porad, a prito mam jaterky ok-minuly tyden jsem byla na odberech…kazdopedne pokud mas nejake pochybnosti, rozbor krve to ukaze…

• Citovat
  • Upravit
10568
22.10.15 20:45

Mě padají vlasy a mám nemocné játra, ale nedělají se mi kruhy pod očima max z nevyspání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
22.10.15 20:58

Tohle mi napsali z centra medicíny k dotazu na vypadávání vlasů u manžela… Vypadávání vlasů může mít hned několik důvodů, pokud vypadávájí vlasy lokalizovaně může to být stresového původu. Pak jsou dalším důvodem oslabená játra-vyšlehující horkost ze žlučníku a jater stoupá nahoru a upaluje konečky vlasů zejména na vrcholku hlavy. Pokud se jedná o vypadávání plošně je také možné že se jedná o špatnou výživu jin-tedy oslabení ledvin a nekvalitní krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.10.15 10:05

Vypadávání vlasů má hrozně moc příčin :(
Mě začaly vypadávat v těhotenství…pár měsíců po porodu na chvilku klid, ale teď po pár letech to tu je znovu a fakt docela ve velkém =(
Myslím, že u mě je to teď asi stresem a nervama, ale už jsem taky přemýšlela o nějakých testech, jestli jsem v pořádku. Přidalo se mi totiž k tomu i akné!! Které jsem neměla snad ani v pubertě, ale to co mám teď je hrůza. :,(
Každopádně na ty vlásky jsem si objednala jeden speciální šampon a musím teda zaklepat, že zatím funguje! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková