Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Adaneli píše:
S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.
Na takové to máchání stačí nafukovací, ten se do auta vejde v klidu.
@Adaneli píše:
S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.
Máme pět paddleboardů z Lidlu a spokojenost… k moři bez nich už nejezdíme… Na pláži v kempu už se vlastně vůbec nevyskytujeme:-D Jsme pořád někde na vyjížďce a užíváme si opuštěné plážičky v blízkém i vzdáleném okolí:-D
@Jakaku díky moc za reakci, včera jsem objednala z Lidlu a těším se
.
@Adaneli píše:
@Jakaku díky moc za reakci, včera jsem objednala z Lidlu a těším se.
Tak super! Přeju hodně zábavy! ![]()
@Jakaku díky
. Pro děti to bude překvapení, ti budou koukat.
@FlorenceF Jenkins píše:
Zdravim, tema jasne. Premyslim, ze si vezmem pedláč k moři, ale nevim, jestli je to dobry napad, aby nefoukl vitr a neodneslo mi to dite (10) kdovikam.Pomozte mi udelat si nazor
Diky predem
Ahoj, muzu se zeptat, jake jsou dojmy z paddleboardu u more? Deti to zvladly v pohode? Sla bys do toho znova? Uvazujeme o tom letos, deti 9 a 11, ale stejne mam obavy
treba me uklidnis ![]()