Paddleboard k moři

14127
17.6.21 09:37

Paddleboard k moři

Zdravim, tema jasne. Premyslim, ze si vezmem pedláč k moři, ale nevim, jestli je to dobry napad, aby nefoukl vitr a neodneslo mi to dite (10) kdovikam.

Pomozte mi udelat si nazor :think:
Diky predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20900
17.6.21 09:42

Úplně stejně ho to může odnést na nafukovacce. A more není plny odfouknutych dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.6.21 09:50
@FlorenceF Jenkins píše:
Zdravim, tema jasne. Premyslim, ze si vezmem pedláč k moři, ale nevim, jestli je to dobry napad, aby nefoukl vitr a neodneslo mi to dite (10) kdovikam.Pomozte mi udelat si nazor :think:
Diky predem

No tak jasně, že může. Tak pustila bych na to jen dítě bud s vestou nebo u břehu, dobrého plavce. Odnést ho odliv nebo prooud může i při šnorchlování. Prostě je třeba dávat bacha - jak ty, tak dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.6.21 10:00
@Lama Lama píše:
No tak jasně, že může. Tak pustila bych na to jen dítě bud s vestou nebo u břehu, dobrého plavce. Odnést ho odliv nebo prooud může i při šnorchlování. Prostě je třeba dávat bacha - jak ty, tak dítě.

Plave vyborne, bydlime u vody

Vzala bys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.6.21 10:00
@Cenarius píše: Úplně stejně ho to může odnést na nafukovacce. A more není plny odfouknutych dětí.

To nevíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.6.21 10:02

Dítě se na paddle boardu učilo u moře, dělají se na něm třeba i projížďky kolem ostrůvků kousek od pevniny.
Proud může odnést i samotného plavce, lehátko. To bys nesměla dítě vůbec pustit do moře, kdyby ses tohohle bála. Důležité je, sledovat, kde se nachází.

• Citovat
  • Upravit
2653
17.6.21 10:07

Muzu jen doporucit, meli jsme u more a opravdu skvela volba, dite uz v 7 letech padlivalo. Dve sezony jsme ho meli u more a nemuzu si to vynachvalit. Pokud ti dite padluje pri brehu, tak je riziko male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.6.21 10:08

Ok, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.6.21 10:10
@FlorenceF Jenkins píše:
Plave vyborne, bydlime u vodyVzala bys?

JO, děti jezdí s tátou už několik let k moři s paddlem, ted je jim 10 a 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.6.21 10:19

Záleží na zdatnosti, celkově mi ale přijde, že paddleboard je snadněji ovladatelný, než nějaká bláznivá nafukovací kobliha :mrgreen: Běžně jsem nechávala syna (skoro 9) už loni třeba na Slapech jezdit kam chtěl, neměl nikdy problém vrátit se ani po větru :mavam: K moři paddly nebereme jen proto, že letíme, jinak bych o tom asi uvažovala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.6.21 11:06

Měli jsme svůj paddleboard v Turecku a vnučky si to užily, ale nejpodstatnější je to, zda je dostatečný prostor na „jízdu“, zda jsou bojky a provaz v dostatečné dálce od břehu. My jsme si to ověřovali mailem do hotelu. Samozřejmě jiná situace je, pokud jedete někam, kde bojky nejsou a může se „všude“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
17.6.21 12:09

S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.6.21 12:16
@Adaneli píše:
S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.

My mame nejaky z Alzy nebo Mallu, asi za 8500, treti sezona a drzi. V lete pouzivame kazdy den, skladujeme mezi tujema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
17.6.21 12:25

@FlorenceF Jenkins díky :kytka:, objednám ho, už loni mě mrzelo, že jsme ho s sebou neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.6.21 13:31

Vnučky mají z Lidlu a do letadla úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí