Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim, tema jasne. Premyslim, ze si vezmem pedláč k moři, ale nevim, jestli je to dobry napad, aby nefoukl vitr a neodneslo mi to dite (10) kdovikam.
Pomozte mi udelat si nazor ![]()
Diky predem
Úplně stejně ho to může odnést na nafukovacce. A more není plny odfouknutych dětí.
@FlorenceF Jenkins píše:
Zdravim, tema jasne. Premyslim, ze si vezmem pedláč k moři, ale nevim, jestli je to dobry napad, aby nefoukl vitr a neodneslo mi to dite (10) kdovikam.Pomozte mi udelat si nazor
Diky predem
No tak jasně, že může. Tak pustila bych na to jen dítě bud s vestou nebo u břehu, dobrého plavce. Odnést ho odliv nebo prooud může i při šnorchlování. Prostě je třeba dávat bacha - jak ty, tak dítě.
@Lama Lama píše:
No tak jasně, že může. Tak pustila bych na to jen dítě bud s vestou nebo u břehu, dobrého plavce. Odnést ho odliv nebo prooud může i při šnorchlování. Prostě je třeba dávat bacha - jak ty, tak dítě.
Plave vyborne, bydlime u vody
Vzala bys?
@Cenarius píše: Úplně stejně ho to může odnést na nafukovacce. A more není plny odfouknutych dětí.
To nevíš ![]()
Dítě se na paddle boardu učilo u moře, dělají se na něm třeba i projížďky kolem ostrůvků kousek od pevniny.
Proud může odnést i samotného plavce, lehátko. To bys nesměla dítě vůbec pustit do moře, kdyby ses tohohle bála. Důležité je, sledovat, kde se nachází.
Muzu jen doporucit, meli jsme u more a opravdu skvela volba, dite uz v 7 letech padlivalo. Dve sezony jsme ho meli u more a nemuzu si to vynachvalit. Pokud ti dite padluje pri brehu, tak je riziko male.
@FlorenceF Jenkins píše:
Plave vyborne, bydlime u vodyVzala bys?
JO, děti jezdí s tátou už několik let k moři s paddlem, ted je jim 10 a 12.
Záleží na zdatnosti, celkově mi ale přijde, že paddleboard je snadněji ovladatelný, než nějaká bláznivá nafukovací kobliha
Běžně jsem nechávala syna (skoro 9) už loni třeba na Slapech jezdit kam chtěl, neměl nikdy problém vrátit se ani po větru
K moři paddly nebereme jen proto, že letíme, jinak bych o tom asi uvažovala ![]()
Měli jsme svůj paddleboard v Turecku a vnučky si to užily, ale nejpodstatnější je to, zda je dostatečný prostor na „jízdu“, zda jsou bojky a provaz v dostatečné dálce od břehu. My jsme si to ověřovali mailem do hotelu. Samozřejmě jiná situace je, pokud jedete někam, kde bojky nejsou a může se „všude“.
S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.
@Adaneli píše:
S jakým paddleboardem máte zkušenost a odkud jste pořídily? Manžel s koupí zrovna moc nesouhlasí, že to nic nevydrží, a že je to velký krám do auta (což asi jo, nějaké místo to zabere). Vydrží něco i ten z Lidlu? Ono je typů, že vůbec nevím, pro který se rozhodnout.
My mame nejaky z Alzy nebo Mallu, asi za 8500, treti sezona a drzi. V lete pouzivame kazdy den, skladujeme mezi tujema ![]()
@FlorenceF Jenkins díky
, objednám ho, už loni mě mrzelo, že jsme ho s sebou neměli.