Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte nékdo zkušenost s elektronickou knihou Padesát odstínů temnoty? Téměř všude je totiž pouze 454 stránek, kdežto v normální knižní podobé jich je 655. Nevíte nékdo čim to je?
Dnes mi to tu jedna holčina vysvětlovala, je to tím že v tom PDF formátu, se vejde více stránek co je v knize na jednu
takže těch 454 stránek je v pořádku
Pokud byste se některá chtěla zbavit knížky - i použité, několikrát čtené, koupím za rozumnou cenu ![]()
Ahoj
kde prosím vás v pdf najdu knihu Padesát odstínů temnoty, já to našla na uložty, ale píšou, že to jsou jen zkrácený verze…Nemáte nějaký odkaz? Díky:)
Ahojte, neporadíte, kde stáhnout jako e-knihu 50 odstínů temnoty? Díky moc.
Ahoj holky, stahla jsem si 50 odstínů svobody, ale nevím, kolik to má v pdf stran., jestli je počet 424 správný?
Díky
Ahoj, koukala jsem na svoji staženou a má 426, takže to nejspíš bude ok ![]()
Oživuji téma..viděla jste některá film? jaké máte dojmy? libilo nelibilo..?
@Mamina87 Po shlédnutí filmu jsem se stydela, že jsem na něj šla…zlatá kniha! Tady to prostě někdo šíleně zvoral a to na plné čáře. Přesně takhle by filmy vypadat neměli
Já byla v sobotu
jasně, knížka je mnohem lepší, ale i tak se mi film líbil. Místy jsem se zasmála, místy mi slza ukápla,.. jako odreagování fajn ![]()
@Dancza134 tenhle díl jsem ještě neviděla, ale už ten první byl hrozný. Nevím jak to mohli takhle natočit. ![]()
Nelíbil se mi ani první díl, na druhý jsem se nechala ukecat do kina a opět zklamání…tenhle žánr mi asi nic neříká… ![]()