Pálení čarodějnic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Alenkaa2000 píše:
@větvička1
Tady je to normální dělá to každá rodina a je vždy plné pole. V jakém koliv městě jsou jiné zvyky. U nás zrovna pole
Tak když je to u Vás zvykem tak určitě víš kde se to ohlašuje když to dělá údajně každá rodina. A nebo se jich zeptej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42
Jdu tam pálit poprvé sama s mojí rodinou. Naposledy to bylo před několika lety a nenahlasovala jsem to já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenkaa2000 píše:
Ahoj Chci se zeptat platí se ohlášení že budu pálit čarodějnice na poli? Děkuji
Kde jsi sehnala čarodějnice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlásím i rozsáhlejší pálení suché trávy, klacků atd., když děláme pořádek na našem stavebním pozemku. A vím, že bude hodně veliký oheň. Tak raději prostě vyřeším jedním telefonem. Aby nějaký aktivista nevolal, něco nehlásil a já budu platit výjezd. Prostě jsem v tomhle rychlejší.
My chodíme pravidelně na organizované pálení čarodějnic. Kde bývá hodně velký plamen 🔥. A tam jsou přítomni dobrovolní hasiči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenkaa2000 píše:
@TRG nejsem organizatorka… Jen se ptám. Dobrý tady už se raději nikoho ptat nebudu. Pokud nevíš tak mi nepiš sem arogantní věci
Jo jo, už mlčím. Já se lekla, že sem píše někdo nezletilý, komu hrozí, že udělá blbost. Protože když někdo napíše, že bude pálit na poli za Oázou, tak to vypadá, jako když si myslí, že my ostatní tu budeme tušit, kde to je. No a když si někdo neumí vygooglit, jestli se platí poplatek za nahlášení pálení, tak by to taky odpovídalo nějakému mladšímu ročníku s nedostatkem (alespoň životních) zkušeností. Tak se hned nenas-rej, já to arogantně fakt nemyslela. Vzhledem k tomu, že za domem žádnou Oázu nemám, tak jsem v klidu. Ale vy si dejte pozor, aby to nevadilo majiteli pole nebo tomu, kdo na tom poli hospodaří. To, že se to tak dělá, to neznamená, že to letos nebude vadit. To pole mohlo klidně změnit zemědělce, nebo tam letos zemědělec zrovna nasel něco, co mu můžete zničit. To by se totiž už na rozdíl od toho poplatku skutečně zaplatit muselo.
Hezký víkend!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenkaa2000 píše:
@větvička1
Tady je to normální dělá to každá rodina a je vždy plné pole. V jakém koliv městě jsou jiné zvyky. U nás zrovna pole
To by me zajimalo, cemu rikate pole. Tech neosetych je ted uz minimum a v osetem by snad nikoho nenapadlo slapat a palit. A jestli precejen jo, mozna neni od veci uvedomit si, ze zrovna ted se velmi intenzivne hnoji a strika, takze s velkou pravdepodobnosti se par hodin pred vami na tom poli otocil postrikovac. Jestli vam to nevadi, delejte, jak libo.
Uz dlouho tu nebyla hystericka diskuze o postriku na polich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zitra bude magická no holky!! Udelame si specialni sabatovou diskuzi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Královna Kosmíru píše:
Udělej.
🔥
Příspěvek upraven 29.04.22 v 18:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
To by me zajimalo, cemu rikate pole. Tech neosetych je ted uz minimum a v osetem by snad nikoho nenapadlo slapat a palit. A jestli precejen jo, mozna neni od veci uvedomit si, ze zrovna ted se velmi intenzivne hnoji a strika, takze s velkou pravdepodobnosti se par hodin pred vami na tom poli otocil postrikovac. Jestli vam to nevadi, delejte, jak libo.
Uz dlouho tu nebyla hystericka diskuze o postriku na polich.
Ona je ta postřiková hysterka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Královna Kosmíru píše:
Založ ji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Ona je ta postřiková hysterka?
Neni
Jen jsem si na to vzpomnela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
NeniJen jsem si na to vzpomnela.
Nechápu, proč se ptá tady. Má zavolat na obec nebo rovnou hasičům. A myslím si, že to má být ohlášené dopředu a ne na poslední chvíli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
Uz dlouho tu nebyla hystericka diskuze o postriku na polich.
U Aleny na Oaze můžou. Říkala Alena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Během odpoledních zpráv jsem zaslechla, že o tom stejném tématu mluví. Takže nejspíš zase novinářský exot tady založil stejnou diskusi. A identické téma nedlouho po řeší ve zprávách
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Nechápu, proč se ptá tady. Má zavolat na obec nebo rovnou hasičům. A myslím si, že to má být ohlášené dopředu a ne na poslední chvíli.
Ale tak zas den dopredu to staci. Ja jsem nahlasovala i rano, kdyz jsme chteli palit odpoledne, a system mi to normalne zaevidoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit