Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to být i mykóza. ta často podráží i moč. trubici.ale může to být i jednoduše podrážděné ze sexu. když spolu spíte často, tak se to může stát. hlavně, když je sex víckrát za den. všechno je to blízko u sebe.
Muze to byt i zanet mocaku zpusobeny intenzivnim sexem - kdysi se tomu rikalo nemoc svatebni cesty tusim
Nebo proste podrazdeni…taky jsem mivala behem sveho vztahu na dalku, „nastesti“ tak jednou za mesic. Ta mykoza by nejspis jen tak neodeznivala, ale zeptej se preventivne gynekologa…jinak doporucuji ubrat intenzitu nebo pridat lubrikant ![]()
Moc díky, tohle by mě nenapadlo a přitom když se zamyslím, může to z toho klidne být.
Dobrý večer, mám problém, na víkendy bývám u svého přítele, spíme spolu každý den a vždy po víkendu mě při močení pálí močová trubice, trvá to vždy 3-4 dny…normálně bych si myslela že jsem někde prochladla, ale když se to děje opakovaně po tom co jsem u přítele mi to nepřijde náhoda. Jinak jsem si všimla, že partner ma na penisu (žaludu) těsně u předkožky malou červenou skvrnu…nemůže to být s tím spojené a nemůže se jednat o nějaký žánět či mykozu? Velmi děkuji