Pallete color shampoo

1
19.3.23 10:32

Pallete color shampoo

Dobrý den, ráda bych se zeptala na téma které se na této stránce nejspíše vůbec neřeší ale nenašla jsem žádnou jinou.

Mám otázku na produkt pallete color shampoo, mám svou přírodní barvu vlasů (špinavou blond) a ráda bych si ji zachovala, ale dostala jsem chuť na změnu, tedy přesněji na barvu bordó.
Chci se tedy zeptat, zda se barva po čase opravdu úplně vymyje a budu mít svou přírodní. Četla jsem recenze, kde lidé v roce 2011 psali, že se úplně nevymyje ale nechci se na to spoléhat jelikož to bylo před 12 let.

Doufám, že se najde někdo kdo by mi poradil.
Hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
19.3.23 10:38

Rozhodne bych na to nesazela, palettky drzi jako cisarska vira. Pokud chces barvu jen vyzkouset, kup si takovy ten pytlicek s tonovacim samponem (Instant color), ktery se opravdu do tech tri umyti vymyje. Nebo treba barvici masku (Maria Nilla apod.).

https://www.schwarzkopf.cz/…cerveny.html

• Citovat
  • Upravit
66815
19.3.23 10:50

Zamlada jsem se tim barvila nacerveno. Ono to postupne bledlo treba az na oranzovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.3.23 11:33

Jo vybledne to, ale nemusi se to vymyt třeba za těch 8 umyti nebo kolik tam píšou a hlavně to pak vypadá hrozne, protože se ti samozřejmě nevymeje z krásně červené hned na původní barvu, ale větší časový úsek budeš chodit s takovou hnusne červenou/ oranžovou, vybledlou barvou. Myslíš teda ty sampony v pytlicku ne? Jestli myslíš ten přeliv na 20 umyti, tak ten drží jak permanentka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.3.23 12:20

@Nikola716 barvu bordó používám já na změnu. Ale mám tmavě hnědé vlasy od přírody. A ne nikdy se nevymyje úplně. Celkem drží a jsou tam vidět odrosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí