Palma - foto

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
26.5.13 14:00

@Zirafka11 no presne tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
26.5.13 14:02

Hmmm… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.5.13 14:27

@Zirafka11 Já dnes koupila v Hornbachu velkou „australskou palmu“ za 499 Kč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.1.26 17:26

Tak mi máme palmu která pamatuje 6 generaci kdy fakt monstrum které se ořezalo a očistil se kmen kdy se vyklala v maltovniku právě proto očištění kmene kdy z jedné vznikly 2 velké s tenčím kmenem přesto dost nestabilní kdy roční dcera leze do květináče a tancuje u palmy jako u taneční týče kdy mám strach aby se nezlomila kdy už ani nemuzem větrat kdy větráme přes kuchyň je stará 110 let kdy člen rodiny a kus historie teď dost zmenšená kdy jednu si vzal soused ale listy 2 metry prostě datlovník který bydlí a my platíme nájem chci vystuzit kmen košem jako korzet a dát tyč a obalit kokosovým vláknem a uvázat k topení kdy aspoň trochu zkrocená jen řeším to jedení hlíny kdy mřížku dcera nadzvedne a hltá textil pod mřížkou drží plíseň a kameny taky nejdou nechci prodávat je po mamce kdy jsem pod ní vyrostla kdy už tehdy byla obr teď zmenšená kdy jsem se bála aby nezabila dceru teď zase dcera vraždí tu palmu masakr se těším až vyhodím gauč mit 2 nejde když mamka nežije mám ložnici s holkou pro sebe tak palma může zůstat asi osazim substrát bylinkami přes mřížku že nebude trhat rostlinky ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí