Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky,chěla bych se zeptat,mamka dostala asi před 2ma měsíci palmu a teď z ní rostou nějaké „šlahouny“.Nevíte,jsou to další listy nebo to bude kvést? ![]()
Aha,takže by to byly listy?Máma právě říkala,že ty pupence jsou nějak daleko od sebe,aby to byly listy a já to viděla jen na téhle fotce.Tak jestli jsou to nové listy,tak to jí krásně roste-mě by to dřív chcíplo,než by to povyrostlo ![]()
Taky tu palmu doma mám a jsou to opravdu další listy. Asi se jí u maminky dobře daří. Já než mě napadlo, že to jsou další listy, jsem dva uřízla
, bylo jich tam celkem pět. ![]()
Ahoooj, oživuji téma…máte někdo doma nějaké větší květiny?? Palmy, nebo větší květiny?? ![]()
A jakou?? Já bych moc chtěla po bytě větší květiny
„Malých šmejdů“ mám hodně, ale žádnou výraznou ![]()
@Zirafka11 zalezi na tom jestli chces venkovni nebo vnitrni. Ja se o kytky moc nestaram, tak hledam nejake nenarocne:)
Male smejdy uz sly z domu. Nebavi me ![]()
@Janichka píše:
@Zirafka11 zalezi na tom jestli chces venkovni nebo vnitrni. Ja se o kytky moc nestaram, tak hledam nejake nenarocne:)
Male smejdy uz sly z domu. Nebavi me
Nejlépe vnitřní, do obýváku..
balkon mam nacpanej „zahradou“ a bylinama ![]()
V byte mam jednu velkou yukku ( palmu, obri fikus co uz se asi brzo proroste na strechu jestli ho neostriham, ten kaktus co je na fotce a jednu tlustici. Jinak jsem se vseho ostatniho zbavila ![]()
Já potřebuji najít kde je koupit levněji..abych nedala za jednu kytku dva litry ![]()
@Zirafka11 ja za tu palmu dala 7000kc ![]()
No to je problem, ony vetsinou ty velke kytky neco stoji, protoze jsou starsi nez my ![]()
To jo no..ted sem našla nějakou paní, co nabízí k prodeji semínka..ale to mě neba..to budu v důchodu, než bude strom nějak vypadat
![]()